Cazuri concrete

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Câteva dintre rezultatele obtinute dupã folosirea suplimentelor bioactive ale companiei TiensB.Z., 68 ani
Diagnostic: În toamna i s-a depistat un nodul dur, dureros în regiunea glandei mamare (nodul mamar). Investigatia histologicã si prin biopsie a confirmat diagnosticul de tumoare malignã. Bolnava avea greutate în sâni, înrãutãtirea stãrii generale, piederea poftei de mâncare, insomnie. I s-a propus interventie chirurgicalã, apoi tratament citostatic, la care bolnava a renuntat.
Tratament: Din ianuarie, pacientei i s-a administrat suplimentele corporatiei Tiens: Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang, Ceai antilipemic si Chitosan.
Rezultate: Dupã circa o lunã, starea bolnavei s-a îmbunãtãtit cu mult, i s-a restabilit somnul, pofta de mâncare, capacitatea de muncã. Glanda mamarã s-a micsorat pânã la dimensiunile ei normale. Investigatiile clinice la oncologie a exclus necesitatea de operatie.


E.N.
Lucrez cu produsele companiei Tiens doar de trei luni. Avem în aceastã perioadã de timp un caz impresionant cu un bãietel de 4 ani.
Diagnostic: osteomielitã a oaselor bazinului. Pãrintii îi dãdeau suplimente nutritive de la diferite companii, însã succesele erau prea mici. Copilul era pregãtit pentru operatie.
Tratament: Aflând de compania Tiens au procurat Calciu Gai Bao si Spirulina.
Rezultate: Dupã o lunã, comparând radiografia cu cele precedente, medicul a anulat operatia. Copilul a început sã miste degetele. Este în continure sub tratament. Rezultatele ulterioare le vom comunica.


F.I., 17 ani
Diagnostic: Din copilãrie avea o masã corporalã sporitã. Înainte de a administra produsele companiei Tiens avea înãltimea de 167 cm si greutatea de 67 kg. Ea se lupta cu kilogramele în plus prin diferite metode, dar fãrã nici un rezultat.
Tratament: În luna martie a început sã foloseascã Chitosan si Spirulina.
Rezultate: au apãrut din ziua a 8-a când a descoperit cã a slãbit cu 2 kg. Dupã ceva timp a apãrut senzatia de saturatie rapidã în timpul mâncãrii. Masa corporalã a început stabil sã scadã. În 10 aprilie cântãrea 60 kg. A învãtat sã se alimenteze corect. Chitosanul nu numai leagã lipidele si toxinele în intestin, dar si curãtã organismul la nivelul celular, restabileste metabolismul.


S.R., 52 ani
Diagnostic: În trecut mã chinuiau durerile în regiunea lombarã, articulatiile genunchilor. Aveam si dureri musculare.
Tratament si rezultate: Dupã administrarea produsului Super Calciu Nutritiv, au dispãrut durerile din regiunea lombarã, merg fãrã dificultatãti. Nu mai am dureri în articulatii.


A.E.
Diagnostic: În luna august a început sã mã doarã genunchiul drept. S-a confirmat o artrita. În septembrie, articultia genunchiului s-a inflamat si în scurt timp mi s-a inflamat întreg piciorul.
Tratament: Mi s-a prescris Cordyceps (Cordiceps).
Rezultate: Dupa numai 24 de ore a dispãrut edemul de la picior. Dupã o lunã a dispãrut si inflamatia de la genunchi. Paralel cu Cordyceps am folosit si trei cutii de Super Calciu Nutritiv. Ca urmare, mi-au dispãrut si accesele de tahicardie.


M. N., 85 ani
Diagnostic: Am suferit un accident vascular cerebral. Aveam dureri puternice în articulatii de la picioare.
Tratament si rezultate: Dupã administrarea produselor Super Calciu Nutritiv si Ceai antilipemic, durerile s-au micsorat, nu mai am edeme si pot merge mult mai bine.


I. A., 51 ani
Diagnostic: Ischemie a cordului, accese de stenocardie.
Tratament si rezultate: Dupã administrarea produsului Cordyceps (Cordiceps) câte o capsulã 2 ori pe zi, s-a micsorat intensitatea si frecventa aparitiei durerilor, a crescut activitatea fizicã a bolnavei. În continuare primeste câte o capsulã de Cordyceps dimineata, starea bunã se mentine.


Mama M.G., 70 de ani,
Diagnostic: suferea de scleroza vaselor creierului cu pierderi de memorie si boala Parkinson.
Tratament si rezultate: Dupã administrarea Super Calciu cu Lecitina, starea ei s-a îmbunãtãtit vizibil. Pentru ischemie, i s-a administrat Cordyceps (Cordiceps) câte o capsulã de douã ori pe zi.


S.G., 49 ani
Diagnostic: palpitãtiile inimii, sclerozã reumaticã, dispnee la un efort mic. Tratament: Am început sã primesc Cordyceps (Cordiceps): 2 capsule x 2 ori pe zi.
Rezultate: Peste 10 zile, starea generalã mi s-a îmbunãtãtit, dispneea, palpitatiile s-au micsorat. Dupã 20 de zile - o îmbunãtãtire considerabilã. S-a recomandat repetarea tratamentului pentru 6 luni.


B.T., 55 ani
Diagnostic: Hernie a coloanei vertebrale (hernie de disc), obosealã, spondilozã, scãdere progresivã a vederii.
Tratament: A primit Ceai antilipemic si Super Calciu Nutritiv.
Rezultate: Durerile de la coloanã au dispãrut, s-a îmbunãtãtit starea generalã, a crescut acuitatea vizualã si capacitatea de muncã.


G.S., 69 ani
Diagnostic: Accident vascular cerebral (AVC). Simptom subiectiv: slãbiciuni în mâna stângã, în picior, dereglearea vorbirii, cefalee, vertij.
Tratament: bolnavul a primit Dubla celuloza, Ceai antilipemic, Super Calciu Nutritiv, Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate: pacientul a simtit o îmbunãtãtire a sensibilitãtii mânii si a piciorului stâng, si-a restabilit vocea. Bolnavul continua tratamentul cu suplimentele companiei Tiens.


S.O., 31 ani
Diagnostic: Tromboflebitã varicoasã. Simptom subiectiv: dureri în picioare, slãbiciune, edem a picioarelor.
Tratament: A primit Ceai antilipemic si Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate: starea bolnavului s-a îmbunãtãtit - durerile si edemele picioarelor s-au micsorat. Continuã sã folseascã suplimentele Tiens.


S.K., 64 ani
Simtom subiectiv: cefalee, hipertensiune arteriala 220/110, vertij, dureri în regiunea inimii, uscãciunea gurii, sete, diabet zaharat (glicemie - 140 mmol/l).
Tratament: Primeste Spirulina, Super Calciu dietetic, Chitosan si Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate: tensiunea a scãzut la 170/80, s-a micsorat cefalea, durerile de inimã, glicemie a scãzut la 110 mmol/l.


H.A., 79 ani
Simptom subiectiv: dureri de cap, vertij, tensiunea arterialã 210/100, dureri în regiunea inimii, insomnie, scãderea memoriei, auzului, accese de tuse, greutatea în regiunea apigastralã, eructatie.
Diagnostic: hipertensiune arteriala de gradul II, ischemie, stenocardie, bronsita cronica, castritã.
Tratament: A primit: Chitosan, Cordyceps (Cordiceps), Ceai antilipemic, Super Calciu cu Lecitina si dupã ce s-a terminat Chitosanul, am introdus Dubla celuloza.
Rezultate: tensiunea arterialã 160/90, somnul s-a normalizat, s-a îmbunãtãtit memoria, durerile de cap si tusa sunt mai rare, greutatea în stomac a dispãrut, auzul s-a îmbunãtãtit. Continuã administrarea suplimentelor.


S.S., 69 ani
Simtom subiectiv: dureri intestinale, inapetentã, cefalee, constipatie, pierderea bruscã a masei corporale.
Diagnostic: polipoza intestinalã.
Tratament: Chitosan, Supliment Antioxidant Yi Kang, Cordyceps (Cordiceps) dupa ce s-a terminat Chitosanul, a început cu Dubla celuloza.
Rezultate: apraritia apetitului în prima sãptãmânã dupã administrarea suplimentelor, durerile intestinale nu mai deranjeazã, scaunul s-a normalizat, a început sã-i crescã masa corporalã.


M.V. Medic - cosmetolog
Tratament: Folosesc (în cosmetologie) Chitosan si Spirulina în eruptii acneice, riduri, piele uscatã. Intern: Ceai antilipemic si Dubla celuloza.
Rezultate: îmbunãtãtirea culorii fetei, rezolvarea acneei, efecte de întinerire, retragerea ridurilor etc.


P.N., 40 de ani
Diagnostic: scleroza multipla si dureri de cap.
Tratament: Super Calciu cu Lecitina, Chitosan, Cordyceps (Cordiceps). Durerile s-au amplificat, dozele preparatelor au fost micsorate. Super Calciu cu Lecitina câte o capsulã pe zi, Chitosan, o capsulã pe zi, Cordyceps, o capsulã seara înainte de culcare.
Rezultate: Dupã douã luni s-a observat o îmbunãtãtire a stãrii generale, la care nu ajungea cu suplimente nutritive de la alte companii. La sfârsitul anului m-am internat în spital pentru fortificarea sãnãtãtii. La ultrasonografie s-a depistat cã nodurii tiroidieni s-au resrobit.


P.V., 52 ani
Am dorit sã slãbesc si sã-mi îmbunãtãtesc starea generalã, aveam dureri în spate. Am administrat Dubla celuloza si Cordyceps (Cordiceps) câte o capsulã pe zi.
Rezultate: am slãbit cu 5 kg într-o lunã, mi s-a îmbunãtãtit cu mult starea generalã, durerea din spate a dispãrut.


L.N., 62 ani
Diagnostic: hipertensiune arteriala de gradul II, artrita, artroza, colecistita cronica. Inflamatia mucoasei uterului. Psoriazis.
Tratament: S-a administrat: Super Calciu Nutritiv câte o jumãtate de pachetel o datã pe zi, Chitosan câte o capsulã x 2 ori pe zi, Ceai antilipemic, Zinc câte o capsulã o datã pe zi, Supliment Revitalizant Wei Kang o capsulã pe zi, Calciu Gai Bao câte 1x3 capsule pe zi.
Rezultate: tensiunea arterialã a revenit la normal, articulatiile nu mã mai supãrã, ficatul deasemenea, s-a îmbunãtãtit starea generalã.


Z.V., 59 ani
Diagnostic: litiazã biliarã, hipertensiune timp de 34 ani.
Tratament: Am primit Cordyceps (Cordiceps), Chitosan, Super Calciu Nutritiv, Ceai antilipemic si Calciu masticabil.
Rezultate: s-a normalizat somnul, s-a stabilizat tensiunea 160/60, nu mai sunt meteosensibilã, a dispãrut anxietatea si excitabilitatea, din vezica biliarã s-a eliminat o piatrã de 0,5 cm.


B.G., 41 ani
Diagnostic: traumã cerebralã congenitalã hipotensivã 90/60. Simptom subiectiv: slãbiciune, obosealã, unghii fragile.
Tratament: Super Calciu Nutritiv, Zinc, Ceai antilipemic.
Rezultate: Peste 10 zile o evidentã îmbunãtãtire a stãrii generale, somn normal, s-a atenuat astenia, au dispãrut durerile din articulatii, care se atenuau numai dupã o sedinta de fizioterapie si masaj.


S.E., 56 ani
Diagnostic: ulcer duodenal, ischemie, hipertensiune arteriala.
Tratament: Ceai antilipemic, Super Calciu Nutritiv, Supliment Antioxidant Yi Kang, Zinc, Supliment Revitalizant Wei Kang.
Rezultate: s-a cicatrizat ulcerul, s-a stabilizat tensiunea arterialã, au dispãrut durerile în regiunea inimii.


N.M., 43 de ani
Diagnostic: cancer renal - unul dintre rinichi a fost extirpat în urma interventiei chirurgicale.
Tratament: A administrat Chitosan, Cordyceps (Cordiceps), Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate: Radioterapia a suportat-o bine fãrã a fi deteriorate functiile rinichiului sãnãtos. Foloseste în continuare suplimentele Tiens.


D.C., 42 ani
Natura problemei: apendicita cu perforatie purulenta, peritonitã. Dupã interventia chirurgicalã am refuzat toate medicamentele.
Tratament: datoritã peritonitei mi-am administrat Ceai antilipemic si Spirulina câte o pastilã de 2 ori pe zi.
Rezultate: Peste 2 sãptãmãni am fost externatã din spital fãrã probleme.


B.B., 27 de ani
Natura problemei: nastere prin cezarianã. Copilul cântãrea numai 1.740 g. În prima lunã a adãugat în greutate doar 200 g. I s-a descoperit si un suflu sistolic.
Tratament: I s-a administratat Super Calciu Nutritiv pentru copii în doze mici.
Rezultate: Dupã o lunã, copilul cântãrea 4 kg. Starea generalã este bunã. I s-a mai administrat Super Calciu cu Lecitina. Copilul se dezvoltã bine, are poftã de mâncare si este foarte vioi.


B.M., 51 de ani
Diagnostic: Ocluzie intestinalã. S-a apelat la intervetie chirurgicalã. Dupã operatie a avut complicatii (se forma puroi si fistule). Avea accese puternice de colici intestinale, care slãbeau folosind preparate analgezice.
Tratament: s-a administrat Super Calciu cu Lecitina, Zinc, Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate: timp de 1 lunã a avut accese de scurtã duratã de colici intestinale, care au dispãrut. Este vioi, a crescut capacitatea de muncã, continuã tratamentul.


L.E., 52 ani
Diagnostic: diabet zaharat non insulino-dependent. Dureri puternice în piciorul drept timp de doi ani, gangrenã a douã degete. În august 1999 a fost internatã în spital cu erizipel la picior si temperatura 40 grade C. I s-a fãcut incizii cu lungirea de 13 cm la picior, temperatura 40 grade C s-a mentinut în decursul unei sãptãmâni, plãgilele nu se cicatrizau, tesuturile erau necrozate, crescuse nivelul ureei în sânge. Rinichii aproape cã nu functionau, timp de o sptãmânã nu a mâncat aproape nimic, avea greata si voma. A apãrut necesitatea amputãrii piciorului.
Tratament: Pe lãngã tramentul medicamentos a administrat suplimentele: Super Calciu Dietetic, dizolvat în apã si bãut în doze mici, Chitosan - câte o capsulã pe zi si Cordyceps (Cordiceps) - câte o capsulã x 2 ori pe zi. Pentru a nu provoca vomã, capsulele se dizolvau în apã.
Rezultate: din prima zi a folosirii suplimentelelor au apãrut rezultatele - bolnava a început sã mãnânce, iar peste o sãptãmânã, analizele de zahãr si uree s-au normalizat, temperatura s-a scãzut la valoare normalã. Dupã 10 zile s-a adãugat Spirulina câte o capsulã x 2 ori pe zi. Dupã douã luni, plãgile s-au cicatrizat, degetele înnegrite au cãpãtat o culoare obisnuitã.


B.F., 52 de ani
Diagnostic: diabet zaharat non insulino-dependent, hipercolesteremie, angiopatie, dereglarea circulatiei cerebrale.
Tratament: S-a administrat Super Calciu Dietetic, Dubla celuloza, Chitosan, Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate: dupã 4 sãptãmâni, colesterolul în sânge a scãzut la nivel normal, glicemia - 108...110. Starea generalã este satisfãcãtoare, lucreazã activ, administreazã în continuare produsele.


G.A.- 68 ani
Diagnostic: sufãr de diabet de tip 1, insulino-dependent, zilnic foloseam 4 doze de insulinã. Mi-a slabit vederea.
Tratament: Administrez Ceai antilipemic, Zinc, Spirulina.
Rezultate: dupã 6 saptãmâni, glicemia s-a stabilizat la normal, treptat am renuntat la insulinã.


S.V.A., 74 ani
Diagnostic: Diabet zaharat non insulino-dependent. Glicemia ajungea la valori de 15,3 mm/l, cardiopatie ischemica, complicata de o aritmie. Dupã câtiva ani a apãrut si o dispnee puternicã, ma sufocam la mers, constipatie de la vârsta de 45 de ani. Scaune la 4 - 5 zile.
Tratament si rezultate: Încã din prima zi de tratament cu Super Calciu Nutritiv am avut scaun zilnic. Dupã administrarea unei cure de Super Calciu Nutritiv mi-a scazut glicemia la 6,5 mm/l. Dupã administrarea celei de-a doua cure cu Super Calciu Nutritiv, a disparut dispnea, am început sa ies singura pe strada.


C.N., 30 de ani
Diagnostic: diabet zaharat insulino-dependent de circa un an si jumãtate.
Tratament: Chitosan, Super Calciu Nutritiv, Spirulina si Cordyceps (Cordiceps).
Rezultate: Glicemia de la 280 mmol/l a scãzut la 170 mmol/l, în paralel s-a micsorat si cantitatea de insulinã administratã. Dupã o curã de tratament de trei luni, insulina a fost înlocuitã cu pastile. Urmeazã în continuare tratamentul cu suplimentele Tiens.


K.A., 24 ani
Diagnostic: Sunt bolnavã de la 11 ani cu diabet zaharat, tip 1, dependent de insulinã - forma dificilã. Boala veche de 13 ani de zile, insulina de 50 unitãti.Dupã tratament cu Super Calciu Dietetic, Super Calciu Nutritiv si Chitosan, glicemia a scazut de la 150 la 100 mmol/l, am redus insulina cu 10 unitati. Tratamentul ulterior: Cordyceps (Cordiceps), Supliment Antioxidant Yi Kang si Super Calciu Dietetic, am mai scazut insulina cu 12 unitati. N-am mai avut acetona în urina. Dupã tratamentul cu Zinc am început sã vãd literele mici. Tensiunea arteriala de la 140-150 a scazut la 120 si nu se mai ridicã.
Tratament si rezultate: la rinichi:dupã Chitosan, Spirulina si Cordyceps (Cordiceps) au scãzut albumina de la 1,500 la 0,900, analize efectuate pe nemâncate. N-am mai avut senzatia de greutate în zona salelor. Am rezolvat problemele intestinale.


S.I., 13 ani
Diagnostic: De la vârsta de 8 ani, în urma unei cãzãturi, am o trauma la vertebrele cervicale. Am stat în spital doi ani si numai la al treileia mi-au permis sã stau în pat la domiciliu.
Tratament: Mi se fãcea masaj si mi se administrau suplimentele nutritive de la diferite companii, însã fãrã rezultate. Aveam dureri permanente în coloana vertebralã. Era necesar masaj înainte de somn. Apoi am cãzut rãu de tot, am avut accident vascular cerebral, plagã a bãrbiei, a regiunii axilare, puteam rãmâne fãrã mânã. Am avut o nouã interventie chirurgicalã.
Tratament: mi s-a administrat Super Calciu Nutritiv si Ceai antilipemic Tiens.
Rezultate: durerile din coloana vertebralã au trecut, nu mai era nevoie de masaj, am început sã mã dezvolt ca un copil normal (pânã la administrarea produselor Tiens am avut si o stagnare în dezvoltarea fizicã).


L.B., 68 de ani
Diagnostic: dureri în articulatii - poliartrita, din cauza durerilor nu puteam dormi. Aveam o parodontoza foarte avansatã, gingii inflamate (gingivita), se clãtinau toti dintii).
Tratament: S-a administrat Super Calciu Nutritiv, Cordyceps (Cordiceps) si Calciu masticabil.
Rezultate: Acum noptile dorm linistitã, durerile în articulatii au dispãrut, dintii nu mã mai dor. Sunt foarte multumitã de rezultate.


P.A., 13 ani
Simptom subiectiv: crampe musculare, inflamtia gingiilor (gingivita), hipocalcemie.
Tratament: S-a administrat Super Calciu Nutritiv pentru Copii.
Rezultate: crampele musculare si inflamtia gingiilor au dispãrut.


S.V.
Diagnostic: La 10 ani a fost spitalizatã cu tuberculoza. Timp îndelungat i s-au administrat antibiotice care au cauzat formarea de pietre si nisip la rinichi.
Tratament: S-a administrat Super Calciu Nutritiv, Ceai antilipemic si Cordyceps (Cordiceps).
Rezultate: Dupã 10 zile de tratament a început sã eliminte pietrele si nisipul din rinichi. Este încântatã de rezultate obtinute.


G.G.A., 58 ani
Stare post-operatorie dupã interventia pe coloana vertebralã.
Diagnostic: tasarea vertebrelor L4, L5 în zona salelor.
Tratament si rezultate: Pânã la administrarea produsului Super Calciu Nutritiv mã sculam si mã asezam cu greutate, ma sustineam cu mâna de diverse obiecte. Dupã tratament am început sã mã scol si sa mã asez fãrã sprijin. La mers de asemenea, am simtit siguranta. Au disparut durerile din spate, si în afarã de asta, s-au redus durerile de cap, a scazut tensiunea (era 180/110 si a devenit 140/90).


K.V.V., 60 ani
Diagnostic: dureri de spate, hipertonie, migrena, depuneri de saruri, gastrita. Am auzit de compania Tiens când mi s-au agravat durerile de cap, aveam tensiune mare si cu probleme gastro-intestinale.
Tratament: Am luat Super Calciu cu Lecitina si Ceai antilipemic. Preparatele le-am administrat la recomandarea distribuitorului.
Rezultate: La a treia zi de tratament, durerile în coloana vertebralã si în zona umerilor au disparut. S-a restabilit functia intestinalã.


N.N.V.
Diagnostic: Am 29 de ani, din care 27 am facut tratament pentru hemoragie internã, colita, gastrita si hemoroizi. Am facut tratamente cu medicamente clasice si naturiste. În final, mi s-a propus operatia, deoarece aveam hemoragii zilnice.
Tratament si rezultate: Dupã douã saptãmâni de administrare Dubla celuloza, Chitosan si Super Calciu cu Lecitina au disparut hemoragiile, dar am continuat tratamentul si am adaugat Extract de Jujube (curmale chinezesti).
Rezultate: Dupã o lunã, nu mai am hemoroizi si nu mai am colita si spasme. Arat mult mai bine si mi s-a îmbunatatit mult tonusul. Nu mai am nevoie de operatie. Vã multumesc mult!


D.T.N., 40 de ani
Diagnostic: În timpul sarcinii am suferit o operatie grea din cauza unei insuficiente renale acute. Tensiunea arterialã 220/120, nefropatie de gradul II, proces infamatoriu al rinichilor, o cantitate foarte mare de albuminã în urina, edeme la picioare, mâini, o senzantie de greutate în zona salelor, tulburãri de somn, caderea pãrului.
Tratament si rezultate: Dupã ce am folosit Super Calciu Nutritiv, Ceai antilipemic si Zinc, mi s-a normalizat somnul, pãrul s-a întãrit, tensiunea arterialã s-a stabilizat, au disparut edemele, nu mai simt greutate în zona rinichilor datorita minunatelor produse ale corporatiei Tiens.


V.I. - 61 ani
Diagnostic: Am tensiune foarte ridicatã (210/100), sufãr de insomnie si migrena.
Tratament: folosesc Ceai antilipemic, Sleeping, Calciu masticabil, Zinc, Cordyceps (Cordiceps) si Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate: Tensiunea mi s-a stabilizat la normal, nu mai am migrenã, am slabit 5 kg. si dorm foarte bine noaptea, iar dimineata mã trezesc perfect odihnitã.


Am 28 de ani
De 3 ani sunt casatoritã, doream foarte mult un copil, dar nu am rãmas însãrcinatã. Dupã investigatii medicale mi s-a comunicat cã am insuficienta la functia ovarelor. Sotul nu are probleme.
Tratament: Am urmat o curã cu produsele Tiens timp de 3 luni.

Rezultat: Dupã 6 luni am rãmas însãrcinatã si am nãscut un bãietel de 4 kg.


A.M., 61 de ani

Diagnostic: Hepatita C si ciroza. De 7 ani sunt bolnavã si de 6 ani sunt vegetarianã.
Tratament: Dupã ce am cunoscut produsele Tiens am facut o curã cu aceste produse: Ceai antilipemic, Cordyceps (Cordiceps), Chitosan, Super Calciu Nutritiv pentru copii, Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate: Dupã 3 luni mi-am recãpãtat pofta de mâncare, mi-au trecut durerile de ficat, am început sa mã îngras. Analizele medicale au aratãt o ameliorare. De atunci au trecut 2 ani si nu mai am probleme, lucrând singurã acasã în gradinã.


Cs.I. - 62 ani

Diagnostic: Am avut hipertensiune arteriala (220/105), sufeream de bronsita de 40 de ani si eram propus pentru operatie la rinichi.
Tratament: folosesc Chitosan, Cordyceps (Cordiceps), Ceai antilipemic, Zinc, Super Calciu cu Lecitina si folosesc zilnic de douã ori, timp de 5 minute Dispozitiv Jiajun pentru reglarea tensiunii arteriale.
Rezultate: dupã o cutie de Cordyceps (Cordiceps) mi s-a oprit tusea complet, iar dupã 6 luni de tratament cu Chitosan , Ceai antilipemic si Super Calciu cu Lecitina, tensiunea mi s-a stabilizat la 136/84. Am scãpat si de operatia la rinichi.


S.S. 34 ani
Diagnostic: Aveam probleme de alergie (din luna martie pânã în septembrie) de aproximativ 5 ani. Am luat cu regularitate tablete Claritin si foloseam permanent spray-uri pentru ochi si nas.
Tratament si rezultate: dupã ce am folosit Ceai antilipemic si Spirulina, alergia a disparut.


B.J. - Sotul meu are 59 de ani
Diagnostic: De aproximativ 20 de ani suferã de astm bronsic. Dimineata si seara avea permanent crize de tuse. Când vremea era umedã sau dupã o muncã ce solicitã efort fizic nu avea aer. A fost permanent sub tratament, folosind 3 feluri de medicamente si spray-uri. Dar, cu acest tratament, simptomele încetau doar pentru o scurtã perioadã.
Tratament: La propunerea ficei noastre a folosit în prima lunã Super Calciu Nutritiv, apoi Zinc, Cordyceps (Cordiceps), Supliment Antioxidant Yi Kang si Chitosan.
Rezultate: Dupã 2 saptãmâni rezultatul a fost uimitor: sotul meu nu a mai tusit, nu a mai avut crize de astm chiar dacã fãcea muncã fizicã. S-a instalat o liniste în casa noastrã, fãrã tuse. A renuntat la cele 3 spray-uri, la 2 medicamente, numai un singur medicament a folosit în continuare, iar dupã 4 luni nu mai are nevoie de medicamente. Repetã anual aceasta curã.


M.N., 48 de ani
Diagnostic: Chisturi la ambele ovare de mãrime ~48 mm.
Tratament: Am primit Super Calciu Nutritiv, Chitosan, Cordyceps (Cordiceps) si Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate (1): Ecografie: ovar drept - 45/39 mm, ovar stâng - 38/26 mm. Am repetat cura cu suplimentele amintite mai sus.
Rezultate (2): Ecografie (dupa 6 luni): ovar drept - chist 36/31 mm, ovar stâng - 31/21.


B.C., 20 ani
Diagnostic: Hepatitã C, lambliozã, dereglarea ciclului menstrual. Mi s-au administrat urmãtoarele suplimente de la firma Tiens:

Dupã 20 de zile, în tratament s-a introdus:

Rezultate: analize normale, s-a reglat ciclul menstrual si mã simt bine.


T.M. - 40 ani
Diagnostic: Am avut chist ovarian de 16 mm.
Tratament: Am folosit Ceai antilipemic si Chitosan.
Rezultate
: Dupã 3 sãptãmâni chistul s-a redus la 13 mm. Am continuat cura o lunã de zile, chistul s-a redus la 10 mm. În prezent folosesc Super Calciu Nutritiv si Zinc.


G.C.
Diagnostic: Uter fibromatos, fibrom uterin, dereglarea ciclului menstrual, în stare grava de sãnãtate.
Tratament: i s-a administrat Chitosan, Cordyceps (Cordiceps), Super Calciu Nutritiv.
Rezultat: Dupã trei cure de tratament, rezultatele au fost foarte bune, s-a normalizat ciclul menstrual. Fibromul uterin s-a resorbit complet.


S.N., 53 ani
Diagnostic: uter fibromatos.
Tratament: Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang, Dubla celuloza, Ceai antilipemic, Super Calciu Nutritiv, mai târziu a introdus Chitosan si Supliment Revitalizant Wei Kang.
Rezultate: La un control ginecologic dupã trei luni de tratament, nodurile uterine n-au mai fost depisatate, hemoragiile au dispãrut.


G.L., 46 de ani
Diagnostic: Maladia tesutului conjuctiv a segmentului spinocerebral. Invaliditate de grad II. Aveam dureri la coloana vertebralã, edeme, probleme ginecologice, chist ovarian.
Tratament: S-a administrat Super Calciu cu Lecitina, Ceai antilipemic, Chitosan si Calciu masticabil.
Rezultate: Au dispãrut durerile de la nivelul coloanei vertebrale, edemele s-au micsorat, a crescut puterea muscularã. Sunt satisfãcutã de rezultatele obtinute.


P.E., 27 de ani
Diagnostic: Dereglarea ciclului menstrual, dereglarea hormonalã.
Tratament: S-a administrat Calciu Gai Bao si Zinc.
Rezultate: dupã trei luni s-a observat cã ciclul s-a normalizat. Starea generalã este bunã, tratamentul continuã.


S.A., 39 ani
Diagnostic: Dereglarea ciclului menstrual, anexita bilaterala.
Tratament: Am primit Cordyceps (Cordiceps), Supliment Revitalizant Wei Kang, Super Calciu Nutritiv.
Rezultate: Peste trei luni - însãnãtosire completã.


M.N., 49 ani
Operatã ginecologic în oncologie.
Tratament prescris - radioterapie.
Tratament: Paralel a folosit Chitosan si Cordyceps (Cordiceps).
Rezultate: s-a micsorat numãrul leucocitelor comparativ cu alti bolnavi cu acelasi diagnostic care urmau tratament alopat.


În China, este un tânãr care se numeste Sun Si Nieu, pe care multi îl cunosc. Când a intrat la colegiu, la teste a primit o notã foarte micã. Dupã examen, le-a spus parintilor cã mai mult de atât nu poate obtine.
Dupã ce a consumat zilnic Super Calciu cu Lecitina si Super Calciu Nutritiv pentru Copii timp de 2 luni, a scris o declaratie, în care afirma: "Eu voi intra la facultatea de Finante si Economie a Universitãtii Centrale din Beijing si nu mã voi supune repartizãrii, ci voi merge acolo unde voi dori dupã propria mea dorinta". Când pãrintii au citit aceastã declaratie s-au speriat, crezând ca este ceva în neregulã cu mintea lui. Bãiatul i-a linistit spunându-le: "Înainte îmi fãceam lectiile noaptea si pânã dimineata uitam totul. Acum totul este altfel, dacã învãt ceva noaptea, memorez usor si tin minte pe tot parcursul zilei."
Dupã 2 luni, acest tânar sustinându-si examenele, a luat o notã cu mult mai mare decât cea obtinutã anterior. El a fost admis la universitate, iar cu ceva timp în urmã, am primit o scrisoare de la el în care îmi scria: "Stiti, eu sunt fiul lui Tiens. Tot ce am eu acum, mi-a fost dat de aceasta companie." Acest tânar acum studiazã managementul economic peste hotare si este solicitat de multe firme. Dar el spune cã dupã ce terminã facultatea, nu va colabora cu niciuna dintre acestea, ci va lucra în Tiens.


Un distribuitor avea un bãietel pe care deseori îl interna în spital. La câteva luni dupã ce copilul a început sa consume Super Calciu Nutritiv pentru Copii, a încetat sã se mai îmbolnaveascã. Medicul care-l trata, i-a cãutat pe pãrinti sã-i întrebe de ce copilul nu mai vine la spital. Atunci pãrintii i-au arãtat o cutie de Super Calciu Nutritiv pentru Copii spunându-i cã bãiatul lor consumã acest produs si nu se mai înbolnãveste.
Înainte de tratament, bãietelul, din cauza îmbolnavirilor repetate, avea rezultate scolare foarte slabe la învãtãturã, însã dupã ce a început sã administreze suplimente Tiens, a scãpat nu numai de problemele de sãnãtate, dar a si îmbunãtãtit capacitatea sa intelectualã. În timp de un an a primit mai multe distinctii scolare pentru succese deosebite la învãtãturã!
În urma acestui caz, acel medic a devenit si el distribuitor Tiens!


Diagnostic: O d-na din China avea coxatrozã si era paralizatã la pat.
Tratament: doctorul i-a propus o operatie care costa 30.000$. Pacienta a refuzat operatia si i s-a administrat produsele Tiens Super Calciu Nutritiv si Cordyceps (Cordiceps).
Rezultate: Dupã o lunã a început sã se dea jos singurã din pat si sã umble. Dupã 3 luni de administrare, umblã normal. Doctorul a rãmas uimit de rezultate. Acum doamna duce o viatã normalã, s-a vindecat complet. Dupã radiografie, se vedea cã oasele s-au refãcut. Bineînteles cã a fost întrebatã ce i s-a administrat...
Notã: Pentru rezultate rapide, trebuie o dozã dublã.


Diagnostic: O d-na din China avea o trombozã cerebralã si semiparezã. Femeia nu se putea spãla, nu se putea îmbrãca si nici nu putea mânca singurã. Boala avea o vechime de 2 ani de zile. În ciuda faptului cã lua tot felul de medicamente, starea ei nu s-a îmbunãtãtit deloc.
Tratament: i s-a recomandat produsele de la Tiens Super Calciu Nutritiv si Super Calciu cu Lecitina.
Rezultate: Dupã 10 zile, au apãrut rezultate. D-na a început sã se ridice, sã meargã, sã deschidã usa singurã. A început sã umble singurã fãrã sprijin. A început sã se îmbrace singurã si sã se spele cu ambele mâini fãrã ajutor. Toti cei care o cunosteau s-au mirat de rezultate. La ora actualã, duce o viata normalã.


Diagnostic: În China, un copil nãscut în provincie avea douã degete lipite. Când a ajuns la vârsta de scolarizare, ceilalti copii de la scoalã râdeau de el. Îl fãceau chiar handicapat si îl jigneau tot timpul. Pãrintii au hotãrât sã îl ducã la operatie (ca sã-i despartã degetele).
Tratament: Dupã operatie, rana a fost tratatã cu tot felul de medicamente si suplimente, dar nu se închidea deloc, sângele nu se coagula. Au dus copilul la Beijing, crezând cã vor putea rezolva problema, dar degeaba. Acolo, specialistii au prescris un alt medicament. Dupã care ar trebui amputatã mâna dacã nu se închide rana, au spus medicii. Tata a fost foarte afectat si speriat.
Între timp, tatãl copilului a discutat cu cineva care cunostea produsele de la Tiens, care i-a recomandat Chitosan si Super Calciu Nutritiv pentru Copii, pentru cã stia cã bãiatul avea nevoie de un produs care sã determine cicatrizarea. La început, tatãl copilui a fost reticent la acea propunere.  La insistente, tatãl copilului a cedat. A cumpãrat 3 cutii de Super Calciu Nutritiv pentru Copii si o cutie de Chitosan.
Rezultate: dupã 3 zile (3 plicuri de Super Calciu Nutritiv pentru Copii pe zi) de administrare, rãnile au început sã se închidã. Tata a revenit la persoana respectivã si i-a zis ca este multumit. I-a schimbat viata. Copilul si-a revenit si a devenit normal dupã adminitrarea acestor produse.


Diagnostic: În China, un copil avea o anemie degenerativã. Mama lui mergea pe stradã disperatã, nu mai stia ce sã mai facã pentru a-si salva copilul. I s-a indicat un magazin cu produse Tiens. Auzise cã Tiens are produse deosebite, ba chiar miraculoase. A intrat în magazinul cu produsele Tiens si a întrebat vânzãtoarea ce sã ia pentru cazul copilului ei.
Tratament: vânzãtoarea i-a recomandat Extract de Jujube (3 fiole/zi) si Super Calciu Nutritiv pentru Copii  (câte o jumãtate de plic/zi). Dupã 3 zile, a terminat cutia cu Extract de Jujube.
Rezultate: A 4-a zi, mama s-a întors la magazin, a cãzut în fata vânzãtoarei si i-a zis ca produsele au rezolvat problema copilui. Copilul era vindecat si era plin de viatã. D-na a cumpãrat Extract de Jujube pe o lunã întreagã pentru a se asigura de vindecarea completã a copilului. Dupã o lunã, copilul se comporta ca orice copil normal. D-na a vizitat pe doctorul care a diagnosticat copilul si care i-a zis cã acel copil nu mai avea mult de trãit. Acum, doctorului nu îi venea sã creadã. A întrebat-o totusi pe d-na cum a reusit sã-l facã sãnãtos pe când toate lumea sustinea cã acel copil va muri curând. Rãspunsul a venit prompt: i-a dat Extract de Jujube si Super Calciu Nutritiv pentru Copii de la Tiens.
Notã: Produsele recomandate sunt eficiente pentru orice tip de anemie!