Principiile mentinerii sanatatii

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Principiile mentinerii sanatatii

Prin ce se deosebesc suplimentele Tiens fãtã de celelate suplimente de pe piatã?

La baza producerii suplimentelor bioactive Tiens stã o experientã de peste 5.000 de ani a medicinei traditionale chineze (MTC), precum si propunerile vechilor si actualilor medici chinezi. Fabricarea suplimentelor din plante, organisme vii si minerale din zone lipsite de poluare se realizeazã prin cele mai moderne metode biotechnologice.

Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 • Stimularea energiei Qi (Chi);
 • Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 • Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 • Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate.

    
O micã explicatie despre canalele energetice si energia Qi (Chi)
Canalele (meridianele) energetice sunt asemenea unor linii subtile care strãbat tot corpul uman si prin care circulã energia vitalã. Canalele energetice sunt invizibile, oricât ar fi de performante instrumente medicale utilizate pentru vizualizarea lor. Centrii energetici sunt ca niste noduri de legãturã între canalele energetice. Centrii energetici sunt si ei invizibili, însã pot fi detectati cu ajutorul unor aparate medicale specializate.

Qi (Chi) este energia vitalã care pãtrunde în tot ce este viu, baza energeticã vitalã a tuturor organismelor. Qi (Chi) este energia asociatã plãmânilor care, prin intermediul respiratiei extrage energia externã din aer si o combinã în fluxul sanguin cu energia internã extrasã prin digestie din alimente si apã. La fel, Qi (Chi) este si activitatea organismului, exprimatã prin functiile organelor si a tesuturilor interne.

Energia Qi si sângele
Din punctul de vedere al medicinei traditionale chineze (MTC), Qi este o substantã nutritivã, care curge prin organism cum ar fi de exemplu hrana si aerul inspirat. Toate acestea se îmbinã în organismul uman datoritã organelor interne (plãmâni, splinã, rinichi si altele) si este exprimatã printr-un singur cuvânt - Qi. Qi este de tip Yang si procreeazã sângele, este forta ce îl pune în miscare. Qi circulã prin organism, asigurã o circulatie sanguinã normalã si în acelasi timp sângele este pãrintele energiei Qi. Iar sângele este de tip Yin - calm. Sângele nu poate circula de sine stãtãtor. Circulatia sanguinã este posibilã datoritã circulatiei energiei Qi. Energia Qi "comandã" sângele.

Alte caracteristici ale suplimentelor Tiens

 1. Marea majoritate a produselor Tiens dispun de puternice efecte antitumorale si asigurã o actiune rapidã în procesul de prevenire si terapie.
 2. Dispun de un echilibru normal acid-bazã: pH = 7,0-7,4
 3. Restabilesc vitalitatea si echilibrul, armonizeazã energile pozitive si cele negative ale organismului (Yin si Yang).
 4. Activeazã rezervele ascunse ale organismului.
 5. Contin multi aminoacizi, multe tipuri de vitamine, microelemente etc. si sunt bogate în colagen si fosfoproteine.
 6. Pot fi combinate cu medicamente sintetice, cu produse fito si homeopatice.
 7. Nu contin stimulente, hormoni si nu existã pericolul dependentei si nici cel al supradozãrii.
 8. Au o eficacitate prelungitã, adicã efectul lor se mentine si dupã multe luni de la administare.
 9. Toate suplimentele companiei Tiens se produc fãrã conservanti, nu au contraindicatii absolute si nici efecte secundare.
 10. Dispun de o largã arie de eficacitate si sunt echilibrate din punct de vedere a energiei Yin-Yang.
 11. Suplimentele Tiens sunt dozate astfel încât sã avem o tabletã în care sã fie exact atâtea cantitate (miligrame) cât îi trebuie organismului. Tabletele au fost deja experimentate la institute de cercetare stiintificã, unde s-au efectuat multe experimente clinice si s-a demonstrat cã ele actioneazã ca oricare alt medicament - însã fãrã reactii adverse.
 12. Toate produsele Tiens sunt eficiente deoarece compania actioneazã si insistã asupra 4 directii, si anume:
  - profilaxia si tratamentul afectiunilor cardio-vasculare;
  - profilaxia si tratamentul tumorilor maligne;
  - profilaxia si tratamentul diabetului zaharat;
  - profilaxia si tratamentul stãrilor alergice precum si întãrirea sistemului imunitar.