De ce S.B.A. de la Tiens

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!De ce suplimente biologice de la compania Tiens?


Mecanismul de eficacitate a produselor Tiens se bazeazã pe urmãtoarele:

 1. Organismul este capabil sã restabileascã echilibrul tulburat, adicã este autoreglator.
 2. Organele si celulele, inclusiv cele neuronele sunt capabile sã se regenereze si sã se înnoiascã.


Produsele Tiens dispun de multe caracteristici. Vom prezenta doar câteva:

 1. Ele se bazeazã pe vechi retete chineze si tibetane de circa 5.000 de ani.
 2. Categoriile de calciu Tiens se caracterizeazã prin absorbtia usoarã a acestora. Ionii de calciu, datoritã biotechinologiei speciale, rezistã oxidãrii din intestinul subtire (datoritã componentelor sale - acid folic si vitamina D). Acolo se resoarbe rapid prin canalele ionice, care asigurã absorbtia de calciu de pânã la 98% si exclude efecte scundare precum: calcifierea ligamentelor sau aparitia nisipului la rinichi, pericol care poate apãrea în cazul folosirii îndelungate a calciului molecular (calciu clasic).
 3. Marea majoritate a produselor Tiens dispun de puternice efecte antitumorale si asigurã o actiune rapidã în procesul de prevenire si terapie.
 4. Ele dispune de un echilibru normal acid-bazã: pH = 7,0 - 7,4. (pH-ul provine din termenul englez potential hidrogen, care caracterizeazã concentratia ionilor de hidrogen).
  pH = 7,0 este mediu neutru, iar pH cuprins între 7,0 şi 14,0 este mediu bazic. În mod normal pH-ul sângelui este de 7,35-7,45 (uşor alcalin). Mediul bazic asigurã mãrirea capacitãtii de primire a oxigenului, ceea ce împiedicã nasterea si înmultirea virusilor, bacterilor, ciupercilor si schimbãrilor de naturã canceroasã.
 5. Ele restabilesc vitalitatea organismului si echilibrul, armonizeazã energile pozitive si cele negative ale organismului (Yin si Yang).
 6. Ele activeazã rezervele ascunse ale organismului.
 7. Ele sunt obtinute cu ajutorul celor mai moderne biotehnologii.
 8. Contin multi aminoacizi, elemente nutritive, vitamine, microelemente etc. si sunt bogate în colagen si fosfoproteine.
 9. Ele pot fi combinate cu medicamente sintetice, cu produse fito si homeopatice.
 10. Nu contin stimulente, hormoni si nu existã pericolul dependentei si nici a supradozãrii.
 11. Ele au o eficacitate prelungitã, adicã efectul lor se mentine si dupã multe luni de la administare.
 12. Ele sunt produse exclusive (unice) - nu existã în lume altele asemãnãtoare.
 13. Toate suplimente ale firmei Tiens se produc fãrã conservanti. Practic, nu au contraindicatii absolute sau efecte secundare.
 14. Au termen lung de garantie.
 15. Sunt usor de administrat si de transportat.
 16. Nu existã nici o afectiune/boalã fatã de care produsele Tiens sã fie ineficiente, dar trebuie administrate corect.
 17. Valoarea produselor corespunde pretului. Uneori, ne vom întreba: “De ce produsele sunt atât de scumpe?”

Rãspunsurile la aceastã întrebare ar fi urmãtoarele: fatã de care sunt scumpe? Fatã de lipsa de culturã a omului? Atunci cât costã o zi de viatã cu valoare integralã, activã, reusitã si sãnãtoasã? Nu trebuie sã uitãm cã în pretul produselor întrã calitatea exceptionalã a materilor prime, înalta technologie de fabricatie, munca intelectualã a savantilor pentru obtinerea de produse eficiente, care sã mentinã sãnãtatea mult timp si fãrã efecte secundare.

Specificul produselor Tiens - diferenta fatã de alte substante biologice active
La ora actualã, pe piata mondialã se gãsesc cantitãti enorme de produse active biologic de la diferiti fabricanti. În ce constã singularitatea produselor Tiens?

Substantele biologice active Tiens dispun de o largã arie de eficacitate si sunt echilibrate din punct de vedere a energiei Yin-Yang.

La baza elaborãrii lor stã o experientã de 5.000 de ani a medicinii orientale, precum si propunerile vechilor si actualilor medici chinezi. Fabricarea lor se realizeazã prin cele mai moderne metode biotechnologice (din plantele, organismele vii si minerale de pe teritoriul Chinei si/sau din Mongolia) cu utilaje imporate din Germania, SUA, Italia si din alte tãri. Iar în centrul de cercetare Tiens, lucreazã oameni de stiintã chinezi dar si strãini, precum si experti care au avut contributii deosebite în stiinta medecinei occidentale sau chineze.

Produsele Tiens sunt amestecul echilibrat de microelemente, vitamine, antioxidanti naturali si alte materiale active biologic, care ajutã celulele organismului sã readucã functionarea normalã, ca rezultat: cu timpul, dispare boala si simtomele exterioare întrucât se realizeazã înnoirea celulelor, încusiv a celor neuronale. Datoritã technologiei de fabricatie, toate componentele S.B.A. ajung în toate locurile organismului, fãrã efecte secundare.

De exemplu, de multe ori dacã folosim ceaiurile: atunci când se fierbe o linguritã de ceai de la unii fabricanti, la unul sau la douã pahare de apã, se otine o anumitã concentratie necontrolatã. În plus, anumite ceauri medecinale provoacã alergii, de unde a si apãrut necesitatea producerii de suplimente biologice.

Suplimentele Tiens sunt dozate astfel încât sã avem o tabletã în care sã fie exact atâtea cantitate (miligrame) cât îi trebuie organismului. Tabletele au fost deja experimentate la institute de cercetare stiintificã, unde s-au efectuat multe experimente clinice si s-a demonstrat cã ele actioneazã ca oricare alt medicament - însã fãrã reactii adverse.

Produsele Tiens se deosebesc de celelalte suplimente nutritive nu numai prin calitatea lor ci si prin universalitatea actiunii lor. Orice preparat Tiens administrat, actioneazã la diferite niveluri si diverse locuri ale organismului. De exemplu, atunci când se ia produse pentru ameliorarea functiei rinichilor, în acelasi timp se normalizeazã si tensiunea, imunitatea se întãreste, fracturile se sudeazã (dacã este cazul) etc.


Toate produsele Tiens sunt eficiente pentru cã, compania actioneazã si insistã asupra a 4 directii. De fapt toate suplimente actioneazã în scopurile:
- profilactica si tratamentul atersclerozei;
- profilactica si tratamentul tumorilor;
- profilactica si tratamentul diabetului
- profilactica si tratamentul stãrilor alergice precum si întãrirea sistemului imunitar.

O micã statisticã privind cauzele mortalitãtii în rândul populatiei din Europa si America de nord ne aratã cã: pe primul loc sunt bolile cardio-vasculare, cel mai frecvent pe fondul aterosclerozei (infarct, accident vascular cerebral etc), pe locul doi: tumorile maligne. Pe al treilea loc: diabetul zaharat, iar pe al patrulea loc: agravãrile si urmãrile actiunii medicamentelor.

Dupã cum se vede, produsele bune nu sunt ieftine! Trebuie sã ne strãduim sã pãsim din punct de vedere material pe o treaptã superioarã si sã-i ajutãm si pe altii sã poatã beneficia de aceste produse excelente. Firma oferã oportunitãti în aceastã privintã (cumpararea la preturi mai accesibile).