Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Spirulina

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Spirulina

Cod produs: A13

Prezentare: 100 capsule × 350 mg.

Compozitie / capsula
 • Spirulina Platensis,
 • Beta caroten,
 • Excipienti: gelatina si stearat de magneziu.

Una dintre cele mai vechi forme de viatã de pe pamânt si totodatã creatoarea energiei vitale a organismului, Spirulina Platensis contine o combinatie puternicã de substante importante pentru organismul uman. Spirulina este o algã albastrã-verzuie nemodificatã structural în ultimii 500 de milioane de ani. Continutul de substante nutritive al spirulinei este aproape identic cu standardul ideal pentru organismul uman, fiind atât de bogatã din punct de vedere nutritional încât am putea trãi numai cu ea si apã.

Cu peste 400 de ani în urmã, spirulina era consumatã de triburile mayase, toltece si kanembu din Mexic în perioada civilizatiei aztece. Spirulina care crestea în Lacul Texcoco era recoltatã, uscatã si transformatã în turte, consumate ca aliment. În Africa centralã, populatiile de pe actualul teritoriu al statului Ciad au consumat vreme de secole spirulina sub formã de supe sau turte.

Astãzi, spiulina face parte din dieta zilnicã a astronautilor, fiind "alimentul omnipotent" bogat în substante nutritive, proteine de calitate superioară, aminoacizi esentiali, acizi grasi, precum si alti nutrienti ca: fibre, clorofilã, caroten, ficocianinã, superoxid, dismutazã, inositol, polizaharide cu moleculã micã, vitamine ca: vitamina A, B1, B2, B3 (niacina), B6, B9 (acid folic), C, D, E, H (biotina), K si o multitudine de minerale ca: magneziu, calciu, fosfor, potasiu, fier, sulf, mangan, cupru, zinc, crom, seleniu. Spirulina contine toti cei 8 aminoacizi esentiali.

Organizatia Mondialã a Sãnãtãtii considerã spirulina ca fiind hrana idealã pentru mentinerea sãnãtãtii în secolul XXI, fiind dintre toate plantele cunoscute pânã în prezent, alimentul natural cu cea mai completã si echilibratã valoare nutritionalã. Un gram (1 g) de spirulina poate contine nutrienti în cantitãti echivalente cu cele care se gãsesc în 1 kg de legume sau fructe.

Comitetul Francez de Supervizare a Tehnologiei si Calitãtii a recomandat Spirulina Tiens ca fiind de cea mai înaltã calitate. Alãturi de Cordyceps miceliu si Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang produse tot de compania Tiens, aceastã Spirulina a fost nominalizatã printre produsele recomandate pentru piata U.E.

Spirulina se asimileazã foarte bine în organismul si normalizeazã microflora intestinalã, curatã intens organismul, cu rezultate foarte bune în articulatii, muschi si limfã. Influenta ei pozitivã se manifestã prin întãrirea muschilor, îmbunãtãtirea vederii, stãrii pãrului, elascititãtii pielii, normalizarea nivelului colesterolului în sânge, îmbunãtãtirea functiilor ficatului, întãrirea sistemului nervos, etc.

Indicatii terapeutice

 • Stimuleazã regenerarea celulei hepatice contribuind la normalizarea transaminazelor serice. Suplimentând tratamentul alopat pentru hepatita acutã si cronicã cu spirulina, s-au obtinut rezultate extrem de favorabile.
 • Spirulina contribuie la restabilirea microflorei intestinale, administrându-se cu bune rezultate în boli cronice ale intestinului, disbacterioza, precum si în profilaxia cancer-ului de colon.
 • Se recomandã persoanelor cu imunitate scãzutã, întãrind functionarea sistemului imunitar (Marirea imunitatii la adulti si Marirea imunitatii la copii), în special prin stimularea macrofagelor. Fiind un puternic antioxidant, previne scãderea numãrului de leucocite, ca urmare a expunerii la radiatii. Contribuie la eliminarea radio-nuclizilor si a metalelor grele, factorii de risc major în aparitia cancerului.
 • Stimuleazã spermatogeneza, stimuleazã secretia de hormoni sexuali, combate impotenta si frigiditatea, fiind indicatã persoanelor care doresc sã-si îmbunãtãteascã performanta sexualã.
 • Stimuleazã productia de hormoni tiroidieni si de insulinã, rafãcând activitatea pancreasului precum si a insulei Langerhans, fiind indicat ca adjuvant alãturi de tratamentul alopat al diabet-ului, având ca efect reducerea glicemiei, spirulina putând fi administratã perioade îndelungate.
 • Boli de piele: acnee, crãpãturi ale cãlcâielor, hipercheratozã, îmbãtrânire prematură. Spirulina administratã în aceste afectiuni duce la ameliorarea aspectului pielii. Pentru prevenirea îmbãtrânirii premature se recomandã masca din spirulina: se desfac 4 capsule, se adaugã 20 ml ceai antilipemic pânã la consistenta smântânii, se aplicã masca pe fatã timp de 20 de minute dupã care se spalã cu apã caldã. Aceastã mascã se poate aplica de 2-3 ori/sãptãmânã.
 • În regimurile de reducere a greutãtii pentru supraponderali si obezi (cure de slabit), spirulina controleazã apetitul, reduce aciditatea si regleazã functia gastricã, fiind recomandatã atât persoanelor cu alimentatie dezechilibratã cât si vegetarienilor.
 • Profilaxia si tratamentul tuturor formelor de anemie cu deficit de fier.
 • Reduce colesterolul, spirulina fiind beneficã pentru mentinerea sãnãtãtii sistemului cardiovascular. Totodatã, spirulina vine în sprijinul tratamentului pentru ateroscleroza, boala ischemica arteriala, hipo si hipertensiune arteriala.

Contraindicatii

 • Datoritã continutului ridicat de proteine, se va recomanda cu precautie bolnavilor de rinichi care trebuie sã-si limiteze alimentele bogate în proteine (1-2 capsule/zi).
 • Nu se recomandã în cazul insuficientei renale acute.


MOD DE ADMINISTRARE

 • A se consuma câte 2 capsule de 3 ori/zi cu apã cãldutã în timpul mesei.
 • Se poate administra si între mese sau înlocuind una dintre ele.

Din practica medicalã se recomandã urmãtoarele:

 • Copii între 1-7 ani:
  :: profilactic - 1/2-1 capsulã/zi;
  :: curativ - 2x1 capsulã/zi.
 • Copii între 7-14 ani:
  :: profilactic - 2x1 capsulã/zi;
  :: curativ - 2x2 capsule/zi.
 • Adulti:
  :: profilactic - 2x2 capsule/zi;
  :: curativ - 2x3 capsule/zi.

Durata curei: 3-6 luni.


Redobândeste-ti frumusetea cu produsele TIENS [VIDEO]:

NOTÃ: Informatiile aferente acestui produs au fost actualizate prin aportul direct al unui medic profesionist.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Spirulina

109,00 Lei

English
Spirulina

109,00 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact