Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Extract din seminte de struguri Huo Li Kang

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!


Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang

Cod produs: A16

Prezentare: 60 capsule × 0,45 g.

OBSERVATIE: acest produs a fost comercializat si sub denumirea de Holican - supliment revigorant, capsule.

Suplimentul biologic activ Huo Li Kang este produs pe baza de extract de seminte de struguri rosii. Corporatia Tiens, prin Hotãrârea Ministerului Sãnãtãtii Chineze, a fost declaratã producãtor exclusiv al Huo Li Kang-ului.

Compontete principalele Huo Li Kang-ului sunt: resveratrol, vitamina C, oligozaharide, stearat de magneziu si bioflavonoizii proantocianizi ale cãror caracteristici antioxidante sunt studiate în Europa si S.U.A., începând cu 1969. Este stabilit cã bioflavonoizii activi din semintele strugurilor rosii reduc un spectru mai larg de radicali liberi decât seleniul sau zincul, vitaminele A, C, si beta-caroten. Având o capacitate mare de antioxidant, aceasta neînsemnând cã pot fi substituiti de produsul Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang.

Este cunoscut în toatã lumea, cã Franta este pe primul loc privind consumul vinurilor din struguri rosii. În afarã de aceasta, francezii - sunt vestiti pentru alimentele lor foarte consistente. Dar paradoxul, medicii au stabilit demult, cã francezii sunt mai putin afectati de bolile cardio-vasculare, decât populatia majoritãtii tãrilor, cu exceptia celor ce folosesc în alimentatie peste si produse marine. Drept urmare, medicii recomandã introducerea în ratia zilnicã a unui pahar de vin rosu, care are calitatea de a elimina din organism radicalii liberi si radionucleizii, deoarece contine resveratrol si bioflavonoizi.

O capsulã de Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang contine 2,5 mg resveratrol si pentru comparatie - o sticlã de vin rosu contine aproximativ 2 mg din acest component. Se stie cã bioflavonoizii sunt puternici antioxidanti (Huo Li Kang are capacitate de a reduce nivelul de colesterol rãu si a trigliceridelor, în mai putin de o lunã).

Radicalii liberi sunt legãturi instabile pe care le putem considera principalii vinovati în marea majoritãtii maladiilor. Radicalii liberi distrug membranele celulare, grãbind procesul de îmbãtrânire. În afarã de aceasta, radicali liberi reactioneazã de asemenea cu ADN - purtãtorul de informatie geneticã, având drept rezultat producerea unor fermenti-mutanti, fãcând imposibilã reproducerea celulelor. Aceasta faciliteazã dezvoltarea tumorilor. La începutul anilor '70, s-a stabilit cã rezultatul activitãtii radicalilor liberi în interiorul membranelor celulare permite cresterea "sãlbaticã" a numãrului de celule ce formeazã tumori maligne si benigne. Încã o manifestare serioasã a procesului nociv al radicalilor liberi este scãderea bruscã a imunitãtii. Ca antioxidant, bioflavonoizii (vitamina P - antioxidant puternic) si resveratrolul din componenta Huo Li Kang-ului au o actiune de 50 ori mai mare decât Vitamina E si de 20 de ori decât vitamina C. Mai mult decât atât, bioflavonoizi protejeazã toate vitaminele în actiunea lor de distrugere a radicalilor liberi. Influenta resveratrolului asupra tumorilor maligne a fost studiatã de doctorul în medecinã Pezzuto de la Universtatea Ilinois din S.U.A. El a stabilit cã Huo Li Kang-ul suprimã focarul maladiilor cancerigene, distrugând celulele maligne, dar nelezându-le pe cele sãnãtoase. A fost confirmat si de cercetãri din alte centre medicale, cã: Vigor Rousing (resveratronul) poate nu numai sã preîntâmpine cancerul, dar si de a diminua celulele cancerigene si stimuleazã cresterea si capacitatea vitalã a celulelor sãnãtoase. Datele despre aceastã descoperire stiintificã au fost date publicitãtii pe mai multe canale de televiziune a SUA. Eficacitatea în cancerul gandei mamare este de 43-47%, cancerul ficatului 37-48%, cancerul de stomac 34-41%, cresterea celulelor sãnãtoase constituie 9-18%.

Nu mai putin importantã este capacitatea resveratrolului în componenta Huo Li Kang-ului de a reduce riscul dezvoltãrii aterosclerozei, distruge formatiunile lipidice, favorizând reglarea tensiunii arteriale si curãtarea vaselor sanguine de depunerile de colesterol rãu.

Datoritã cercetãrilor savantilor din SUA, Franta, China etc., s-au constatat cã vinul rosu din struguri, atât de îndrãgit de francezi, micsoreazã considerabil concentratia colesterului rãu LDL din sânge.

Pe parcusul cercetãrii resveratrolului, petrecute în Centrul Chinez de Igienã si Profilaxie (sectia pentru control si expertizã) efectuate pe animale, cãrora li s-a administrat hranã bogatã în grãsimi si Huo Li Kang pe parcursul a 28 de zile. Analizele au demonstrat cã se reduce considerabil nivelul de colesterol si trigliceride comparativ cu grupa de control. Concluzie: Huo Li Kang-ul regleazã nivelul lipidelor în sânge.

Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang - Mecanismul de actiune, profilaxie si tratament:

 • Actiune antioxidantã puternicã si antibacterialã;
 • Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang are o puternica actiune anticancerigenã (se recomandã în profilaxia bolilor cancerigene de orice tip);
 • Previne sclerozarea vaselor sanguine;
 • Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang reduce agregarea trombocitelor si riscul formãrii trombilor, întãreste peretii vaselor si capilarelor, reduce risul hemoragiei sanguine, micsoreazã sensibilitatea vaselor la diabetici etc.
 • Este un produs cosmetic eficace, mentine elasticitatea pielii si finetea tenului precum si trigleridele, preîntâmpinã ridarea si îmbãtrânirea prematurã, la fel posedã capacitatea de restabilire si stimulare a cresterii fibrelor de colagen, restabileste prospetimea pielii ofilite. Mareste elasticitatea articulatiilor.
 • Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang previne si are efect terapeutic adjuvant în retinopatii apãrute la bolnavii diabetici, scade glicemia, tensiunea arterialã, triglecidele si nivelul colesterolui rãu - LDL din sânge.
 • Stimuleazã sistemul nervos (îmbunãtãteste activitatea cerebralã), mãrind capacitatea si rezistenta organismului la stres.
 • Are efect antiinflamator în afectiuni articulare (afectiuni osteoarticulare - artrozã, gonartrozã, coxartrozã), afectiuni hepatice si în boli datorate de alergie (neutralizeazã efectul histaminei), maladii inflamatorii;
 • Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang are efect de regenerare osteoarticularã (stimuleazã sinteza colangenului);
 • Are efect cosmetic: preintimpinã ridarea, mentine elasticitatea pielii, întinereste pielea si restabileste tineretea pielii ofelite.

Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang este indicat pentru urmãtoarele simptome sau boli:

 1. Ca antioxidant puternic, se recomandã pentru mentinerea sanatatii, având efect profilactic si terapeutic adjuvant în diferite maladii, profilaxia si tratamentul bolii de radiere (radioterapie, chimioterapie).
 2. Readuce, foarte eficient, nivelul de colesterol la normal, indiferent de nivelul atins (în special dupã accident vascular cerebral si infarct miocardic).
 3. În afarã de produsele de bazã hepatoprotectoare Yi Kang, Chitosan si Ceai antilipemic, Huo Li Kang-ul este si el printre ele.
 4. Prevenirea si sprijinul tratãrii stãrilor tumorilor benigne si maligne (rãni ale colului uterin, miom uterin, noduli mamari).
 5. Profilaxia si sprijinul tratamentului bolilor maligne.
 6. Mijloc eficace de profilactic si scãpare de ateroscleroza (scãderea colesterolului rãu - LDL din sânge si eliminã depunerile de pe peretii vaselor sanguine - este cel mai bun "detergent" al vaselor), previne alterarea peretilor vasculari asigurând circualtia perifericã normalã si a creierului.
 7. Previne si sprijinã tratarea vãtãmãrii retinei în urma bolilor de diabet si hipertensiune arteriala.
 8. Încetineste îmbãtrinirea si îmbunatãteste memoria mai ales la cei afectati de aterosclerozã cerebralã si creste capacitatea de rezistentã a organismului fatã de stres, înlãturã consecintele si stagneazã consencintele acestuia.
 9. Tromboza supeficiala si profunda, profilaxia hemoragiilor sanguine în timpul traumatismelor (în special la sportivi).
 10. Profilaxia si obtinerea rezultatelor foarte bune la bolile venelor precum tromboflebitã si varice prin scaderea vâscozitãtii sângelui.
 11. Protejeazã dezvoltarea normalã a fãtului la gravide.
 12. Eficace la boli alergice de diferite origini.
 13. Profilaxia si sprijinirea tratamentul retinopatiilor.
 14. Efect antiinflamator si analgezic în artroza reumatica, restabilirea elasticitãtii si a libertãtii depline a miscãrilor articulare, mai ales în perioada de restabilre dupã fracturi, traume etc., la boli ale aparatului locomotor.
 15. Huo Li Kang oferã organismului energia pierdutã necesarã în timpul tratamentului, în cazul unor situatii grele.
 16. Cosmeticã - profilaxia si eficacitatea în tratamentul îmbãtrânirii pielii.


Contraindicatii

 • Nu prezintã contraindicatii absolute.
 • Sã se administreze cu precautie sau sub supraveghere medicalã copiilor pânã la 10 ani, femeilor însãrcinate si celor care alãpteazã.


Mod de administrare

 • Se bea cu un pahar de apã caldã pe stomacul gol cu 30 de minute înainte de prânz sau între mese, în perioada de maximã activitate a meridianului organului interesat.
 • A doua luare se va face în perioada triplului încãlzitor, între orele 21-23. Capsula se ia cu un pahar de apã curatã si cãldutã.


Dozare

 • Copii pânã la 14 ani - 1 capsulã pe zi;
 • Adulti - 1 capsulã zilnic, preventiv.


În scopul tratamentului curativ

 • Prima sãptãmânã: 1 capsulã zilnic;
 • A douã sãptãmânã: 2 x 1 capsule zilnic sau 2 capsule deodatã;
 • Începând cu a treia sãptãmânã: 2-3 x 1 sau 2 capsule zilnic (în functie de afectiune);
 • În cazuri speciale sau în bolile de cancer doza pot fi mãritã pânã la 4-6 capsule zilnic.


Durata curei: 1-3 luni.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang

279,04 Lei

English
Extract din Seminte de Struguri Huo Li Kang

279,04 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact