Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Suc concentrat de Jujube

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Suc concentrat de Jujube (curmale chinezesti)

Cod produs: SCJ

Prezentare: 10 fiole a 50 ml.

Compozitie

 • Extract apos de jujube (Zyzyphus Jujuba).
 • AMPc - adenozin monofosfat ciclic.
 • Vitamine - A, C, B1, B2, B3, B5, B6.
 • Minerale - potasiu, fier, calciu, mangan, cupru, magneziu.
 • Aminoacizi - jujubele contin 18 din cei 24 de aminoacizi esentiali bunei functionari a organismului.
 • Saponine.
 • Celuloza.

Ingredientul principal al acestui excelent supliment nutritiv TIENS sunt jujubele din specia "Golden Silk" (Mãtase de Aur, cunoscute si sub denumirea de curmale chinezesti aurii), cultivate în zona nepoluatã Cangzhou din provincia Hebei. Ingredientele bioactive ale jujubelor sunt conservate în întregime cu ajutorul unor tehnologii moderne de obtinere a extractului, patentate de centrul de cercetare-dezvoltare al TIENS.

Jujubele contin 18 din cei 24 de aminoacizi necesari organismului. Aminoacizii ajutã la formarea oaselor si mentinerea densitãtii acestora, la formarea celulelor pielii, a muschilor si a sângelui.

Jujubele sunt bogate în complexul vitaminelor B. Acestea au numeroase beneficii, precum stimularea metabolismului, mentinerea sãnãtãtii pielii, a pãrului si unghiilor, marirea imunitatii la adulti, marirea imunitatii la copii, stimularea functiilor sistemului nervos. Jujubele sunt bogate în flavonoide, fitofactori ce actioneazã în special ca antioxidanti.

Mai mult, jujubele contin minerale din abundentã, în special fier, fiind un remediu foarte eficient pentru anemie.

Totodatã, jujubele sunt bogate în minerale precum calciu, mangan, cupru si magneziu. Pe lângã alte beneficii, calciul este o componentã esentialã a oaselor si dintilor, este necesar pentru contractia muscularã, coagularea sângelui si transmiterea impulsurilor nervoase. Manganul contribuie la metabolismul proteinelor si lipidelor. Cuprul este necesar pentru productia celulelor rosii ale sângelui. Magneziul ajutã procesele de regenerare celularã, activeazã vitaminele complexului B, previne formarea cheagurilor de sânge si sprijinã buna functionare a muschilor si nervilor.

Jujubele sunt bogate în potasiu care este un mineral esential necesar pentru reglarea nivelului fluidelor din corp si ajutã la controlarea ritmului cardiac si a presiunii sangvine.

Sucul concentrat de Jujube este un tonic deosebit de bogat în substante active si  adenozin monofosfat ciclic (AMPc), molecula de semnalizare cunoscutã si ca "al doilea mesager în procesele celulare", activând si reîntinerind fiecare celulã. Suplimentarea AMPc sustine metabolismul celulelor creierului, accelereazã capacitatea de autoregenerare a organismului în general, si a neuronilor în special, avand ca efect mentinerea tineretii celulelor creierului.

AMPc are importante efecte regulatorii asupra unor functii fiziologice precum transportul limfocitelor, formarea anticorpilor si cresterea imunitãtii celulare.

Indicatii terapeutice

 1. Afectiuni hepatice cronice sau virale, având efect protector gastro-intestinal ce duce la ameliorarea functiei hepatice.
 2. Anemie si dereglãri hematologice. Reduce stresul oxidativ la nivelul ficatului, stimuleazã hematopoeza medularã, completeazã materiile prime hematogene, fiind un bun remediu pentru anemie.
 3. Sucul concentrat de Jujube este indicat în suprasolicitarea fizicã, potentând capacitatea de contractie a muschilor. Sucul concentrat de Jujube furnizeazã zaharuri esentiale si vitaminele necesare pentru relaxarea muscularã, ajutând la recuperarea fortei fizice. În consecintã, creste forta si rezistenta muscularã.
 4. Tulburãri ale somnului, insomnie, dureri ale organelor genitale.
 5. Sucul concentrat de Jujube accelereazã capacitatea de regenerare a celulelor nervoase, ceea ce duce la stimularea memoriei, activeazã celulele creierului, îmbunãtãtind odihna, favorizând somnul. În consecintã, Sucul concentrat de Jujube întârzie îmbãtrânirea celulelor cerebrale si le regenereazã pe cele îmbãtrânite.
 6. Regleazã functia splinei, favorizeazã multiplicarea splenocitelor, intervine în transportul limfocitelor, în formarea anticorpilor si deci si în imunitatea celularã.
 7. Sucul concentrat de Jujube are efect antioxidant imunostimulator si antitumoral, ameliorând efectele nocive ale radioterapiei, cobaltoterapiei si ale citostaticelor.

Sucul concentrat de Jujube previne, ajutã sau trateazã:

Mod de administrare

 • Doza zilnicã recomandatã: 1 sticlutã/zi.
 • Se dilueazã 1 fiolã de Suc concentrat de Jujube în 100...200 ml. apã caldutã si se amestecã bine, dupã care se bea.
 • A se consuma în decurs de 2 zile de la desigilare.

Durata curei: 3 luni.


NOTÃ: Sucul concentrat de Jujube Tiens este considerat un supliment ideal indiferent de vârsta.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Suc concentrat de Jujube (curmale chinezesti)
Româneste
English
Suc concentrat de Jujube (curmale chinezesti)

327.00 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact