Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Ceai antilipemic

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Ceai antilipemic

Cod produs: A05

Prezentare: 40 pliculete × 1,5 g.

OBSERVATIE: acest produs a fost comercializat si sub denumirea de Ceai metabolic (hipolipemiant).

Produsul companiei Tiens, este rezultatul combinatiei reusite a culturii antice a ceaiurilor în China si obtinerea unor rezultate de înaltã performantã în domeniul fitoterapiei si nutritiei.

Ceai antilipemic - componente principale

 • Iarba de gynostema pentaphyllum: 390 mg,
 • Frunze de nelumbo nucipera: 390 mg,
 • Radacina de polygonum multiform: 255 mg,
 • Frunze de ceai verde (camelia sinensis) 255 mg,
 • Seminte de cassia tora/cassia obtusifolia: 210 mg,
 • Gypenoside: 8 mg/100 g.

Valori nutritionale/100 gr: Calorii: 111,52 kcal; proteine: 15,6 g, carbohidranti: 12,28 g, lipide: 0 g.

Ceaiul verde Tiens contine cafeina, teobromina, tanin, multã vitamina C si încã 130 de substante biologic active. Gynostema, polygonum si fragopyron contin substante tonice, detoxifiante, hipoglocemiante, tanin, acid salicilic, glicoizi, saponine, flavonoid, derivati antrochinonici, minerale. Semintele de cassia si frunzele de lotus contin microelemente minerale (cupru, zinc, seleniu, fluor, calciu) si vitamina A.

Saponinele continute în Ginostema pentafilum în combintie cu alti componenti contribuie la reducerea nivelului colesterolui rãu - LDL si eliminarea lui din organism. Numit „purificatorul vaselor cordului”, acest ceai este un produs natural reusit, folosit în profilaxia si tratamentul unor maladii ca: arteroscleroza, hipertensiune arteriala, boalã ischemicã a cordului - B.I.C. (ischemie).

Ceaiul actioneazã asupra organismului tonificându-l, îmbunãtãste digestia, normalizeazã scaunul, înlãturã rapid sindromul de mahmurealã, eliminã intoxicatiile alimentare si de alte tipuri de intoxiacti. De fapt, el mai posedã si alte capacitãti în afara celor indicate, ce sunt caracteristice Icanului, deoarece, în componenta ambelor intrã Ginostema.

De fapt, actiunea ceaiului antilipemic are un spectru mult mai larg. El dispune de capacitãti antipiretice, este antioxidant, normalizeazã somnul, influenteazã favorabil asupra activitãtii ficatului si splinei, activeazã schimbul de grãsimi (este folosit în programele de micsorare a greutãtii), îmbunãtãteste vederea.

Trebuie mentionatã si prezenta ceaiului verde. Acum savantii au început studierea intensã a actiunii ceaiului verde si au depistat o multime de ingrediente, care fac acest produs foarte folositor prentru organism. Din ultimele descoperiri poate fi mentionatã concluzia cercetãtorilor de la Universitatea din Cleavland (statul Ohio, SUA): în afarã de prezenta specialã necunoscutã pânã în prezent stiintei. Era cunoscut pânã la aceastã descoperire cã ceaiul verde poate fi un mod efectiv în profilaxia cancerului stomacului.

La Institul Central de Tratare a Cancerului din SUA, prin studierea componentelor ceaiului antilipemic, au fost identificate substante care programeazã celulele canceroase la autodistrugere (la cancerul de stomac, prostate si piele).

Ceai antilipemic este indicat în cazul urmãtoarelor boli si stãri:

 1. Profilaxia bolilor cardio-vasculare, inclusiv hipo si hipertensiune (regleazã tensiunea);
 2. Ceai antilipemic normalizeazã nivelul de colesterol, lãrgeste vasele chiar cele mici oriunde s-ar afla. Ceaiul reduce lipidele inferioare - LDL (trigliceride - TG si lipoproteide cu densitate micã - LPm) le micsoreazã, iar cele superioare - HDL (lipoproteide cu densitate mare - LPM) le mareste. Lipidele inferioare - LDL aduc colesterolul pe vase, îl transportã la celule si formeazã plãcutele aterosclerotice, iar lipidele superioare recupereazã surplusul de colesterol din celule si le transportã în ficat (la materialul de constructie si acizii biliari) pentru a fi distrus. Colesterolul- LDL trebuie sã fie mai mic sau egal cu valoarea 1,5g/l, iar LDL trebuie sã fie cel mult de 2 ori mai mare decât HDL. Cu cât HDL este mai mare, cu atât este mai scazut riscul aparitiei unei maladii coronariene. Dacã valoarea colesterului total depãseste 3 g/l, este necesar sã se modifice dieta.
 3. Ca mijloc suplimentar în cazuri evidentiate ale patologiilor cardiovasculare, ateroscleroza, cu reducerea ulterioarã a dozei medicamentelor indicate de medic si trecerea la regimul de consum al ceaiului antilipemic;
 4. Este un minunat produs profilactic al infarctului, accidentului vascular cerebral si al tromboflebitelor.
 5. Ceai antilipemic normalizeazã microcirculatia sângelui în creier si a tensiunii intracraniene.
 6. Ceai antilipemic reduce riscul de edeme tisulare.
 7. Normalizeazã activitatea prostaglandinilor (hormonul peretilor vaselor). Este recomandat sã se cupleze cu chitosanul care normalizeazã nivelul ionilor de clor din sânge.
 8. Tonificã, este un antioxidant si un hepatoprotector; în caz de eforturi fizice si intelectuale, pentru îmbunãtãtirea stãrilor de oboseala;
 9. Ceai antilipemic este un detoxifiant în diverse intoxicatii, inclusiv stãri de ebrietate pentru înlãturarea sindromului de mahmurealã;
 10. Ceai antilipemic curatã lichidul intercelular, si astfel schimbul intercelular decurge normal si are loc eliminarea intoxicatiei.
 11. În cazul muncii sau traiului în zone ecologice infestate si eliminã radionucleide din organism;
 12. Ca antipiretic are capacitatea de a înlãtura intoxicatia virusologicã, mijloc de tratament în BACR, gripa, anghina si scade temperatura.
 13. Ceai antilipemic îmbunatateste calitatea propriei insuline si microcirculatia.
 14. Normalizeazã nivelul hormonilor glandei prostate, care raspunde de tensiune arterialã si reface fondul hormonal.
 15. Ceai antilipemic este foarte eficient la conjunctivitã (la copii) prin stergerea ochilor cu o vatã udã cu ceaiul antilipemic.
 16. Administrat timp îndelungat, ceaiul antilipemic poate ameliora auzul.
 17. În cazul diverselor boli ale tractului digestiv mai ales la constipatie cronica. Ceaiul antilipemic fiind un excelent antioxidant, normalizeazã (regleazã) foarte bine aciditatea sucului digestiv. La cei care au aciditatea scãzutã o ridicã, iar la cei care o au ridicatã, o micsoreazã.
 18. Este indicat în cazul de dischinezie biliara la copii.
 19. Ceaiul antilipemic are proprietatea de dizolvarea pietrelor la rinichi.
 20. Profilactic, ceaiul antilipemic este indicat pentru bolile ficatului si ale splinei.
 21. În programele de reducere de greutate pentru activarea tuturor tipurilor de schimburi, inclusiv grãsimi.
 22. La profilaxia si tratamentul (ultimul ca mijloc suplimentar) bolilor oncologice ale stomacului, sistemului limfatic, tesutului cutanat.
 23. Ceai antilipemic eliminã sindromul abstinentei.
 24. Ceai antilipemic intensificã actiunea celolalte produse ale companiei Tiens, atunci când sunt administrate împreuna.

Contraindictii

 • Nu se recomandã gravidelor si mamelor cu nou-nascuti.


Utilizarea internã
Ceai antilipemic trebuie consumat dimineata, si cel mai târziu pânã la ora 18:00, deoarece are efect de înviorare. În cazul tensiunii ridicate sau normale se consumã cald, cu 20-30 minute înainte de mâncare. În cazul hipotensiunii se consumã rece, între mese. Trebuie bãut încet, în înghitituri mici. Nu trebuie sã adãugãm nimic în ceai (lãmâie, zahãr, miere). Uneori dupã 20-30 de minute se simte somnolentã. În acest caz se recomandã odihnã. Apa caldã (70-80 grade Celsius) se toarnã peste ceai, se acoperã vasul si se lasã timp de 20 minute, dupã care se bea încet cu înghitituri mici pãnã cel târziu la orã 18. Ceaiul cald spalã si curatã vasele, intestinul, ficatul, articulatiile etc.Utilizare localã si externã:

 1. În cosmeticã: dupã întrebuintare, filtrul de ceai se poate usca si, în caz de necesitate, poate fi utilizat ca tonic pentru ten. Continutul proaspãt de filtru de ceai îl putem opãri si putem realiza o mascã, pe care o aplicãm cãldutã pe fatã, o lãsãm timp de 10-15 minute, apoi o spãlãm. Se poate repeta de 1-2 ori pe sãptãmînã. Putem realiza si cuburi de gheatã cu care stergem fata de 1-2 ori pe zi
 2. În obstreticã: are un efect antiinflamator prin bãi vaginale si comprese în inflamarea vaginului si eroziunea colului uterin. În acest scop, opãrim un filtru de ceai cu 1/2-1 litru de apã si lãsãm 10-15 minute. Se utilizeazã imediat, mai curând seara, durata curei fiind 10 zile. Mai târziu, sub formã de prevenire, se pot utiliza acest procedeu de 2 ori pe sãptãmânã.
 3. În pediatrie: în cazul diatezei si eruptiilor calde, bebelusul va fi îmbãiat în ceai.
 4. În grãdinãrit: filtrele de ceai utilizate de mai multe ori pot fi împrãstiate pe sol ca îngrãsãmânt.


Dozare: În functie de sensibilitatea fiecãruia, se pot administra un plic la un litru de apã chiar din prima zi, sau în primele 7 zile sã se foloseascã doze mici. În acest caz, se desface filtrul de ceai, se împãrte în douã: o parte se pregateste cu 2 pahare de apã. Dupã o sãptãmânã, se dubleazã doza (un filtru întreg), dupã urmãtoarea schemã:

1. Prima sãptãmânã

 • Cantitatea de ceai: 1 plic/zi
 • Cantitatea de apã: 1,5 litri


2. Începând cu a douã sãptãmânã

 • Cantitatea de ceai: 1 plic/zi
 • Cantitatea de apã: 1 litru

Pentru sporirea efectului sãu, se recomandã consumul de ceai fãrã grabã, cu înghititururi mici.

Note:

 • Ceai antilipemic poate fi administrat copiilor de sub un an (câte o lingurã/zi), în special în cazul bolilor frecvente de stomac.
 • La vârsta de un an, se poate administra jumãtate de pahar, iar dacã manâncã de toate, atunci se poate creste doza pânã la un pahar/zi. Trebuie urmãritã starea scaunului, pentru început ceaiul face scaunul mai moale, apoi se normalizeazã.
 • Dupã vârsta de 10 ani se pot administra douã pahare/zi (1/2 de litru).


Ceai antilipemic poate fi recomandat copiilor cu constipatie, alergie, dar în special celor care au diagnosticul de dischinezie biliarã.

În tulburãri ale schimbului de materii - grãsimi, diatezã acidului uric, la oameni peste 60 de ani si la copii între 12-16 ani, trebuie utilizate doze minime, adicã 1/2 plic la 0,5-1 litru de apã/zi. Trebuie utilizat timp îndelungat deoarece la dozele minime creste durata curei.

Durata curei: 1-6 luni

MÃRTURII


CAZURI CONCRETE - aflati AICI câteva dintre rezultatele obtinute prin utilizarea suplimentelor bioactive ale companiei Tiens.


Niciodatã în cei 52 de ani de existentã, (din care 35 ani de adult), nu am crezut cã un “banal” ceai chinezesc îti poate schimba radical modul de viatã si îmbunãtãti rapid starea de sãnãtate. Este ceea ce mi s-a întâmplat personal, atunci când am fãcut cunostintã cu Ceaiul antilipemic Tiens. Desi eram sceptic încã de la început, (prejudecãti legate de proasta calitate a produselor chinezesti), 3 zile de consum al acestui ceai, au constituit punctul de cotiturã în mentalitatea si atitudinea mea vizavi de Medicina Traditionalã Chinezã, dar mai ales de Grupul TIENS ca promotor de frunte al valorilor milenare ale acestei medicini unice în lume. A fost de fapt ca o revelatie divinã pentru mine, în descoperirea adevãratei culturi si filozofii pe care aceastã medicinã o transmite de mii de ani.

De atunci si pânã în prezent, Ceaiul antilipemic Tiens, a devenit si rãmâne o constantã zilnicã a vietii mele si a familiei mele. De asemenea a devenit cel mai consumat produs al rudelor, prietenilor si apropiatilor mei. Vã întrebati de ce? Vã puteti rãspunde singuri, începând sã beti acest ceai!

De ce si cum mi-a schimbat modul de viatã, e simplu, am devenit partener TIENS si în felul ãsta am cunoscut si celelalte produse unicat oferite de TIENS, iar destinul meu s-a legat inevitabil si definitiv de TIENS.

Si toate astea de la un “banal” ceai chinezesc !!!

V.I., Distribuitor TIENS, 6 SteleAr mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Ceai antilipemic

67,60 Lei

English
Ceai antilipemic

67,60 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact