Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Dubla Celuloza

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Dubla Celuloza

Cod produs: B04

Prezentare: 70 tablete × 1,0 g.

În alimentatia omului, mai ales a locuitorilor marilor orase, lipseste în mod catastrofal celuloza, deoarece el folosesc produse rafinate, conservate cu un continut înalt de grãsimi si hidrati de carbon. Aceasta este una din cauzele principale ale arterosclerozei, diabetului, bolilor alergice, disbacteriozei, bolilor oncologice etc. Existã douã tipuri principale de celulozã: solubilã si insolubilã în apã.

Principalele componente:
Suplimentul biologic activ Dubla Celuloza a corporatiei Tiens este compus din: celulozã extrasã din porumb (insolubilã în apã), praf din fructul si frunze de pãducel, fibre solubile în apã (poliglucozã), celuloza - hidroxipropil, amidon, gelatinã, stearat de magneziu.

Necesitatea zilnicã în fibre alimentare constituie 8-25 g, în functie de greutate. Celuloza se gãseste în produse cerealiere, în mazãre, fasole, fructe, legume, nuci, seminte, dar lipseste în carne, peste, ouã, cascaval si produse lactate.

Specialistii considerã de importantã majorã consumul de fibre în alimentatia omului modern, situând celuloza pe locul sapte dupã albumine, grãsimi, hidranti de carbon, vitamine, micro- si macroelemente, apã.

Rolul principal al celulozei duble este acela de a normaliza functiile tractului digestiv. Creeazã un mediu favorabil pentru refacerea microflorei normale a intestinului.

Fibrele alimentare posedã urmãtoarele caracteristici:

 • Grãbesc transferul maselor alimentare prin intestine;
 • Preîntimpinã formarea pietrelor fecale, mãreste volumul materiilor fecale;
 • În caz de mãrire a cantitãtii celulozei în alimentatie, se reduce nivelul colesterolului rãu în sânge;
 • Influenteazã schimbul electrolitic al întregului organism, asimilând ionii încãrcati pozitiv (spre exempu grãsimile);
 • Are efect antioxidant (spre exemplu lignina);
 • Nu permite absorbtia zahãrului suplimentar din tractul gastrointestinal.
 • Absoarbe si eliminã din organism toxinele endo si exogene, radionucleizii, sãrurile metalelor grele si alte substante cancerigene.
 • Asigurã profilaxia si tratamentul cancerului glandei mamare, fibromului uterin, endometriozei, reglând nivelul de estrogeni;
 • Preintimpinã metastazele, mai ales în cazul cancerului prostatei;
 • Profilaxia cancerului intestinului gros si a altor portiuni ale intestinului;
 • Preîntâmpinã aparitia si dezvoltarea aterosclerozei, hipertoniei, diabetului, bolilor alergice;
 • Împiedicã putrefactia în intestin, înlãturând disbacterioza;
 • Influenteazã aparitia senzatiei de satietate, permite reducerea volumului de hranã administratã, absoarbe surplusul de grãsimi si le eliminã din organism.

În perioadã de menopauzã, dubla celuloza împreunã cu ceai antilipemic, normalizeazã minunat schimbul de bazã.

În caz de intoxicatii, cele douã produse (dubla celuloza si ceaiul antilipemic) au actiunea asemãnãtoare unei pipete.

Dubla celuloza curãtã intestinul subtire, permitând bacteriilor banefice din intestin sã sorteze din mâncare substatele nutritive (proteinele, vitaminele, minerarele etc) necesare organismului. Dubla celuloza ajuntã la elaborarea fermentilor, normalizeazã functia pancreasului. Se rezolvã bine crizele de pancreatitã si colecist.

Dubla celuloza este indicatã în cazul urmãtoarelor afectiuni:

 1. Constipatie cronica;
 2. Apendicita;
 3. Noduli hemoroidali, hemoroizi, fisuri anale si lamblia;
 4. Anexita;
 5. Disbacterioza de orice tip, inclusiv dupã terapia cu antibiotice;
 6. În programul tratamentului de diabet, în paralel cu terapia de bazã (tratament clasic). Celuloza dublã nu permite absorbtia zãhãrului suplimentar din tractul gastrointestinal.
 7. Celuloza dublã regleazã nivelul fermentilor pancreasului si, prin urmare, normalizeazã activitatea pancreasului si eliminã zãharul suplimentar din sânge;
 8. Reglarea nivelului estrogenilor;
 9. Ateroscleroza, B.I.C. (boala ischemicã a cordului), hipertensiune, ca supliment la terapia de bazã prin reducerea nivelului colesterol rãu - LDL, dizolvarea lentã a acumulãrilor de grãsimi si preîntâmpinarea aparitiei noilor formatiuni arterosclerotice;
 10. Colecistitã, împiedicã formarea calculilor biliari, scoate din organism acizii biliari expirati, curãtã tractul intestinal, iar creierul primeste semnalul cã sunt necesari acizi biliari noi - produse lipoproteine de densitate mare si, ca urmare, colesterolul bun merge la destinatie, în ficat, si nu în plãcile vasculare.
 11. Boala lui Chron, alte boli ale intestinului în combinatie cu terapia de bazã, în perioada de acutizare, în perioada de remisie - component obligatoriu al alimentatiei pentru preîntâmpinarea acutizãrilor;
 12. Boala de reflux gastro-esofagian;
 13. Ajutã la restabilirea vilozitãtilor aparatului intestinului gros si ameliorarea peristalticã;
 14. Micsorarea surplusului de greutate (slabit) si profilaxia obezitãtii;
 15. În programele de purificare ale intestinului, în acele cazuri când este necesarã detoxifiere (intoxicatii, contact cu substante otrãvitoare, trãitul în regiunile nefavorabile etc) si contribuie la normalizarea florei intestinale;
 16. Profilaxia si tratamentul formatiunilor maligne ale intestinului, a tumorilor altor organe si tesuturi, în special tumori ale glandei mamare;
 17. Profilaxia si tratamentul disfunctiilor ovarelor, sindromului premenstrual, dereglãrii ciclului menstrual, profilaxia si tratamentul candidozei;
 18. Având efect antioxidant, celuloza dublã normalizeazã deplin elaborarea hormonilor feminini, reglând nivelul estrogenilor. Estrogenii sunt resposabili de dezvoltarea caracterelor sexuale si a functiei sexuale feminine, ca de exemplu dezvoltarea sânilor si aparitia ciclului menstrual. La femei, estrogenii sunt sintetizati în principal la nivelul ovarelor si la nivelul placentei în timpul sarcinii;
 19. Profilaxia si tratamentul dilatãrii varicoase ale venelor (varice), tromboflebitelor si ulcerelor trofice ale membrelor inferioare;
 20. Migrene cauzate de dereglarea functiilor colonului;
 21. Este indicatã oamenilor în vârstã suferinzi de orice boalã.


Contraindicatii

 • A nu se administra în paralel cu (Tiens)  Chitosan.


Mod de administrare:

 • Conditia obligatorie de administrare a preparatelor din celulozã este cantitatea suficientã de apã, nu mai putin de 2 litri pe zi.
 • Nu va faceti grija pentru multe lichide, celuloza dublã are o puternicã actiune diureticã.

Rezultatele cele mai bune se obtin luând 1-2 tablete în intervalul de maximã activitate a meridianului intestinului gros, adicã între orele 5-7 dimineata, cu jumãtate de o orã înaintea micului dejun si 21-23. Tableta poate fi fãrâmintatã (zdrobitã si amestecatã într-un pahar cu apã caldutã) si se bea. Se începe cu 1-2 tablete/zi si, dupã necesitãti, se poate mãri doza pânã la 3-6 tablete pe zi o datã sau la dorintã în douã sau trei prize cu 30 minute înainte de masa de prânz si de cinã, în caz de predispozitie la constipatie si 2 tablete înainte de culcare în caz de predispozitie la scaun moale.

În cura de slãbire se iau 2 tablete în loc de mic dejun, si câte o tabletã cu 20 minute înainte de masa de prânz, respectiv de cinã. Celuloza dublã poate fi administratã în paralel cu celelalte suplimente ale programului, dar la un interval de minimum douã ore, pentru cã împiedicã absorbtia lor.

Doza: 2-6 pastile (în functie de afectiune).

Durata curei: 1-3 luni.

Note:

 • Copiilor de 3-4 ani, li se pot administra celuloza dublã câte 1/4 tabletã pe zi.
 • Copiilor de 7-10 ani o jumãtate de tabletã de 2 ori pe zi.
 • Copiilor de peste 10 ani - câte 1 tabletã de 2 ori pe zi.


Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Dubla Celuloza

91,56 Lei

Româneste
English
Dubla Celuloza

91,56 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact