Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Supliment Metabolism Echilibrat San Gao

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Supliment Metabolism Echilibrat San Gao

Cod produs: A19

Prezentare: 30 capsule × 0,45 g.

OBSERVATIE: acest produs a fost comercializat si sub denumirea de Capsule San-Gao.

Componente de bazã: Rãdãcina de Salvia miltiorrhiza, Rãdãcina de Plygonum multiforum si Pãducel (fructe de Crataegus pinnatifida).

Rãdãcina de Salvia miltiorrhiza: conform teoriei Medicinei Traditionale Chineze (MTC), Rãdãcina de Salvia miltiorrhiza combate anorexia (este o tulburare psihiatricã din categoria tulburãrilor de alimentare, caracterizatã printr-o reducere anormalã a greutãtii corpului si printr-o deformare a imaginii propriului corp cu teama prevalentã, persistentã, de îngrãsare), stimuleazã fluxul sanguin si inhibã agreagarea plachetarã - are proprietãti sedative si este un calmant al sistemului nervos central. Tanzinolul continut în Rãdãcina de Salvia miltiorrhiza inhibã sinteza colesterolului seric si formarea plãcilor de aterom la nivelul arterei coronare.

Rãdãcina de Salvia miltiorrhiza:

 • îmbunãtãteste oxigenarea sângelui din tesuturi;
 • previne, inhibã formarea si dezvoltarea cheagurilor de sânge si activitatea fibrinogenului plastic;
 • combate tromboza, împiedicã formarea trombilor si inhibã aparitia acesteia si hiperfunctia hematoblasticã.
 • scade semnificativ vâscozitatea sângelui;
 • împiedicã formarea plãcilor aterosclerotice, care duc la aparitia hipertensiunii arteriale;
 • are efect antiinflamator si antibacterial;
 • scade nivelul glucozei din sânge;
 • stimuleazã secretia sucului gastric.


Rãdãcina de Plygonum multiforum

 1. Antrahinonele din Rãdãcina de polygonum multiform pot stimula enterokinaza (Enzima secretatã de mucoasa duodenalã, care converteste tripsinogenul pancreatic în tripsina activã. Se mai numeste enteropeptidazã), inhibã, impiedicã si reduce absorbtia colesterolului rãu - lipidele inferioare - LDL (trigliceride - TG si lipoproteine cu densitate micã - LPm) si depunerea acestuia în ficat.
 2. Favorizeazã metabolismul colesterolului si a compusilor acestuia pentru a reduce în mod semnificativ nivelul total al colesterolului seric.
 3. Continutul bogat de lecitinã al Rãdãcinii de Polgonum multiform previne acumularea de colesterol din ficat si retentia sericã de lipide si pãtrunderea serului la nivelul arterei aorte pentru a ameliora arteroscleroza.
 4. Rãdãcina de Plygonum multiforum se combinã cu colesterolul pentru a reduce absobtia acestuia si nivelul lipidelor în sânge, a creste nivelul lipidelor superioare - HDL (lipoproteine cu densitate mare - LPM) si reduce viteza de coagulare a sângelui.
 5. Reduce ritmul cardiac, mareste fluxul de sânge la nivelul arterei coronare si reduce presiunea cardiacã si amelioreazã astfel ischemia miocardicã si mentinerea echilibrului metabolic a oxigenãrii muschiului cardiac.
 6. Împiedicã trecerea lipidelor în artere, diminueazã gradul de sclerozitate a sângelui;
 7. Scade vâscozitatea sângelui.
 8. Are efect antiinflamator.
 9. Îmbunãtãteste oxigenarea muschiului cardiac.
 10. Reduce frecventa contractiilor miocardice.
 11. Mãreste peristaltica intestinului.


Functiile ingredientilor active din Rãdãcina de Polygonum sunt:

 1. Compusi antrachinonici stimuleazã enterokinaza, inhibã rezorbtia colesterolului si accelereazã metabolismul acestuia.
 2. Substanta activã „Dialil” reduce în mod semnificativ nivelului total al colesterolului seric.
 3. Rãdãcina de Polygonum Multiform este bogatã în lecitinã si reduce vâscozitatea sângelui, accelereazã circulatia sangvinã, prelungeste durata de supravietuire a hematiilor si stimuleazã functia hematopoeticã. Stimuleazã metabolismul lipidelor, previne acumularea de grãsime în ficat (steatozã hepaticã), întãreste functiile hepatice, inhibã retentia de lipide la nivel seric sau pãtrunderea lipidelor la nivelul arterei aorte ameliorând astfel arterioscleroza.


Pãducel (fructe de Crataegus Pinnatifica)
Au importante efecte de reducere a nivelului lipidelor, iar triterpenele (Terpene si terpenoide sunt elementele constituve primare ale uleiurilor esentiale de mai multe tipuri de plante si flori) pe care le contin, reduce în mod semnificativ colesterolul seric si trigliceridele. Acidul tartric si cel citric din mãcese dilateazã vasele de sânge, reduce presiunea sangvinã si colesterolul, si mãreste cantitatea de enzime digestive din suc gastric.

Compusii activi si functiile mãceselor din produsul Supliment Metabolism Echilibrat San Gao

 1. Triterpene nu contin acizi grasi, reduc nivelul colesterolui si al trigliceridelor.
 2. Acidul tartric si acidul citric dilateazã vasele de sânge, reduc presiunea sangvinã si colesterolul si stimuleazã functiile digestive ale sucului gastric.

Supliment Metabolism Echilibrat San Gao - Indicatii terapeutice
Dipidemie, hipertensiune arteriala, ateroscleroza, aritmie, tahicadie, profilaxia infarctului de miocard, reduce riscul de accident vascular, varice, tromboflebitã, hipotiroidism, excitabilitate nervoasã, insomnie, nevroze legate de menopauza, diminuã riscul de edem tisular, alergie, reumatism, poliartritã, diabet, gastrite hipoacide, boli de ficat, turburãri de circulatie în membrele inferioare.

Supliment Metabolism Echilibrat San Gao este recomandat si frizerilor, vânzãtorilor, chirurgilor, soldatilor etc (cei care stau în picioare ore în sir) si în programe de slãbire.

În mod special, produsul Supliment Metabolism Echilibrat San Gao actioneazã la nivelul colesterolui rãu, dilatã vasele sanguine, îmbunãtãteste irigarea inimii si a creierului, este tonificã sistemul nervos central, slab diuretic, regleazã somunul si are efect antialergic.

Contraindicatii:

 • Copiilor sub 12 ani li se poate administra San Gao doar sub supraveghere medicalã.
 • Componentele produsului Supliment Metabolism Echilibrat San Gao se regãsesc în doze sigure în compozitia produsului, ceea ce îl recomandã drept un produs eficient, lipsit de toxicitate si efecte secundare.


Supliment Metabolism Echilibrat San Gao - Consumatori tintã

 • Persoanele cu hipotensiune;
 • Persoanele cu hipertensiune;
 • Persoanele care suferã de o irigare insuficientã cu sânge a muschiului cardiac si pacientii cu afectiuni coronariene;
 • Persoanele care au avut pentru o perioadã lungã de timp o dietã bogatã în grãsimi si proteine;
 • Persoane de vâstã medie si cele peste 40 de ani.


Mod de folosire
- Boli cardiovasculare – 2 capsule de 2-3 ori pe zi (între orele 11 si 15) cu un pahar de apã caldutã.
- În celelate cazuri se alege timpul meridianului corespunzãtor.

Dozare

 • Copii între 12-14 ani: o capsulã pe zi.
 • Copii între 14-16 ani: zilnic 2 capsule.
 • Adulti: 2 capsule de 2-3 ori/zi.


Durata curei: 1-3 luni.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Supliment Metabolism Echilibrat San Gao