Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Chitosan

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Chitosan

Cod produs: A12

Prezentare: 100 capsule × 0,25 g.

OBSERVATIE: acest produs a fost comercializat si sub denumirea de Chitosan, capsule (ambalaj Tiens).

Chitosan este un polizaharid cationic biocompatibil si biodegradabil obtinut prin diacetilarea chitinei, care la rândul ei, este un polizaharid natural, extras din cochiliile crustaceelor si al anumitor specii de insecte. Din punct de vedere chimic, chitosan este o substantã similarã celulozei, o binecunoscutã fibrã vegetalã.  Dupã celulozã, chitina reprezintã cel mai abundent biopolimer din lume.

Chitosan, numit si "magnetul grãsimii", este o fibrã alimentarã nedigerabilã, fiind similar fibrelor vegetale si celulozei. Asemenea fibrelor dar cu efect mult mai puternic, Chitosan actioneazã asupra lipidelor la nivel intestinal blocând absorbtia acestora prin compactarea grãsimilor într-o masã prea mare pentru a fi digeratã. Poate lega de pâna la 6 ori greutatea sa în grãsimi, facilitând eliminarea acestora din tubul digestiv. Rezultatul constã în reducerea masei de lipide si colesterol asimilate (implicit a numãrului de calorii), fiind extrem de eficient în reducerea greutãtii corporale. Utilizat cel putin 4 sãptãmâni, el determinã reducerea colesterolului total, a tensiunii arteriale si a greutãtii corporale cu 1,3-1,7 kg. Dozele orale de pânã 6,75 g/zi sunt considerate sigure.

Vezi si secventele video despre:


Chitosan poate fi hidrolizat de unele enzime digestive ale omului, dar în cea mai mare parte rãmâne nedigerat. O parte din Chitosan poate fi absorbitã dupã transformarea sa în oligozaharide de cãtre chitosanaza secretatã de bacteriile intestinale sau de cãtre lizozimul din fluidul intestinal, mecanismul explicând dubla actiune, atât la nivel digestiv, cât si celular.

Chitosan s-a dovedit eficace în cresterea capacitãtii imune. El modificã preluarea si distribuirea antigenului proteic relevant si stimuleazã eliberarea citokinelor reglatoare asociate stimulãrii antigenice specifice în perioada imediat urmãtoare alimentãrii. Chitosan poate activa leucocitele în vitro si în vivo cu efecte diferite în functie de statusul metabolic al celulei.

Chitosan prezintã puternice efecte antimicrobiene, antifungice si antivirale. De altfel, azi, Chitosan este aplicat sub formã de spray pe fructe si legume (tomate si cãpsuni), pentru a le prelungi perioada de valabilitate.

Chitosan are efecte gastroprotectoare participând la cicatrizarea ulcerelor gastro-duodenale, având rezultate superioare cimetidinei.

În prezent, Chitosan este considerat de cãtre nutritionisti ca fiind "al 6-lea element esential pentru viatã", dupã proteine, glucide, lipide, minerale si vitamine.

Indicatii terapeutice

1. Boli ale tractului digestiv

 • Efect de cicatrizare a leziunilor de tip ulcer gastro-duodenal (100-400 mg de 2 ori/zi).
 • Accelereazã tranzitul intestinal, reducând riscul de constipatie.
 • Fiind un regenerator al tesutului hepatic, Chitosanul este un bun hepatoprotector, având efecte minunate în tratamentul cirozei hepatice si a altor afectiuni hepatice cronice (bolile ficatului).
 • Întãreste functia pancreaticã, creste secretia de insulinã, scade nivelul glicemic, obtinându-se bune rezultate în tratamentul diabet-ului.

2. Boli ale tesutului cutanat

 • Chitosan stimuleazã formarea colagenului, motiv pentru care este foarte eficient în tratamentul arsurilor, ulcerelor si a altor traume ale tesutului cutanat, pielea rãmânând intactã, fãrã cicatrici în urma acestui tratament.
 • Chitosanul este eficient în tratamentului psoriazis-ului.

3. Program de slãbire

 • Eficient în obezitate, dislipidemii, hipercolesterolemie.
 • Chitosan blocheazã absorbtia lipidelor, compactandu-le într-o masã nedigerabilã, reduce semnificativ nivelul colesterolului total, reducând astfel greutatea corporalã si venind astfel în ajutorul persoanelor care doresc sã urmeze un program pentru slabit.

4. Boli ale aparatului cardiovascular

5. Sistemul imunitar

6. Detoxifiere

 • Avand un puternic efect detoxifiant, Chitosan faciliteazã eliminarea metalelor grele (mercur, plumb, cadmiu), a gudroanelor, pesticidelor si a alcoolului.


CONTRAINDICATII

 • Nu se recomanda copiilor sub 12 ani.
 • Nu se administreaza în paralel cu (Tiens) Dubla Celuloza.


ADMINISTRARE

 • Luati 1-2 capsule de 2 ori/zi înghitite cu 100 ml apã caldutã înainte de mâncare cu 30 de minute.


Durata curei: 3 luni.

NOTÃ: Informatiile aferente acestui produs au fost actualizate prin aportul direct al unui medic profesionist.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Chitosan

152,60 Lei

Româneste
English
Chitosan

152,60 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact