Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Supliment Antioxidant

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Supliment Antioxidant

Cod produs: A07

Prezentare: 150 capsule × 0,3 g.

OBSERVATIE: acest produs a fost comercializat atât sub denumirea de Ikan cât si cea de Yi Kang pentru regenerare celularã (supliment antoxidant).

Compozitie: Ginostema, pentafilum, vitamina C, beta-caroten, microelemente si alte componente vegetale cu efect de antioxidanti. Suplimentul antioxidant al companiei Tiens este un produs rezultat în baza celor mai noi tehnologii.

Într-o carte chinezã veche se mentioneazã cã planta Ginostema era folositã pentru suprimarea proceselor inflamatorii, scãderea temperaturii înalte, în caz de intoxicatii alimentare, precum si în tratamentul hepatitei virotice. În anii recoltelor proaste Ginostema era folositã ca hranã.

Planta Ginostema (Gynostemma pentofilium) – este o lianã care creste în munti. Studierea Ginostemei a început în anii '70 de savantii japonezi, care au stabilit, cã substantele active - saponinele - sunt asemãnãtoare actiunii ginsengului. Dar continutul saponinelor în Ginostema întrec cu mult ginsengul. Ginsengul contine cca 20-25 saponine, în timp ce Ginostema are 84 saponine. Saponinele contin glicozide care participã la sinteza hormonilor.

Ca rezultat a mai multor cercetãri, inclusiv în China, s-a constatat, cã Ginostema este capabilã sã creeze efecte evidente în tratamentul maladiilor sistemului cardio-vascular, boli maligne, SIDA, precum si stres. Cu sustinerea Comitetului de Stat al Stiintei din China, Ginostema a primit o notã înaltã din partea Organizatiei Mondialã a Sãnãtãtii.

Mecanismul de actiune, efectul curativ si de tratament al produsului Tiens Supliment Antioxidant

 • Yi Kang-ul participã în metabolismul lipidelor (grãsimilor) si glucidelor din sânge, previne ateroscleroza, mãreste eficacitatea si viteza de sintezã a proteinelor, grãbeste regenerarea (restabilirea) celulelor ficatului, împiedicã dezvoltarea bolii ulceroase.
 • Find un antioxidant puternic, preîntâmpinã dezvoltarea maladiilor cancerigene, contribuie la restabilirea celulelor deja afectate de cancer. Opreste evolutia cancerului plãmânilor, uterului, ficatului, a melanomului (eficacitatea pânã la 80%).
 • Sponinele din produs se unesc cu radicalii libeli si se eliminã din organism, asigurând o activitate normalã a celulelor.
 • Ridicã nivelul imunitãtii, contribuie la mãrirea numãrului limfocitelor în sânge.
 • Supliment Antioxidant participã la schimul de substante si asigurã stabilitatea mediului intern al organismului.
 • La fel ca si ginsengul, dar mult mai eficient, mãreste functia glandelor sexuale, inclusiv potenta la bãrbati, îmbunãtãteste functia rinichilor. Produsul normalizeazã fondul hormonal general, fiind un minunat adaptogen.
 • Mãreste elasticitatea capilarelor, îmbunãtãteste microcirculatia tesuturilor, inclusiv a miocardului si creierului, normalizeazã tensiunea si preîntâmpinã formarea trombilor (tromboza).
 • Reduce procesele de îmbãtrânire deoarece normalizeazã activitatea celulelor tuturor organelor si tesuturilor.
 • Dispunând de capacitatea de reglare a proceselor de excitare si frânare a sistemului nervos central, actioneazã paralel si în calitate de calmant si tonifiant (armonizeazã starea psihicã), prin urmare normalizeazã somnul.
 • Supliment Antioxidant genereazã rezistenta la stres si la schimbãrile conditiilor meteologice.
 • Contribuie la eliminarea din organism a substantelor toxice ca rezultat al intoxicatiei cauzatoare de cancer, toxinelor ale virusilor si microbilor, preparatelor medicamentoase.
 • Dispune de capacitate antibacteriologicã, inclusiv a cavitãtii bucale, eliminând mirosul neplãcut, protejeazã si întãreste dintii.
 • Supliment Antioxidant protejeazã contra radiatilor, fiind un filtru natural al razelor ultraviolete.

Supliment Antioxidant este indicat în umãtoarele afectiuni:

 1. Mijloc de întinerire si profilaxie a îmbãtrânirii premature - ajutã la întinerirea organismului.
 2. Împreuna cu alte mijloace în programe de reducere a greutãtii corporale (slabit).
 3. Yi Kang-ul se recomandã în perioada de restabilire dupã boli grave si la refacerea organismului în perioada de convalescenta.
 4. Profilactic, Yi Kang-ul poate fi administrat în cazul mastopatiei si în formatiunile tumorale ale portiunii vaginale a cornului uterin.
 5. Participã la refacerea echilibrului hormonal, normalizeazã tensiunea, microcirculatia pe creierul si conductibilitatea muschilor inimii.
 6. Imunomodulator în majoritatea bolilor, precum si profilaxia bolilor respiratorii, inclusiv a gripei.
 7. Supliment Antioxidant Yi Kang îmbunãtãteste semnificativ oxigenarea plãmânilor.
 8. Previne descompunerea vitaminei C si stimuleazã asimilarea fierului în organism.
 9. În diabet, ca regulator al schimbului de proteine si al hidrantilor de carbon.
 10. Yi Kang este un minunat hepatoprotector. Supliment Antioxidant este un mijloc pentru regenerarea celulelor ficatului în caz de hepatita etc., inclusiv ciroza ficatului.
 11. Pentru profilaxia bolilor maligne, precum si efecte de reducere a intoxicatiei organismului în timpul chimioterapiei si radioterapiei. Contribuie la eliminarea substantelor toxice (produse cancerigene, toxine ale virusilor, microbilor si medicamentelor).
 12. Yi Kang se recomandã în cazul bolilor cauzate de mediul toxic.
 13. Pentru pãstrarea stãrii normale a dintilor, precum si pentru eliminarea mirosului neplãcut din cavitatea bucalã.
 14. Supliment Antioxidant Yi Kang este foarte bun în cazurile de impotenta la bãrbati.
 15. În cazul intoxicatiilor alimentare si pentru persoanele care lucreazã în conditii dãunãtoare (materiale iradiante). Protejeazã contra radiatiilor, fiind un filtru natural al razelor ultraviolete si restabileste schimburile între tesuturi.
 16. În caz de depresie (un minunat antidepresiv) si dereglãri ale somnului. Combate stresul, afectiunile psihice, paranoia (calmeazã si tonificã sistemul nervos). Yi Kang-ul este un antidepresiv care normalizeazã foarte bine starea emotinalã a omului care înceteazã sã se mai emotioneze pentru orice nimicuri. Mãreste rezistenta la stres si la schimbarile conditiilor meteologice.
 17. În caz de boli ale aparatului cardiovascular si a vaselor de sânge. Ateroscleroza vaselor creierului, inimii etc. inclusiv în fazele primare de hipertensiune, în cazul dereglãrii ritmului cardiac, mãreste efectul anticoagulant si curata vasele de sânge. Yi Kang-ul normalizeazã tensiunea, si ameliorezã microcirculatia pe creier.
 18. Pentru sporirea rezistentei aviatorilor la insuficienta de oxigen, în submarine si mineri care lucreazã în conditii nefavorabile.
 19. Produsul Supliment Antioxidant Yi Kang este recomandat bolnavilor de SIDA pentru ridicarea imunitãtii (îmbunãtãteste metabolismul si creste numãrul de limfocite).


Contraindicatii: containdicatii absolute nu existã.

Administrare: Supliment Antioxidant Yi Kang trebuie administrat în prima parte a zilei (pânã la ora 18). Luarea optimã în orele de activitate maximã a meridianelor: stomacului (ora 7-9), a inimii (11-13) si al vezicii urinare (15-17). Capsula se ia cu un pahar de apã curatã, cãldutã. A se administra cu precautie la hipertensiune, la copii pânã la 10 ani, la femei însãrcinate (numai sub supravegherea medicului) si celor trecuti de 60 de ani.

Dozare:
- Copii între 10-12 ani - 1 capsulã la 2 zile;
- Copii între 12-14 ani - 1 capsulã zilnic;

- Adulti: Primele 3 zile, zilnic o capsulã;

 • Dupã aceea, timp de o saptãmânã: zilnic 2 x 1 capsule sau 2 capsule deodatã;
 • Începând cu saptãmâna urmãtoare: zilnic 2-3 x 2 capsule (2-0-2 sau 3-0-3 pe zi).

În cazurile de dereglare gravã a microcirculatiei vederii, se ia câte o capsulã de Supliment Antioxidant Yi Kang 2 ori pe zi.
Pentru corectarea functiei hipofizei (care la rândul ei regleazã toate glandele), dar si pentru elaborarea insulinei, este necesar Zinc, câte o capsulã de 3 ori pe zi.

Durata curei: 1-3 luni.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Supliment Antioxidant

183,12 Lei

Româneste
English
Supliment Antioxidant

183,12 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact