Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Super Calciu cu Lecitina

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Super Calciu cu Lecitina

Cod produs: A04

Prezentare: 18 capsule × 0,4 g.

OBSERVATIE: acest produs al corporatiei Tiens a fost comercializat si sub denumirea de Biocalciu cu Lecitinã.

Compozitie:
- Pudrã de lecitinã 180 mg
- Carbonat de calciu 68,0 mg
- Pulbere de calciu obtinutã din fermentarea prafului de oase (praf enzimolitic al calciului din oase de bovine) 40,0 g
- Multivitamine - 16 mg, alcatuite din:

 • tiamina (vitamina B1) 0,08 mg,
 • cianocobalamina (vitamina B12) 0,2 mcg,
 • acid L-ascorbic (vitamina C) 7,2 mg,
 • acid folic (vitamina B9) 0,024 mg,
 • maltdodextrina 0,695 mg,
 • taurina 8,0 mg.


Produse TIENS pe baza de Calciu [VIDEO]:
  1. Super Calciu Nutritiv
  2. Super Calciu Dietetic
  3. Super Calciu Nutritiv pentru Copii
  4. Super Calciu cu Lecitina

Calciul si memoria. În procesul de memorare, proteina numitã calpainã este eliberatã de ionii de calciu în celula nervoasã (neuron). Aceasta are rol de "curãtare" a receptorilor neuronali implicati în procestul de memorare. Drept urmare studiile confirmã importanta aportului de calciu pentru sustinerea activitãtii cerebrale. De fapt, una dintre cauzele pierderii memoriei la persoonele în vârstã este consecinta unui nivel scãzut de calciu la nivel neuronal.

Lecitina si memoria. Lecitina este o substantã cu structurã fosfolipidicã cu un rol important în protejarea nervilor prin formarea asa-numitei teci de mielinã. Lecitina se gãseste în alimente precum ouãle, somonul, carnea slabã de vitã sau boabele de soia, dar în cantitãti insuficiente pentru asigurarea necesarului zilnic al organismului. Ea reprezintã o sursã exogenã majorã de colinã, substantã din creier implicatã în procesele fiziologice ale memorãrii. Existã numeroase cercetãri care sustin rolul esential al lecitinei în procesele de învãtare si memorare. Acestea stau la baza popularitãtii lecitinei ca nutrient cu potential de îmbunãtãtire a activitãtii cerebrale. Lecitina nu este toxicã si nu are efecte adverse. Fiecare capsulã de Super Calciu cu Lecitinã Tiens contine 180 mg lecitinã.

Vitaminele si memoria. Vitamina B1 (tiamina) stimuleazã functia neurovascularã a organismului fiind esentialã pentru sanãtatea celulelor nervoose si a creierului. În cazul persoanelor alcoolice deficitul de tiaminã conduce - pe lângã alte tulburãri neurologice - la un deficit de memorie. Deficitul de vitaminã B1, cauzeazã însã pierderea memoriei în lipsa abuzului de alcool. în 1946, un studiu efectuat pe un grup de copii a arãtat cã suplimentarea cu vitamina B1 duce la cresterea coeficientului de inteligentã, a acuitãtii vizuale si a memoriei, fatã de copiii care au primit placebo.

Vitamina B12 (cobalamina) este reprezentatã de un grup de substante naturale care se gãsesc în alimentele de origine animalã. Aceasta este esentialã pentru întretinerea sãnãtãtii sistemului nervos, chiar si deficiente minore putând afecta memoria si functiile mentale. Existã date care aratã cã suplimentarea vitaminei B12 poate îmbunãtãti functiile cognitive la mai multe grupe de vârstã cu deficit de cobalaminã inclusiv la populatiile vârstnice.

Vitamina C (acidul ascorbic) este un binecunoscut antioxidant, ce contribuie la protejorea tesuturilor organismului de efectele dãunãtoare ale radicalilor liberi. Vitamina C faciliteazã sinteza acetilcolinei si noradrenalinei, ambele fiind substante importante pentru memorie. Studii non-clinice au certificat rolul acester vitamine în procesele cognitive si de memorare.

Taurina este un aminoacid endogen prezent în tesuturile multor animale, inclusiv la om. În creier, taurina se gãseste din abundentã, în special în testaurile despre care se stie cã joacã un rol important în memorare. De asemenea, taurina joacã roluri esentiale în dezvoltarea, osmoreglarea si supravieturrea neuronilor. Studii electrofiziologice non-clinice au arãtat cã taurina este implicatã în procesele de memorie si învãtare.

Acidul folic este prezent (sub formã de folat) în majoritatea alimentelor naturale: legume si zarzavaturi, ficat, extracte de drojdie, ciuperci, nuci, cereale integrale. Dovezile stiintifice au arãtat cã pacientii vârstnici cu boli mentale (în special dementã) aveau niveluri de acid folic de trei ori mai reduse decât alte persoane cu aceeasi vârstã (dar fãrã boli mentale). De asemenea, vârstnicii sãnãtosi cu un aport redus de acid folic au o capacitate de memorare si gândire abstractã mai redusã decât cei cu un aport normal de acid folic. Studii clinice sugereazã cã acidul folic îmbunãtãteste functia cognitivã la pacientii cu boala Alzheimer si la cei sãnãtosi cu un nivel ridicat de homocisteinã (acidul folic determinând împreunã cu vitamina B12 - reducerea nivelului homocisteinei, despre care se stie cã se asociazã negativ cu memoria si functiile cognitive).

Super Calciul cu Lecitina este un supliment nutritiv destinat îmbunãtãtirii functionarii creierului si a capacitãtii de memorare. Continutul bogat în lecitinã, substantã ce intrã în componenta tesutului nervos, recomandã produsul ca fiind un excelent stimulator al activitãtii cerebrale. Acest produs, având un raport echilibrat calciu-fosfor (2:1), are un grad ridicat de absorbtie de pânã la 95% datorat formei chimice a calciului din compozitie, ceea ce îl recomandã ca unul dintre cele mai bune produse de calciu existente pe piatã.


Actiune

 1. Îmbunãtãteste circulatia cerebralã;
 2. Favorizeazã buna functionare a celulei nervoase;
 3. Creste capacitatea de memorare;
 4. Încetineste evolutia bolilor degenerative ale sistemului nervos.Indicatii terapeutice

 1. Dinamizeazã activitatea celulelor creierului, datoritã continutului mare de lecitinã si taurinã, fiind recomandat în efortul intelectual intens;
 2. Îmbunãtãteste activitatea sistemului nervos periferic, îmbunãtãteste memoria, stimuleazã activitatea creierului, mãreste capacitatea intelectualã. Se recomandã în deficit de atentie si hiperreactivitate la copii, in tulburãri de odihnã, obosela cronica, în deficiente de memorare, în boala Alzheimer si dementã senilã;
 3. Asigurã normalizarea oxigenãrii si circulatiei sanguine a creierului;
 4. Super Calciu cu Lecitina este minunat în caz de insomnie, deoarece normalizeazã somnul;
 5. Super Calciu cu Lecitina este indicat în cazul cefaleelor de orice etiologie;
 6. Indicat pentru cei cu epilepsie, nevralgii, Parkinson;
 7. Preîntâmpinã sclerozarea vaselor sanguine la oamenii în vârstã;
 8. Super Calciu cu Lecitina normalizeazã activitatea estrogenului, procesele de excitare si anumite dereglãri din creier;
 9. Este recomandat in osteoporoza unde se administreaza împreunã cu Calciu Gai Bao;
 10. Reduce pofta de mâncare (se administreazã în cantitate mare: 2-0-2 chiar 3-0-3 pe zi), la programe pentru slãbit.


Contraindicatii:

 • la copiii sub 10 ani se administrazã sub supravegherea medicului.


Mod de administrare

 • Se începe cu 3x1 capsule pe zi (1-1-1), mãrind treptat doza pânã la 3x3 capsule pe zi (3-3-3);
 • Luati cu 30 minute înainte de masã cu un pahar de 200 ml de apã caldutã (60-70 °C).

Durata curei: 3 luni.

NOTÃ: Informatiile aferente acestui produs au fost actualizate prin aportul direct al unui medic profesionist.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Super Calciu cu Lecitina

47,96 Lei

English
Super Calciu cu Lecitina

47,96 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact