Suplimente bioactive (SBA)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Ganoderma

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Ganoderma

Cod produs: T02

Prezentare: 60 capsule × 0,5 g.

Informatii generale: capsulele contin o combinatie de compusi unici obtinuti în special din micelii de înaltã puritate si spori naturali de Ganoderma Lucidum. Complementar, au fost adãugate extracte de Ginseng si Huang Qi. Actiunea sinergicã a acestor ingrediente specifice medicinei traditionale chineze asigurã un efect maximizat.


Componente principale ale Ganodermei Lucidum:

1. Micelii de Ganoderma Lucidum
Ganoderma Lucidum este originarã din China. În "Shennong Bencaojing" se mentioneazã cã Ganoderma Lucidum, cu gust amãrui, poate reface energia vitalã si ajutã la mentinerea sãnãtãtii fizice si mentale, printr-o combinatie de substante din care rezultã un tonic cu valoare nutritionalã ridicã. Ganoderma Lucidum contine polizaharide, triterpenoide si alti agenti activi care multe actiuni terapeutice:

 • amelioreazã sistemul digestiv;
 • echilibreazã nivelul de glucide si de colesterol din sânge si usureazã circulatia sângelui în vasele blocate de depuneri de grãsimi;
 • sustin functia hepaticã;
 • ajutã la întãrirea si mentinerea unui sistem imunitar normal si a unei stãri general de bine a organismului;
 • trateazã probleme de piele, o catifeleazã si dã strãlucire tenului.


2. Spori cu membrana perforatã
Acest spori au formã ovalã si contin substantele ce alcãtuiesc esenta Ganodermei Lucidum, triterpenoide, polizaharide, polipeptide si alte ingrediente active.

3. Extractul de Huang Qi
Acest extract se obtine din rãdãcinã de Scutellaria Baicalensis Georgi, din familia "Labiatae". Este o sursã nutritivã de primã importantã pentru refacerea energiei vitale Qi si alimenteazã cu energie Yin, si un binecunoscut leac traditional pentru echilibrarea functiilor hepatice. Farmacologia modernã aratã cã Huang Qi contine componente functionale precum glicozide, polizaharide, aminoacizi si microelemente. Huang Qi poate favoriza diureza si diminuarea edemului si are, de asemenrea, proprietãti detoxifiante si hepatoprotectoare.

4. Extractul de Ginseng
Ginseng-ul are o aromã dulce-amãruie, o consistentã usoarã si ingrediente active, printre care ginsenoidele. Actineazã în primul rând asupra splinei si plãmânilor. Ca tonic important pentru organism, Ginseng-ul are proprietãti nutritive, protejeazã corpul si echilibreazã functiile normale ale splinei si plãmânilor.

5. Germaniul organic continut în Ganoderma Lucidum (în cantitãti de 10 ori mai mari decât în ginseng), este eficient în tratamentul urmãtoarelor afectiuni: arterioscleroza, epilepsie, complicatii ale encefaloragiei, psihoza senilã, stupoare, intoxicatie cu monoxid de carbon, alte intoxicatii medicamentoase acute, reumatism cronic, boli cardiace (anghina pectoralã), hemolegia, ulcer gastric, probleme de menopauzã, analgezic pentru bolnavii de cancer, sindromul Raynaud.Principii terapeutice si functiile de bazã

 1. Scade nivelul de colesterol si cantitatea de grãsimi din sânge.
 2. Scade cantitatea lipidelor din sânge si stabilizeazã membrana globulelor rosii.
 3. Reduce nivelul de zahãr din sânge si reface functiile pancreasului.
 4. Datoritã adenozinei continute, poate diminua numãrul trombocitelor (plachetele sanguine) si al trombilor (cheaguri de sânge), astfel, putându-se împiedica aparitia trombozei.
 5. Îmbunãtãteste functia cortexului si a glandelor suprarenale, determinând mentinerea echilibrului endocrin.
 6. Creste capacitatea naturalã de vindecare a organismului, permite corpului sã-si formeze un sistem imunitar puternic.
 7. Normalizeazã pânã la împiedicare degenerarea tesuturilor.
 8. Previne senilitatea prin mentinerea unei stãri de tinerete a organismului.
 9. Reduce efectele secundare ale medicamentelor antihipertensive.
 10. Împiedicã degenerarea organelor.
 11. Previne alergiile provocate de antigeni prin inhibarea celulelor producãtoare de histaminã.
 12. Inhibã aparitia trombozei si a trombilor pe peretii ce înconjoarã tesuturile;
 13. Previne si trateazã cancer-ul, opreste metastaza celulelor canceroase.
 14. Împiedicã moartea subitã a pacientilor de cancer, cauzatã de embolism.
 15. Înlãturã blocajul datorat medicatiei anticanceroase, sporind astfel eficienta acestora.
 16. Eliminã durerile cauzate de cancer.

Indicatii terapeutice

 1. Hipotensiune si hipertensiune arteriala si boli cardice cauzate de hipertensiunea arterialã;
 2. Accident vascular cerebral, hiperglicemie, obstructia vaselor sangvine;
 3. Tulburãri la menopauza, afectiuni ginecologice, greturi matinale;
 4. Constipatie, hemoroizi;
 5. Hepatita cronicã;
 6. Dificultãti de urinare, urinãri frecvente;
 7. Boli gastrice, ulcer duodenal;
 8. Predispozitie crescutã pentru boli infectioase si alergice, inclusiv rino-sinuzitele frecvente si rãcelile cronice;
 9. Astm bronsic, bronsita cronica;
 10. Artrita, lumbago, reumatism (în cazul persoanelor trecute de vârsta mijlocie);
 11. Insomnie, stare de letargie, neurastenie, neurodermatita, nevralgii;
 12. Diabet zaharat;
 13. Acnee, crampe, sughit, cãderea pãrului, eruptii alergice ale pielii, micoze, stãri febrile, tumori tiroidiene;
 14. Lupus eritematos sistemic;
 15. Varice.


Ganoderma Lucidum este, de asemenea, eficientã în cazul sindromului de obosealã acutã sau cronicã, a exercitiilor fizice intense, durerilor gastrice si a tulburãrilor excretiei. Dacã se administreazã împreunã cu alte medicamente clasice, poate reduce efectele adverse ale acestora. Ganoderma Lucidum s-a dovedit a fi eficientã si în tratarea unor boli dificile: bolile ale cãror cauze nu pot fi identificate. Bolile care, desi au cauze cunoscute, nu pot fi tratate cu medicamente clasice.

De exemplu, hipertensiunea arterialã este determinatã de factori multipli, însã este mult prea complicatã evidentierea surselor acestora si eliminarea lor. Chiar dacã medicamentele antihipertensive pot diminua simptomele, sursa acestora nu poate fi determinatã.

Pentru bolile ce nu pot fi vindecate în mod adecvat cu ajutorul medicinei clasice, care nu pot fi diagnosticate sau care nu pot fi tratate prin intermediul medicamentelor alopate, Ganoderma Lucidum poate fi consideratã un pretios panaceu, putând trata cu succes aceste variate afectiuni enigmatice, eliminând de la bazã cauza acestora. Folositã în mod constant, poate elimina cauzele multor boli.

Aceste efecte denotã faptul cã Ganoderma Lucidum contine multe elemente active ce functioneazã interactiv. Conform studiilor efectuate la Universitatea din Kinki (Japonia), principalele proprietãti sunt acelea de a îmbunãtãti circulatia sangvinã în tot corpul, îl detoxificã, îmbunãtãteste metabolismul, sporeste vitalitatea si stimuleazã imunitatea organismului.

Poate sã parã ciudat faptul cã Ganoderma Lucidum poate atât sã creascã cât si sã scadã tensiunea arterialã. Aceste efecte se datoreazã faptului cã poate armoniza functiile organismului, sporind capacitatea naturalã de vindecare a acestuia si întãrirea sistemului imunitar, în special în cazul persoanelor de vârstã mijlocie.


Efecte terapeutice

 1. Disparitia simptomelor.
 2. Stare energicã.
 3. Cresterea apetitului, dar în acelasi timp, stabilizarea greutãtii corporale.
 4. Somn mai adânc. Orele de somn se vor reduce, dar dupã trezire corpul va fi mai odihnit.
 5. Mictiunea va fi îmbunãtãtitã.
 6. "Efectul reactiilor inverse": dupã ce se administreazã Ganoderma, la 3-10 zile poate apare efectul mentionat, care nu este un efect secundar. Face parte din eficacitatea tratamentului si reactia diferã de la individ la individ. Nu toatã lumea va resimti aceste efecte, deoarece totul depinde de cantitatea de toxine eliminatã dar în general s-a constatat ca 9 din 10 pacienti experimenteazã aceste reactii.


La început, în cazul bolilor neidentificate, Ganoderma ajutã la depistarea acestora si toxinelor ascunse în corp si actioneazã pentru reglarea functiilor organismului. În timpul acestui proces corpul va prezenta simptome cunoscute ca reflexii.

În general, o persoanã care este hipersensibilã sau cãreia i se administrezã o cantitate mare de medicamente, va resimti mai repede efectele.

Uneori, la începutul administrãrii, poate apare urticarie pe fatã, pe corp, sau chiar în cavitatea bucalã. De asemenea mai pot apãrea edeme ale gleznelor, diaree, dureri de stomac, variatii ale tensiunii arteriale, ametealã, slãbiciune, mâncãrimi, defecãri si urinãri frecvente. Nu existã motive de îngrijorare. Se subliniazã faptul cã „Fãrã efecte secundare nu existã vindecare”. Când aceste simptome apar, organismul începe sã se vindece gradual iar în timp, acestea se vor rãri si vor dispare foarte curând. În general rãspunde organul bolnav prin exacerbarea simptomelor.

Acestea reprezintã fenomenele normale si indicã faptul cã efectele pozitive ale Ganodermei, încep sã se arate prin dizolvarea toxinelor stocate în organism si prin eliminrea lor. Ganoderma este cunoscuta ca "maestru" al eliminarii toxinelor datorita capacitãtii sale de eliminare a excesului de acid uric, acid lactic, colesterol, depozite de grãsime, celule moarte si toxine acumulate în organism. De exemplu, pacientii suferind de diabet pot pierde o cantitate importantã de zahãr si pot avea edeme ale mâinilor si picioarelor, iar cei cu reumatism pot resimti intensificarea temporarã a durerilor. Aceste reactii nu reprezintã decât ajustãri în scopul normalizãrii functiilor organismului. Ele survin în functie de constitutia fiecãrei persoane si vor dispare în decurs de câteva zile.

Pacientii care nu experimenteazã aceste reactii se vor recupera mai lent. Unele persoane pot experimenta aceste reactii în 3-10 zile de la administrare. Altele 2-3 luni mai târziu. Durata acestor reactii: o reactie de intensitate usoarã poate dura 2-5 zile, una mai severã 7-30 de zile. Aceastã reactie nu apare decât o singurã datã, la începutul tratamentului si nu va mai apare dacã organismul începe sã se vindece.

În procesul de recuperare (6 - 24 luni), Ganoderma va continua sã "repare" partile afectate ale organismului si sã fortifice sistemul imunitar pentru a face fata bolilor. Ea va furniza elementele nutritive de care are nevoie organismul (proteinele, aminoacizi, vitaminele esentiale, mineralele etc.) pentru o recuperare rapidã. Iar în procesul de reîntinerire (1-3 ani), scopul fundamental pentru care se pot utiliza Ganoderma este mentinerea la nivel optim a functiilor organelor si sitemelor corpului si reîntinerirea.


Caracteristicile Ganoderma

 • Descrierea compozitiei unice: conform teoriei medecinei traditionale chineze, proportiile exacte ale combinatiei de Ganoderma lucidium si extracte de Huang Qi si Ginseng maximizeazã, prin sinergie, efectul produsului;
 • Tehnici avansate;
 • Tehnologia avansatã de perforare a membranei celulare permite eliberarea completã si absorbtia usoarã a substantelor nutritive din sporii de Ganoderma Lucidum. Micro-encapsularea protejeazã componentele functionale si prelungeste durata efectului antioxidant si, prin urmare, termenul de valabiliate;
 • Celulele de micelii cu minerale complete sunt cultivate printr-o tehnicã de fermentare patentatã, unicã în industrie;
 • Miceliile 100% purificate sunt cultivate într-un mediu de culturã hidrosolubil;
 • Tehnologia de congelare si uscare la temperaturã scãzutã este adoptatã pentru a mentine la nivel maxim proprietãtile compontentelor functionale.


Administrare

 • 1-2 capsule de douã ori pe zi, dimineata si seara, cu 1 pahar de apã. Pentru efect mai bun, se iau capsule înainte de masã.


Pãstrare

 • În loc rãcoros si uscat, ferit de razele soarelui.
 • A se pãstra cu capacul însurubat dupã desigilare, pentru a evita umezeala.


Persoane tintã

 • Persoane cu disfunctii hepatice,
 • Persoane cu apeit scazut,
 • Persoane cu o conditie fizicã slabã.Ar mai trebui sã vã informati despre urmãtoarele:

A. Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...


B. Cele trei etape elementare si ensentiale în administrarea suplimentelor bioactive Tiens sunt:

 1. Purificarea;
 2. Completarea;
 3. Autoreglarea si consolidarea. Mai multe...


IMPORTANT

 • Suplimentele nutritive TIENS nu pot fi utilizate ca substituent al unei diete diversificate si echilibrate.
 • Suplimentele nutritive TIENS nu sunt medicamente, nefiind concepute pentru a fi utilizate în scop terapeutic sau simptomatic al unor afectiuni. În acest sens, pentru orice problemã de ordin medical se impune un consult efectuat de medic.
 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament prescris de medic.
 • Ambalajul produsului poate sã difere de cel ilustrat!
Ganoderma