Detoxifiere

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Detoxifiere

Medicii chinezi sustin cã, primul pas pentru a revitaliza organismul (a scãpa de boli) este "curatirea" - adicã detoxifierea organismului. În acest sens, primul sistem unde trebuie sã actionãm este cel digestiv. Între 70-80% din imunitatea organismului uman, este asiguratã de sistemul ganglionar atasat tubului digestiv!

În aceastã lume modernã si toxicã, curatirea (detoxifierea) periodicã a sistemului digestiv, a ficatului dar si a altor organe, ar trebui facutã de 2 ori pe an, dar cel putin o datã pe an, ne recomandã medicii chinezi! Exact la fel cum unei masini, trebuie sã i se schimbe periodic uleiul!


Cum stim ca este timpul sã ne eliberãm organismul de toxinele acumulate, de paraziti si alte depuneri?

Dacã aveti urmãtoarele simptome, atunci precis ca ar trebui facut o curatenie în colon: indispozitie, oboseala si lipsa de energie, dureri de cap frecvente, indigestie, scaun mirositor, paraziti, gaz si balonare, constipatie cronicã, poftã exageratã pentru unele mâncãruri, gust de metal în gurã, hemoroizi, exces în greutate, alergie la unele mâncaruri, respiratie urât mirositoare, probleme ale pielii, eruptii, rãceli frecvente, infectie cu Candida Albicans în tractul gastrointestinal (unde coexistã cu diferite bacterii).


Metode de detoxifiere cu produse Tiens

Dacã doriti sã vã bucurati de o sãnãtate bunã, vã recomandãm urmãtoarele 3 etape de detoxifiere:

Etapa I:

  1. Detoxifiere forte la nivelul sistemului digestiv (metoda 1);
  2. Detoxifiere forte la nivelul sistemului digestiv (metoda a 2-a).


Etapa a II-a:


Etapa a III-a:


Aceste sunt metode de detoxifiere recomandate de d-na Xiaoxia Liu (din China), nutritionistã senior si membru al comitetului pentru sãnãtatea sarcinii. Domnia sa lucreaza cu produsele Tiens de la înfiintarea firmei si are o experientã de peste 18 ani în mediul academic.

Notã: D-na Xiaoxia Liu ne mai spune cã în China, principiile de bazã a mentinerii sãnãtãtii sunt:
-    Stimuleazã energia Chi (Qi) - solutia o gasim în Cordyceps;
-    Curatarea sistemului digestiv;
-    Curatarea sângelui;
-    Curatarea celulelor;
-    Curatarea (deblocarea) meridianelor (canalelor energetice). O mare parte din aparatele de la Tiens curatã foarte bine aceste meridiane.MÃRTURII


C.U., Distribuitor TIENS, 3 Stele

Sunt consultant TIENS de 3 Stele si locuiesc în Bucuresti. Întâmplarea care m-a adus în lumea produselor TIENS s-a datorat necesitãtii de a urma o curã de detoxifiere si una de reîmprospãtare, care sã-mi redea buna functionare a organismului.

În urmã cu 2 ani si 5 luni am trecut printr-o întâmplare nefericitã, un divort desfãsurat pe o lungã perioadã de timp. În toatã acea perioadã mi-am neglijat sãnãtatea, "reusind" astfel sã acumulez foarte multe toxine prin fumat excesiv, nutritie dezechilibratã si mult stres. Salvarea a venit de la o buna prietenã, cunoscãtoare a produselor TIENS, care m-a ajutat sã intru în posesia acestora.

Ea m-a îndrumat cãtre un medic nutritionist, care mi-a recomandat o curã de detoxifiere cu produsele TIENS, pentru a elimina tot „rãul” acumulat în organism, urmatã de o curã de reîmprospãtare.

Astfel, pentru eliminarea toxinelor, am început sã consum:

Dupã numai 3 sãptãmâni diferenta era una semnificativã, mã simteam mult mai usoarã si plinã de energie.

Am continuat apoi reîmprospãtarea organismului cu ajutorul produselor:

În prezent continui sã le consum iar imunitatea mea este mult mai ridicatã, astfel cã în ultimii doi ani am rãcit doar de douã ori, ceea ce pentru mine este îmbucurãtor, având în vedere faptul cã în trecut virozele mã afectau în fiecare anotimp al anului, chiar si în perioada verii.

Îmi doresc sã fi cunoscut produsele TIENS de mai mult timp, întrucât sunt sigurã cã pânã în prezent si eu, ca si prietena mea, as fi ajutat la rândul meu mai multe persoane. Dar niciodatã nu este prea târziu si de acum le voi putea recomanda cu încredere.

Multumesc companiei TIENS cã existã si cã datoritã produselor ei reusim sã depãsim multele din dificultãtile pe care viata ni le scoate în cale!

Noiembrie 2012
C.U., Consultant TIENS, 3 Stele