Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Super Calciu Nutritiv

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Super Calciu Nutritiv

Cod produs: A01

Prezentare: Cutie cu 10 pliculete × 10 g.

OBSERVATIE: acest produs a fost comercializat si sub denumirea de Biocalciu nutritiv pentru adulti, pulbere.

Compozitie/pliculet (10g)

 • ISO - malto-oligozaharide 3.600mg,
 • lapte praf degresat 3.000 mg,
 • pulbere de calciu obtinutã din fermentarea (cu ajutorul enzimelor) a prafului de oase de vitã 2.400 mg substitut de lapte fãrã lactozã 500 mg,
 • pudra de cacao 200 mg,
 • acetat de calciu 180 mg,
 • aspartam 40 mg,
 • amestec de vitamine - 45,0mg, alcãtuit din:
 • retinol (vitamina A) - 0,106mg, colecalciferol (vitamina D) - 0,002mg, acid L-ascorbic (vitamina C) - 7,5mg, în bazã de maltodextrinã - 37,392; esentã - 20,0mg, vanilinã - 10,0mg, etil maltol - 5,0mg.


Produse TIENS pe baza de Calciu [VIDEO]:
  1. Super Calciu Nutritiv
  2. Super Calciu Dietetic
  3. Super Calciu Nutritiv pentru Copii
  4. Super Calciu cu Lecitina

Vezi si secventele video despre:

Organismul unei persoane adulte contine peste un kilogram de calciu, cea mai mare parte la nivelul scheletului (în oase). Calciul este necesar pentru functionarea corectã a numeroase procese intra si extracelulare: contractia ritmicã a inimii, contractia muscularã, conducerea impulsurilor nervoase, coagularea sângelui, secretia anumitor hormoni, generarea energiei la nivel celular si chiar realizarea anumitor functii imune, toate necesitã prezenta calciului. În numeroase procese de la nivel celular, calciul functioneazã ca mesager ce transmite anumite semnale în diferitele structuri functionale ale celulei. Continutul unui plic de Super Calciu Nutritiv Tiens asigurã jumãtate din necesarul zilnic de calciu al unui adult. Forma sa ionicã, diferitã de cea existentã în alimentele care contin calciu, asigurã o absorbtie de pânã la 95%, procent neegalat de produse similare pe piatã.

 • Vitamina A previne xeroftalmia (boala ochilor uscati) si poate chiar vindeca unele cazuri în care deficitul de vitaminã A cauzeazã o deteriorare progresivã la nivelul ochiului (putând conduce chiar la orbire). Este cunoscut faptul cã deficitul de vitaminã A se asociazã cu o susceptibilitate crescutã la infectii. Vitamina A este necesarã pentru mentinerea integritãtii tesuturilor epiteliale, precum cele de la nivelul tractului respirator si digestiv.
 • Vitamina C (acid ascorbic) este un puternic antioxidant ce contribuie la protejarea tesuturilor organismului împotriva efectelor dãunãtoare ale radicalilor liberi, fiind, de asemenea, implicatã în sinteza colagenului si a aminoacizilor esentiali în formarea proteinelor tesutului conjunctiv, în sinteza carnitinei (necesarã pentru procesarea celularã a acizilor grasi cu catenã lungã) si a unor neuromediatori si hormoni peptidici. Prezenta vitaminei C în intestin faciliteazã absorbtia fierului. Rolul vitaminei C în componenta produsului Super Calciu Nutritiv Tiens este foarte bine fundamentat. De vreme ce calciul în cantitãti mai mari poate diminua semnificativ absorbtia fierului, prezenta vitaminei C în formulã urmãreste prevenirea acestui efect negativ si pãstrarea unui bun echilibru electrolitic.
 • Vitamina D are o functie fiziologicã direct legatã de calciu: faciliteazã absorbtia calciului la nivel intestinal si, totodatã, regleazã procesul de fixare o calciului din oase. Vitamina este sintetizatã în piele sub actiunea razelor ultraviolete ale soarelui. În ultimii ani oamenii sunt tot mai constienti de riscurile expunerii solare chiar si de scurtã duratã. Aceasta a adus, pe lângã importante beneficii, la dezavantajul scãderii ratei de fixare a calciului în oase. Utilizarea suplimentelor alimentare care contin vitamina D permite asigurarea asimilãrii optime a calciului. Studiile au dovedit cã beneficiile vitaminei D pentru sãnãtate sunt, de fapt, mult mai largi decât cele legate imediata absorbtie a calciului.

Super Calciu Nutritiv Tiens este obtinut cu ajutorul unor biotehnologii brevetate, prin fermentarea controlatã a prafului de oase obtinut din coloana vertebralã si vertebrele scheletului de bovine. Prin prelucrare, se obtin sãruri organice cu înaltã solubilitate, ce asigurã o absorbtie facilã de pânã la 95%, superioarã formulelor conventionale. Este o sursã naturalã multifunctionalã si integratã de nutrienti, având un continut ridicat de calciu ionic: 400 mg/plic.


Super Calciu Nutritiv - indicatii terapeutice

 1. Adulti si vârstnici cu deficientã de calciu.
 2. Femei însãrcinate sau în perioada de alãptare.
 3. Adolescenti care desfãsoara activitate fizicã sau psihicã intensã.
 4. Persoane care urmeazã o curã de slãbire, Super Calciu Nutritiv scãzând nivelul colesterolului si al lipemiei.
 5. Osteoporoza de orice etiologie, îmbunãtãtind densitatea osoasã.
 6. Refacere si convalescentã ca urmare a unor fracturi, accidente sau operatii.
 7. Afectiuni ale aparatului locomotor: artrozã, artrita, spondilozã, lombosciaticã.
 8. Afectiuni ale sistemului nervos: convulsii, distrofie musculara.
 9. Boli endocrine, având rol reglator hormonal prin interventia asupra hormonilor estrogeni. În acelasi timp, regleazã ciclul menstrual si atenueazã efectele negative ale menopauzei.
 10. Super Calciu Nutritiv echilibreazã nivelul pH-ului mentinând organismul în stare alcalinã. Intervine astfel în tratamentul urmãtoarelor boli/afectiuni: gastrita la copii, gastrita la adulti, ulcer gastric si duodenal, pancreatita, ciroza, anemie, rahitism la copii si în afectiuni ale ochilor precum miopia si cataracta.
 11. Super Calciu Nutritiv preîntâmpinã cresterea tensiunii arteriale.
 12. Super Calciul nutritiv echilibreazã aciditatea, nivelul pH-ului, mentinând organismul în stare alcalinã, favorizând asimilarea elementelor nutritive.Insuficienta calciului ionic în organism provoacã:

 • la femei - insomnie, ameteli, scãderea memoriei, indispozitie permanentã, îmbãtrânire precoce, disfunctia glandei tiroide, dureri la picioare si lombalgie;
 • la persoane de vârsta III-a si a IV-a - osteoporoza, amorteli ale extremitãtilor, lombalgii, hipertensiune arteriala, diabet zaharat, constipatie, adinamie, somnolentã, astenie.


CONTRAINDICATII

 • Super Calciu Nutritiv nu se prescrie la copii de sub 12 ani. Pentru acestia exista Super Calciu Nutritiv pentru Copii.
 • Cu prudentã în cazul:
  - lupus erythematos,
  - sclerozã multiplã,
  - epilepsie,
  - alergie la lapte.


Administrare (detaliat)

 • A se înghiti 1 plic dizolvat în apã cãldã (60-70 grade C) sau amestecat în mâncare (brânzã, iaurt) o data pe zi.
 • Nu se poate consuma în ceai sau cafea deoarece cofeina blocheazã absorbtia calciului.
 • În cazul virozei sau gripei, se dizolvã 1 plic cu Super Calciu Nutritiv în 5-8 dl. apã. Se soarbe din jumãtate în jumãtate de orã, toatã ziua (timp de 2-3 zile).
 • Persoanele care suferã de insomnie, hipertensiune, precum si femeile la menopauzã, sã înceapã cu 1/3 de plic, dupã 14 zile se poate creste doza la 1/2 plic.

Dozare: 1 plic/zi.

Durata curei: 3 luni.

NOTÃ: Informatiile aferente acestui produs au fost actualizate prin aportul direct al unui medic profesionist.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Super Calciu Nutritiv

100,28 Lei

Româneste
English
Super Calciu Nutritiv pulbere

100,28 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact