Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Tiens Kardi Junior

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!
Tiens Kardi Junior - jeleuri cu ulei de krill

Cod produs: KJ

Prezentare: 30 capsule × 2,5g / flacon

Informatii
TIENS Kardi Junior sub formã de ursuleti din jeleu delicios are un continut ridicat de ulei de krill - o sursã completã si naturalã de acizi grasi Omega 3, fiind un produs ideal atât pentru copii, cât si pentru adulti. Jeleurile cu aromã de portocalã si zmeurã sunt 100% naturale si nu contin conservanti sau coloranti artificiali, culoarea rosie fiind datã de concentratia ridicatã de astaxantinã.

Ingrediente
DHA si EPA, doi acizi grasi Omega-3, sunt vitali pentru sãnãtatea copiilor prin beneficiile pe care le oferã. Regleazã performanta cognitivã, contribuie la dezvoltarea ochilor si creierului, sprijinã functiile organismului si mentin sãnãtatea inimii. Sunt esentiali pentru formarea noilor celule si mentin membranele flexibile si rezistente.

TIENS Kardi Junior contine krill recoltat exclusiv din Oceanul Antarctic, locul cu cea mai curatã apã a planetei, krill-ul antarctic fiind considerat cea mai purã sursã de Omega 3 de provenientã marinã. Pentru pãstrarea nealteratã a calitãtilor superioare ale krill-ului, dupã recoltarea ecologicã are loc o atentã procesare.

Uleiul de krill este o sursã unicã de acizi grasi Omega-3 sub formã fosfolipidicã, usor de asimilat datoritã compatibilitãtii cu structura membranei celulare umane. Biocompabilitatea uleiului de krill permite ca acesta sã fie absorbit si utilizat rapid si eficient de cãtre organism.
Suplimentul este si o sursã bogatã de astaxantinã, unul dintre cei mai puternici antioxidanti cunoscuti, extrem de eficient pentru întãrirea sistemului imunitar. Astaxantina traverseazã bariera hemato-encefalicã (sânge-creier) si hemato-retinianã (sânge-retinã) si contribuie la protectia ochilor, creierului si sistemului nervos central de efectele nocive ale radicalilor liberi.
 
Beneficii
Kardi Junior este un supliment nutritiv destinat copiilor cu vârsta peste 3 ani, fiind o sursã completã de acizi grasi esentiali Omega 3. Contine ingrediente, coloranti si arome 100% naturale. Se recomandã (pre)scolarilor aflati în perioada de dezvoltare fizicã si intelectualã, cu precãdere în perioadele de solicitare intensã. Acizii grasi esentiali EPA si DHA au urmãtoarele efecte benefice:

  • Contribuie la mentinerea acuitãtii vizuale;
  • Sprijinã buna dezvoltare si functionare a creierului;
  • Favorizeazã buna functionare a inimii;
  • Fortificã imunitatea;
  • Sporeste performanta cognitivã, cu precãdere în orele solicitante de curs;
  • Sustine functiile sistemului nervos, cu rezultate dovedite în tratamentul tulburãrii de hiperactivitate cu deficit de atentie.


Contraindicatii
Produs nerecomandat copiilor alergici la ingredientele de origine marinã sau la alte ingrediente din compozitie.

Mod de administrare
A se mesteca 1-2 jeleuri pe zi.


Tiens Kardi Junior

152,60 Lei

Româneste
English
Tiens Kardi Junior

152,60 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact