Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Supliment Revitalizant Wei Kang

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Supliment Revitalizant Wei Kang

Cod produs: A09

Prezentare: 30 capsule × 0,8 g.

OBSERVATIE: acest produs a fost comercializat si sub denumirea de Veican - gel revitaliznt, capsule moi.

Componente de bazã / capsula (800 mg): ulei din germeni de grâu (triticum oectiuum) - 600 g continând vitamina E 4,8 mg, acid linoleic: 320 mg, acid linolenic 48 mg, lecitina 199,6 mg, beta caroten 0,4 mg.
Valori nutritionale/100 gr: calorii 897,6 kcal, proteine 0,3 g, carbohidranti: 0 g, lipide: 99,6 g.


Corpul bãrbatului începe sã îmbãtrânescã dupã vârsta de 40 de ani, iar dupã vârsta de 50 de ani, multe din functiile organismului masculin devin mai lente, în special scãderea performantelor sexuale masculine. TIENS vine în ajutorul bãrbatilor si a creat douã suplimente special pentru acestia: Maca si Supliment Revitalizant Wei Kang [VIDEO].


Multe femei experimenteazã reduceri ale nivelului hormonilor estrogeni dupã vârsta de 40 de ani. Scãderea este corelată cu un libido scãzut, care poate duce chiar la frigiditate. Pentru a evita astfel de situatii, douã dintre produsele TIENS asigurã mentinerea tineretii si o viatã sexualã satisfãcãtoare: Healthy Comeliness Kang Li şi suplimentul revitalizant Wei Kang [VIDEO].

Supliment Revitalizant Wei Kang - mecanismul de actiune si efectul de tratament
Vitamina E (tocoferol) stimuleazã activitatea muschilor si functia glandelor sexuale. Protejeazã membrana celulelor lezate. Împiedicã formarea trombelor. Întãreste peretii vaselor. Este unul din antioxidantii naturali importanti. Este stabilitã legãtura strânsã a tocoferolului cu functiile sistemului endocrin, mai ales ale glandelor sexuale, hipofizei, suprarenalelor si glandei tiroide. Contribuie la decurgerea normalã a sarcinii si dezvoltarea fãtului, precum si în procesele de formare a spermei. Preîntâmpinã dezvoltarea aterosclerozei, bolilor oncologice, mãreste rezistenta la insuficienta de oxigen a creierului si muschilor cardiaci. Are capacitatea de a mari acumularea în organele interne a vitaminelor solubile grase, mai ales vitamina A.

Acizii grasi polinesaturati (AGPS), numiti uneori vitamine ale grupului F (acid linoleic, linolenic, arahidonic, omega 3, 6 mai putin omega 9), se referã la factorii indispensabili ai alimentatiei, deoarece în organism ele nu sunt sintetizate si trebuie introduse cu hrana. În compozitia omega 3 întrã 3 acizi speciali grasi, neînlocuibili: acidul alfa-linolenic, acidul elocosapentaenoic (EPA) si acidul decosohexacicoic (DHA). Din clasa - omega 6, se desprind doi acizi grasi, indispensabili - acidul linolenic si acidul gamalinolenic - curativ. Acizii linoleic si arahidonic sunt elemente ale membranelor celulare, ale tecilor mielinice ale nervilor, ale tesuturilor de legãturã. Ele contribuie la transformarea rapidã a colesterului rãu - LDL si eliminarea lui din organism, mãresc elasticitatea si reduc sensibilitatea vaselor sanguine, influenteazã cresterea în înãltime a copiilor, starea tesuturilor cutanate; sunt necesare pentru distrugerea toxinelor intestinale si sinteza lecitinei în ficat, participã la schimbul de vitamine din grupul B.

Lecitina (continutul fiind de 24,9%) este o parte componentã a membranelor celulare ale tuturor tesuturilor, mai ales a ficatului, creierului si rinichilor, ea poate fi numitã temelia organismului uman. Foarte multã lecitinã este continutã în tesutul nervos, de aceea ea este necesarã pentru formarea si dezvoltarea normalã a creierului la fãt, memorie bunã la copii si preîntâmpinarea debilitãtii mintale la oameni vârstinici. Mentine functia normalã a ficatului si rinichilor, împiedicã dezvoltarea cirozei, este responsabilã la circulatia sanguinã. Mentine în stare bunã tesuturile cutanate, împiedicã activitatea excesivã a glandelor, împiedicã activitatea excesivã a glandelor seboreice. Ajutã la asimilarea optimã a vitaminei E.

Beta-carotenul este provitamina A. Ea intrã în organism odatã cu hrana vegetalã si se transformã în vitamina A. Ea participã la formarea pigmentilor vederii, asigurã cresterea normalã a organismului, întãreste dintii, unghiile, influenteazã pozitiv derma, protejând-o de influenta negativã a conditiilor ecologice si radiatiilor solare, respectiv, contribuie la pãstrarea tineretii tesuturilor cutanate. Este un antioxidant puternic, mãreste imunitatea, îmbunãtãteste crestea tesuturilor oasose, este un mijloc eficient de luptã împotriva îmbãtrânirii si dezvoltãrii bolilor maligne, reduce riscul aparitiei bolilor cardio-vasculare. Mãreste actiunea hormonilor sexuali, este necesarã pentru functionarea normalã a glandei tiroide, ficatului, suprarenalelor etc.

Supliment Revitalizant Wei Kang - indicatii

 1. Boli cardio-vasculare si profilaxia lor, inclusiv, infarct, stenocardie, hipertensiune arteriala, dilatarea varicoasã a venelor, endoartritã.
 2. Se recomandã în toate cazurile cu mari eforturi fizice si intelectuale. Ca mijloc tonifiant si de întãrire generalã în sidromul de oboseala cronica. Wei Kang este recomandat si sportivilor.
 3. Pentru îmbunãtãtirea memoriei copiilor si vârstinicilor.
 4. Având calitatea de un bun antidepresiv, Supliment Revitalizant Wei Kang îmbunatãteste foarte bine circulatia sângelui în creier, prin urmare favorizeazã intensificarea oxigenului în tesuturile creierului.
 5. Supliment Revitalizant Wei Kang este indicat în caz de anemie de diferite origini.
 6. În cazul bolilor sistemului endocrin, inclusiv diabet.
 7. Bolile rinichilor, ficatului si ale tractului digestiv. Wei Kang reface foarte bine tesuturile hepatice.
 8. Dereglãri ale functiei de reproducere, inclusiv sterilitate (la femei si la bãrbati), oligospermiei la bãrbati si disfunctia ovarelor la femei.
 9. Supliment Revitalizant Wei Kang este minunat pentru o crestere si dezvoltare normalã a copiilor.
 10. Stabileste structura celularã a fãtului.
 11. Este recomandat gravidelor, începând cu a 4-a lunã a graviditãtii si în perioada de alãptare (dezvoltarea normalã a fãtului, nou-nãscutului, pãstrarea sãnãtãtii mamei) si previne complicatiile în caz de avort.
 12. Pentru mentinerea tineretii pielii, în complex cu alte terapii. La boli de piele, pentru profilaxia si tratamentul de pigmentãrii dermului, amenoreei etc.
 13. Supliment Revitalizant Wei Kang este recomandat în perioadele de premenopauza si menopauza, distonii neurocirculatorii, dereglarea somnului (insomnie).
 14. Pentru mentinerea vederii, ca mijloc de stopare a miopiei si prezbitismului, pentru profilaxia cataractei, etc. Wei Kang amelioreazã orice microcirculatie de ochi (câte o picaturã în ochi dimineata înainte de se spãla pe fata timp de 40 de zile minim, dacã este o patologie serioasã, se prelungeste timp de 3 luni) si alte tipuri de microcirculatie.
 15. Mareste imunitatea, reducând radicalii liberi.
 16. Pentru cei care locuiesc si lucreazã în zonele ecologic nefavorabile.


Contraindicatii

 • nu se recomandã în cazul unui miom uterin care creste rapid.


Utilizare internã

 • Wei Kang trebuie administrat în perioada de maximã activitate a organului asupra cãruia vrem sã actionãm.
 • Se înghite într-un pahar cu apã  curatã, cãldutã.
 • În caz de necesitate, doza a doua sã fie luatã în perioda triplului încãlzitor (între orele 21 - 23).


Utilizare externã:

 • Cosmeticã: continutul unei capsule se întinde pe piele si pe gât, prin masaj. Se poate repeta masca timp de 1-3 sãptãmâni.
 • Dermatologie: continutul capsulei se întinde pe suprafata de piele vãtãmatã. Uleiul trebuie pus direct pe piele, nu cu vatã sau tampon.
 • Oftalmologie: Se înteapã capsula de Wei Kang cu un obiect steril, dupã care se pune în ochi (cãte o picaturã) când se declanseazã cataractã, dupã operatia fãcutã pe globul ocular si prin modificãrile corneei datorate vârstei.


Dozare

 • Copii între 5-10 ani: 1 capsulã de 2 ori pe sãptãmânã.
 • Copii între 10-14 ani: 1 capsulã la douã zile.
 • Adulti: 1-2 capsule de 1-2 ori pe zi.


Durata curei: 3 luni.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Supliment Revitalizant Wei Kang

126,44 Lei

English
Supliment Revitalizant Wei Kang

126,44 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact