Suplimente bioactive

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Cele 3 etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive TiensI. PURIFICAREA - administrarea substantelor biologic active cu predominarea capacitãtilor de detoxifiere, curatare si elimnare a radicalilor liberi
1. Chitosan
2. Celulozã dublã
3. Digest natural
4. Ceai antilipemic
5. Ceai antiadipos (ceai pentru slãbit)
6. Esente vegetale pentru slãbit (tablete)
7. Esente vegetale pentru slãbit (pudrã instant)
8. Carb Blocker (Extract din boabe de fasole albã)
9. Capsilite - Distrugãtorul de Calorii
10. Sirop cu Fructooligozaharide (FOS)


II. COMPLETAREA - administrarea de subtante biologic active pentru hrãnire, completarea deficitelor în minerale, vitamine proteine si aminoacizi, ceea ce duce la restabilirea si echilibrarea metabolismului
11. Suplimentele biologice active, îmbogãtite cu calciu
11.1. Super Calciu nutritiv, pulbere (pentru adulti)
11.2. Super Calciu Dietetic, pulbere
11.3. Super Calciu Nutritiv pentru copii, pulbere
11.4. Super Calciu Gai-Bao
11.5. Super Calciu cu lecitinã - pentru îmbunãtãtirea memoriei
12. Zinc - Tianshi
13. Spirulinã - Tianshi


III. AUTOREGLAREA SI CONSOLIDAREA - stabilizarea si refunctionarea normalã a organelor
14. Cordiceps miceliu
15. Agaricus Blazei Murill
16. Ganoderma Lucidum
17. Cordiceps Sinensis
18. Supliment Revitalizant (Wei Kang)
19. Supliment Antioxidant (Yi Kang)
20. Extract seminte de struguri (Huo Li Kang)
21. Supliment metabolism Echilibrant (San-Gao)
22. Sleeping natural, tablete
23. Maca (Lepidium meyenii), tablete
24. Propolis -Tiens
25. Ulei de Onagra (Primula), capsule moi
26. Ulei de usturoi (Garlic Oil)
27. Tiens Omega-3 (Ulei de peste-cod cu ulei de cãtinã si vitamina E)
28. Extract de Jujube
29. Healty Comeliness Capsules - Kang-Li
30. Supliment pentru frumusetea tenului - Liang Yang

Înainte de orice tratament, Medecina orientalã insistã asuprã curatirii organismului si eliminarea radicalilor liberi - fundamentul sãnãtatii

Potrivit medicinei chineze, boala ajunge în organism prin mâncarea pe care o consumãm! În fiecare zi mii de limfocite distrug în organism celule deteriorate, microbi, paraziti si celule moarte uzate, cu alte cuvinte "murdaria" care se aflã în noi. Partial se eliminã prin urinã, fiere, dar oricum o parte rãmâne si din aceastã cauzã ne este rãu. Aceastã "murdarie" se acumuleazã ani de zile si noi ne îmbolnãvim.

Totodatã, suntem zilnic expusi la mii de toxine si chimicale la locul de muncã, pe stradã si acasã. Aceste toxine si chimicale ajung în organism prin aerul inhalat, prin mâncarea si apa consumate sau prin medicamentele administrate. Organismul eliminã doar o parte din toxinele acumulate zilnic, iar restul se stochezã în celule, tesuturi, sânge, organe interne (colon, ficat, creier etc.) si ramân înmagazinate în organismul nostru ani în sir, cauzând tot felul de probleme de sãnãtate.

Medicii chinezi sustin ca, primul pas pentru a revitaliza organismul (a scapa de boli) este “curatirea" - detoxifcarea organismului. Astfel, primul sistem de organe ce trebuie detoxificat este cel digestiv. Între 70-80% din imunitatea organismului uman, este asiguratã de sistemul ganglionar atasat tubului digestiv!


La administrarea suplimentelor Tiens, deosebim cele trei etape elementare si ensentiale:
1. CURATIREA - detoxifierea, eliminarea radicalilor liberi, toxinelor, metalelor grele din organism, curãtirea de rezidiuri, mucoaselor, pietrelor, fecalelor etc.

2. COMPLETAREA - completarea lipsurilor: micro si macroelemente, vitamine, aminoacizi, acizi grasi nesaturati si alte componente importante conform cerintelor fiziologice ale organismului.

În aceastã etapã, bacteriile benefice din intestin sorteazã din mâncare substantele nutritive (microelemente, vitamine, aminoacizi etc.) - retinute: "iatã, asta trebuie organismului, pentru a fi absorbit, iar asta nu trebuie". Dar în "murdãrie", aceste bacterii nu pot trãi si nu se pot înmulti. Pe de altã parte, eventualele antibiotice administrate le omoarã. Atunci, tot ce rãmâne în intestin începe sã se descompunã. Ceea ce provoacã dureri de cap, boli de piele, reactii alergice etc. În afarã de aceasta, se absorb baceteriile anaerobe - bacterii care trãiesc fãrã oxigen. Ele pãtrund în vase, acolo se înmultesc si provoacã dureri. De multe ori, nu stim de ce ne doare!

3. RESTABILIREA functionãrii tuturor organelor si sistemelor, autoreglare, restabilirea metabolismului, recãpãtarea sãnãtãtii cu ajutorul activizãrii rezervelor de energie proprii organismului.

Practic, fiecare substantã biologic activã - S.B.A. ale companiei Tiens, dispune de toate cele trei componente: curãtirea, completarea si restabilirea. Dar la unele predominã unele calitãti, la altele - celelalte.

În indicatia de a consuma suplimente alimentare, mai ales când sunt administrate pentru prima datã, se recomandã pãstrarea aceastei ordini logice: la început curãtirea, apoi completarea deficitelor si, în sfârsit, restabilirea vitalitãtii normale.

Deseori este nevoie de a le lua una dupã alta, urmãrind obtinerea de rezultate rapide. Aceste situatii sunt caracteristice bolnavilor de diabet, de cancer sau în cazul unor îmbolnãviri acute sau cronice grave. În aceste cazuri se admite luarea simultanã a diferitelor suplimente (din toate cele 3 etape).

De exemplu: pe parcursul unei luni, douã-trei suplimente de curãtire, trei-patru produse de completare, douã-trei-patru de restabilire. În cursul unei zile, luarea suplimentelor se face conform meridianelor. Perioada de administrare depinde de starea de sãnãtate a bolnavului. Ca sã putem tine organismul în stare normalã de functionare, se recomandã ca S.B.A. sã fie luate continuu, cu schimbãri de dozare a suplimentelor. Dacã cuiva i se prescie un program de mare eficientã pentru refacerea sãnãtãtii, atunci acesta tine de obicei 3-6-12 luni.