Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Super Calciu Nutritiv pentru copii

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Super Calciu Nutritiv pentru Copii

Cod produs: A03

Prezentare: 10 pliculete × 10g.

OBSERVATIE: acest produs a fost comercializat si sub denumirea de Biocalciu nutritiv pentru copii, pulbere.

Super Calciu Nutritiv pentu Copii contine pulbere de calciu obtinutã din praf de oase fermentat cu ajutorul enzimelor, vitaminele A, D, C, taurinã, zinc si fier.

Compozitie / pliculet (10g)

 • lapte praf integral - 5300 mg,
 • pulbere de calciu obtinutã din fermentarea, cu ajutorul enzimelor, a prafului de oase - 2200 mg,
 • iso-malto-oligozaharide - 1500 mg,
 • pulbere din gãlbenus de ou - 300 mg,
 • substitut de lapte fãrã lactozã - 500 mg,
 • acetat de calciu - 120 mg,
 • aspartam - 35 mg,
 • amestec de vitamine - 45 mg, alcãtuit din: retinol (vitamina A) - 0,091 mg, colecalciferol (vitamina D) - 0,002 mg, acid L-ascorbic (vitamina C) - 6,0 mg, taurinã - 2,8 mg, lactat de zinc - 1,5 mg, lactat feros - 1,0 mg, în bazã de maltodextrinã - 33,6 mg.

Continut de calciu: peste 360 mg/pliculet.


Produse TIENS pe baza de Calciu [VIDEO]:
  1. Super Calciu Nutritiv
  2. Super Calciu Dietetic
  3. Super Calciu Nutritiv pentru Copii
  4. Super Calciu cu Lecitina

Super Calciu Nutritiv pentru Copii este un supliment alimentar într-o formulã complexã ce asigurã aportul de nutrienti indispensabili si substantele bioactive necesare dezvoltãrii armonioase fizice si psihice a copilului. Metabolismul este de pânã la 3 ori mai accelerat în perioada de crestere decât la maturitate. Aceasta explicã si de ce evolutia bolii la copii poate fi foarte abruptã, la fel cum si vindecarea poate fi la fel de rapidã, în cazul administrãrii tratamentului adecvat.

Un plic de Super Calciu Nutritiv pentru Copii furnizeazã 350 mg de pulbere enzimoliticã de calciu ionic, obtinut prin fermentarea oaselor de bovine, având un grad ridicat de absorbtie de pânã la 95% datorat formei chimice a calciului din compozitia produsului, ceea ce reprezintã o caracteristicã neegalatã de un alt produs similar.

În completare produsul contine fosfor, fier, zinc, 9 aminoacizi precum si acizi grasi nesaturati ce favorizeazã dezvoltarea armonioasã a copiilor. Pulberea din gãlbenus de ou bogatã în lecitinã, are proprietãti de stimulare a intelectului.

Prezenta vitaminei D si a fierului sunt cu precãdere relevante pentru acest produs tinând cont de faptul cã deficitul acestora la copii este foarte frecvent. Vitamina D faciliteazã absorbtia calciului la nivel intestinal si regleazã procesul de fixare a calciului din oase.

Fierul este un oligoelement esential care intrã în structura hemoglobinei si a mioglobinei, ca si a unor enzime de importantã majorã pentru functionarea normalã a celulei. Desi anemia este cea mai frecventã manifestare a deficitului de fier, cele mai recente studii aratã cã un nivel redus al fierului se asociazã la copii cu boala ADHD (deficit de atentie, hiperreactivitate, sindromul picioarelor nelinistite). 

Vitamina C este un puternic antioxidant care contribuie la protejarea tesuturilor organismului împotriva efectelor dãunãtoare ale radicalilor liberi. Vitamina C este implicatã în sinteza colagenului si a aminoacizilor esentiali, în formarea proteinelor tesutului conjuctiv, în sinteza carnitinei si a unor neuromediatori si hormoni peptidici. În intestin, vitamina C faciliteazã absorbtia fierului. Rolul vitaminei C în componenta produsului TIENS Super Calciu Nutritiv pentru Copii este foarte important deoarece calciul în cantitãti mai mari poate diminua semnificativ absorbtia fierului, prezenta vitaminei C în aceastã formulã urmãreste tocmai prevenirea acestui efect negativ si pãstrarea unui bun echilibru electrolitic. 


Indicatii terapeutice

1. Copii sub sau supraponderali
Creste apetitul si îmbunãtãteste functiile digestive, favorizând cresterea normalã în greutate.

2. Rahitism

3. Copii cu dezvoltare psiho-somaticã deficitarã
Super Calciu Nutritiv pentru Copii previne si eliminã manifestãrile care apar pe parcursul perioadei de crestere (crampe musculare, dureri osoase, distrofie musculara). Este un produs deosebit în tratamentul pãrului fragil, unghii subtiri. Îmbunãtãteste memoria conducând la rezultate scolare mai bune.

4. Întãreste sistemul imunitar

5. Eruptia tardivã a dentitiei

6. Dezvoltã acuitatea vizualã
Super Calciu Nutritiv pentu Copii este foarte eficace în tratamentul copiilor sub si peste un an cu cataractã congenitalã sau cu o vedere deficitarã (Vezi probleme de vedere la copii).

7. Super Calciu Nutritiv pentu Copii se recomanã a fi administrat tuturor copiilor pentru asigurarea necesarului de nutrienti esentiali dezvoltãrii, favorizând dezvoltarea sãnãtoasã a oaselor si a dintilor. Ajuta în caz de gingivita. Sporeste functiile si vitalitatea cerebralã, ajutã la dezvoltarea sistemului nervos central, a inteligentei si a memoriei.

8. Super Calciu Nutritiv pentu Copii este recomandat si în cazurile de anemieprobleme de auz si tuberculoza la copii.


Contraindicatii

 • Contraindicatii absolute nu existã;
 • Trebuie administat cu precautie în caz de fenilcetonurie.


Mod de administrare

 • 1 plic dizolvat în apã caldã (60-70 de grade C) sau amestecat în mâncare de 1-2 ori/zi.


Dozare

 • Copii 1-3 ani, 1/2 plic/zi;
 • Copii peste 5 ani, 1 plic/zi; 
 • Adulti 1 plic de 2 ori/zi.

Durata curei: 4 luni.


Note:

 • Lipsa de calciu: 1 cutie/luna (10 pliculete/luna).
 • Cazuri grave: 1 plic/zi timp de 4 luni.


Profilactic: Super Calciu Nutritiv pentu Copii este recomandat tuturor copiilor de 2 ori/an (primavara si toamna).


Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Super Calciu Nutritiv pentru Copii
English
Super Calciu Nutritiv pentru Copii

109,00 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact