Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Ulei de usturoi

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Ulei de Usturoi

Cod produs: S11

Prezentare: 60 capsule × 0,785 g

Compozitie / capsula:

 • ulei de usturoi macerat 500 mg,
 • uleiuri esentiale:
  Alil sulfit 60%
  Alil trisulfit 20%
  Alil tetrasulfit 10%
  Alicinã 0,6%
 • Excipienti:
  amidon granulat, sorbitol, manitol, glicerol, gliceril, monostearat 285 mg

Încã din cele mai vechi timpuri usturoiul (Allium Sativum) a fost folosit ca plantã medicinalã, dar si ca aliment. Originar din regiunea muntoasã a Asiei centrale, usturoiul s-a rãspândit apoi în întreaga lume, fiind cultivat mai ales pentru tulpina subteranã - bulbul, ce contine multi fitonutrienti, substante cu beneficii dovedite împotriva bolilor arterelor coronare, infectiilor si cancerului.

Cu ajutorul tehnologiilor moderne, Tiens a reusit sã extragã uleiul din usturoi (3 capsule de ulei de usturoi corespunde cu 10 cãpãtâni de usturoi), acesta nemaiavând mirosul neplãcut al usturoiului. Cercetãrile au evidentiat peste 100 de componente active ale usturoiului, printre care 43 de substante volatile bogate în sulf, 13 tiosulfati, 9 aminoacizi, 8 peptide, 12 glicozide si 11 enzime. Contine, de asemenea, cantitãti însemnate de vitamine (A, B1, B2 si C), minerale, fosfor, potasiu, iod, siliciu, calciu si sulf (cu rol în metabolismul unor albumine ca taurina) si biotin necesar pentru reglarea nivelului de zahãr în sânge.

În uleiul de usturoi se gãseste, de asemenea, germaniu organic în mult mai mare cantitate ca în oricare altã plantã. Este, de asemenea, bogat în seleniu si carotinã, care frâneazã cresterea si dezvoltarea celulelor canceroase, apãrã celulele de efectele nefaste ale radicalilor liberi si metalelor grele.

Usturoiul contine si fitohormoni care ajutã la eliminarea toxinelor din organism.


Indicatii terapeutice:

 1. Afectiuni cardiovasculare. Reduce tensiunea arterialã si are efecte antiagregante plachetare. Substantele active din usturoi reduc riscul cardiovascular, inclusiv nivelul lipidelor plasmatice anormale, LDL oxidat, agregarea plachetarã anormalã, si hipertensiune arteriala. Stimularea generãrii oxidului nitric în celulele endoteliale reprezintã principalul mecanism implicat în beneficiile cardiovasculare ale usturoiului. Efectele cardioprotectoare sunt în mare parte mediate prin generarea hidrogenului sulfurat, având ca efect relaxarea muschiului neted vascular, inductia vasodilatatiei si reducerea semnificativã a tensiunii arteriale.
 2. Hipercolesterolemie si hiperlipidemie, reducând nivelul colesterolului si al trigliceridelor, tratamentul cu usturoi duce la un efect hipolipidemic care poate fi comparabil cu tratamentul dietetic rational.
 3. Diabet si hiperglicemie, usturoiul ameliorând toleranta oralã la glucozã, contribuie la controlul glicemiei (vezi precautii).
 4. Infectii acute ale cãilor respiratorii superioare, infectii intestinale si alte infectii. Usturoiul are actiune antimicrobianã fatã de mai multe bacterii gram-pozitive si gram-negative (Helicobacter pylori, E.Coli, Lactobacillus casei), potenteazã actiunea antibacterianã a gentamicinei si reduce riscul de toxicitate renalã al acesteia. Uleiul de usturoi actioneazã împotriva unor virusuri precum si fungi patogeni (Candida, Aspergillus, Cryptococcus).
 5. Boli ale aparatului digestiv. Având proprietãti spasmolitice, eupeptice, usturoiul sporeste secretiile gastrointestinale, crescând pofta de mâncare. În doze mici, uleiul de usturoi este coleretic si colagog, combate meteorismul, amelioreazã tonusul intestinal si peristaltismul, combãtând astfel cazurile de constipatie cronicã.
  Alicina este un puternic agent antibacterian ce actioneazã asupra stafilococilor, streptococilor, bacteriilor intestinale, fungilor si drojdiilor. Are efecte benefice în cazurile de dispepsie cauzate de fermentatie, dispepsie de putrefactie si infectii intestinale severe. Usturoiul este util si în infectiile intestinale cronice precum si în cazul dizenteriei bacteriene si amoebice.
 6. Parazitoze intestinale (oxiuri, giardia). Uleiul de usturoi este considerat ca un tonic general cu actiune rapidã.
 7. Protejeazã si reface celula hepaticã, tratamentul cu acest produs ducând la bune rezultate în hepatita cronicã si colecistitã.
 8. Sustine sistemul imunitar.
 9. Fumãtori.
 10. Obosealã fizicã sistemicã.
 11. Boala lui Crohn, disbacterioza si stres.


Contraindicatii

 1. Ulcer gastro-duodenal în faza acutã;
 2. Infectii acute ale rinichilor;
 3. Femei în perioada de alãptare (scade productia de lapte).


Precautii

 • Epilepsie;
 • Sarcina;
 • Diabet (a se controla periodic nivelul glicemiei).Mod de administrare

 • Copii 1-3 ani: 1/2 capsulã/zi în timpul mesei (se gãureste o capsulã, jumãtatea uleiului se pune pe bucãti de pâine).
 • Copii 3-7 ani: 1 capsulã/zi în timpul mesei.
 • Copii 7-14 ani: 2x1 capsulã/zi în timpul mesei.
 • Adulti: 3x2 capsule/zi în timpul mesei.


Durata curei: 3 luni.

NOTÃ: Informatiile aferente acestui produs au fost actualizate prin aportul direct al unui medic profesionist.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Ulei de Usturoi Tianshi