Aparate si echipamente

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei CS-988

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!


Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei CS-988

Cod produs: D06a

Aparat kinetoterapeutic

Având ca principiu de bazã un sistem elicoidal magic de îngrijire a sãnãtãtii, aparatul de masaj pentru stimularea circulatiei sângelui este conceput pentru masajul zonelor reflexogene de pe talpã, în scopul obtinerii unui efect de întãrire a sãnãtãtii.


Descrierea aparatului

Informatii preliminare
Având ca principiu de bazã un sistem elicoidal magic de îngrijire a sãnãtãtii, aparatul de masaj pentru stimularea circulatiei sângelui este conceput pentru masajul zonelor reflexogene de pe talpã, în scopul obtinerii unui efect de întãrire a sãnãtãtii. Prin designul sau unic si tehnologia modernã, acest produs îmbinã armonios mai multe teorii, cum ar fi:
- stiinta meridianelor din cadrul medicinii traditionale chineze;
- ingineria umanã, biomagnetica;
- bioholografia;
- sistemul Qi-Gong;
- acupunctura si moxa, precum si mentinerea sãnãtãtii.

Miscarea mecanicã de înaltã frecventã, în sensul acelor de ceasornic, poate determina rezonanta holograficã a energiei Qi, a corpului uman si a sângelui. Efectueazã masajul punctelor generale de corespondenta cu organe interne, stimulând zona reflexogenã de pe talpã pentru a sustine buna functionare a meridianelor, curgerea Qi-ului si circulatia sângelui în scopul îmbunãtãtirii activitãtii celor cinci organe interne si a celor sase intestine. În acelasi timp, aparatul echilibreazã functia de reglare a nervilor si a lichidului din corp, stimulând circulatia celulelor în întregul organism într-o miscare aeroba, accelereazã circulatia sângelui, faciliteazã metabolismul si, în consecintã, produce efectul de îmbunãtãtire a sãnãtãtii.

2. Eficacitatea aparatului:
- Regleazã meridianele, îmbunãtãteste energia Qi si calitatea sângelui, produce oxigenare, eliminã toxinele si prelungeste viata;
- Curãtã vasele de sânge pentru a facilita circulatia sângelui si accelereazã metabolismul;
- Întãreste buna functionare a organelor interne si îmbunãtãteste functia digestivã si de absorbtie;
- Activeazã celulele si creste imunitatea;
- Întãreste echilibrul secretiilor interne prin stimularea si masarea punctelor corespondente;
- Regleazã microcirculatia sângelui si are efecte de înfrumusetare a tenului.

Stagnarea Qi este cauza aparitiei diferitor boli, în special afectiuni ale intestinelor si a durerilor supãrãtoare; la acutizarea durerii contribuie si proasta dispozitie. Opusul sãu, adicã dispozitia interioarã pozitivã are un efect analgezic. Stagnarea circulatiei Qi, a energiei si a sângelui în regiunea inimii, devine cauza nelinistii psihice, accelerãrii pulsului, aritmiei, ischemiei, infarctului miocardic si a mortii cardiogene subite.

Stagnarea circulatiei energetice si sanguine la nivelul creierului cauzeazã ameteli, vuiet în urechi, dureri de cap si migrene, obosealã, lene, neurastenie, insomnie, amnezie, pareze, apoplexie, idiotism. Urmãrile stagnãrii circulatiei sanguine si energetice în sistemul digestiv sunt durerile abdominale, balonarea, pierderea poftei de mâncare. Stagnarea circulatiei energetice si sanguine în rinichi este cauza mialgiei lombare, hematuriei, edemelor si altele. Stagnarea circulatiei energetice si sanguine la nivelul întregului organism este începutul procesului de îmbãtrânire al organismului.

Fenomenele de stazã a microcirculatiei Qi si a sângelui în piele, articulatii, muschi, stau la baza aparitiei echimozelor, dereglãrile pigmentilor, provoacã amortirea terminatiilor, frisoane, disconfort, lombalgie si gonalgie, dureri ale articulatiilor, senzatii de frig si altele.

Mai multe informatii despe energia Qi, se pot consulta în documentatia Aparatului de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S2000 KED.

Aparatul de Masaj pentru Stimularea Circulatiei CS-988 utilizeazã ca principiu de functionare miscarea elicoidalã de înaltã frecventã, în sensul acelor de ceasornic, combinând reflexoterapia meridianelor din talpã, din sistemul de sãnãtate si medicina traditionalã chinezã pentru stimularea circulatiei energiei Qi si a sângelui, din zonele inferioare cãtre zonele superioare. Energia obtinutã prin utilizarea dispozitivului timp de 15 minute în fiecare zi echivaleazã cu efectuarea de exercitii fizice timp de 2 ore. Vibratia fizicã integralã vã poate face sã obtineti efectul miscãrii în conditiile în care, de fapt, nu faceti nici un fel de miscare.

Mecanismele functionale ale aparatului CS-988

 1. Vibratia.
  Cu ajutorul vibratiei SCES (Stimulatorul Circulatiei Energiei si Sângelui) activeazã sistemul Qin-Lo, relaxeazã muschii, îmbunãtãteste fluxul sanguin, asigurã circulatia completã a energiei în organism. Folosirea SCES timp de 15 minute este echivalentã cu practicarea joggingului pe o distantã de 5 km.
 2. Rotatia.
  Datoritã functiei de rotatie este obtinut efectul fluxului sanguin complet. Prin folosirea SCES are loc irigarea sanguinã completã a creierului si a sistemului cardiovascular. SCES este curãtãtorul organismului nostru accelerând eliminarea toxinelor.
 3. Masajul.
  Platforma de contact SCES este prevãzutã cu proeminente pentru masarea punctelor energetice si zonelor reflexogene localizate pe tãlpile picioarelor. Datoritã acestui fapt efectul masajului se resimte în întreg organismul, oferind efecte analgezice, restabilind reflexele dereglate. Ca urmare, organismul dumneavoastrã este armonizat si îsi redobândeste frumusetea si tineretea.

SCES – produsul tehnologiilor înalte!
Înteleptul Hipocrat afirma: „Gimnastica, exercitiile fizice, miscarea, trebuie sã facã parte integrantã din viata fiecãrei persoane care vrea sã-si mentinã forta de muncã, sãnãtatea, o viatã integrã si frumoasã”. Însã cum sã combinãm necesitãtile efortului fizic cu insuficienta timpului si a posibilitãtilor pentru ocupatiile active? Cum sã ocolim fenomenele de stazã a energiei Qi si a sângelui?

Rezolvarea acestor probleme poate fi în folosirea aparatului curativ – Stimulatorul Circulatiei Energiei si Sângelui (SCES) produs de specialistii companiei Tianshi.

Aparatul SCES Tianshi este creat pe baza tehnologiilor de ultimã orã, ca rezultat al integrãrii cunostintelor si performantelor unui set întreg de stiinte printre care:
- Cunostinte complexe ale calitãtilor functionale ale vitalitãtii organismului;
- Învãtãturile Qin-Lo;
- Performantele magneto-mecancii.

Dispozitivul SCES este destinat însãnãtosirii organismului si profilaxiei diferitor boli, fiind indispensabil si în cosmetologie. Cu ajutorul frecventelor de înaltã acuratete, a vibratiilor, ce actioneazã în sensul acelor de ceasornic, SCES efectueazã o actiune de masaj asupra punctelor energetice si a zonelor reflexogene ale organismului uman, stimulând circulatia energeticã si sanguinã. Irigând organismul cu oxigen, contribuie la amplificarea caracteristicii de auto apãrare a celulelor, îmbunãtãteste circulatia sanguinã si echilibreazã metabolismul, implicit întãrind sistemul imunitar.

SCES permite sincronizarea functionãrii tuturor organelor si sistemelor organismului, mãreste conductibilitatea canalelor Qin-Lo, asigurã o circulatie energeticã si sanguinã completã. Ca urmare, are loc înlãturarea concomitentã a diverselor maladii. SCES poate fi considerat medicul dumneavoastrã de familie.

Îmbunãtãtind circulatia si metabolismul SCES activeazã celulele, mãreste tonusul organismului, purificã sângele si scade vâscozitatea acestuia. Datoritã folosirii SCES putem înlãtura vechile boli si preîntâmpina pe cele noi.

Folosirea aparatului este recomandatã la urmãtoarele afectiuni:


Alte recomandari pentru aparatul CS-988

 • Dureri în regiunea lombarã si a picioarelor,
 • Dureri ale spatelui si umerilor,
 • Gastritã cronicã,
 • Hipodinamism,
 • Astm bronsic,
 • Spondilopatii,
 • Reabilitarea în urma atacurilor de apoplexie,
 • Bolile coronariene,
 • Insuficientã la efort fizic sustinut.

Folosirea aparatului de masaj pentru stimularea circulatiei favorizeazã dezvoltarea psihicã si fizicã a copiilor.


Calitãti de bazã ale aparatului
1. Functionarea SCES nu este afectatã de conditiile climatice în care se aflã beneficiarul.
2. SCES poate fi folosit în pozitiile preferate de dumneavoastrã: în picioare, asezat, culcat, pe spate, pe burtã (vezi instructiunile de folosire a aparatului).
3. Simplitatea în folosire.
4. Conceptul de rotatie al spiralei, rotatia în sensul acelor de ceasornic, care stau la baza SCES, oglindesc legile ciclicitãtii naturii.
5. Protectia licentiatã de cazurile aparatelor contrafãcute, certificatele de calitate vã garanteazã cã SCES este un produs avansat în sfera tratamentelor si profilaxiei.
6. SCES - este un aparat economic. Folosirea SCES vã va permite sã economisiti timp, bani si fortele pierdute pentru masaje si activitãti aplicate prin alte metode.
7. SCES este destinat pentru întrega familie. Se poate sustine cu certitudine cã SCES este medicul de familie din casã, permanent la dispozitia dvs. în sarcinile cãruia intrã însãnãtosirea familiei, profilaxia diverselor dereglãri, mentinerea si perfectionarea frumusetii organismului.
8. SCES este creat pe baza înaltelor tehnologii moderne de performantã si a cunostintelor fundamentalã a trãsãturilor fiziologice ale organismului uman, fapt ce gireazã garantia folosirii aparatului fãrã a avea efecte adverse.


Mod de folosire a aparatului CS-988

 1. Etapa I. Pregãtirea.
  a) Înainte de a folosi aparatul se recomandã practicarea exercitiilor usoare de încãlzire timp de 5 minute (pentru irigarea organismului cu oxigen si pentru a „trezi”, pentru a pregãti organismul pentru actiunea Stimulatorului Circulatiei Energiei si Sângelui);
  b) Primele 5 zile urmati regimul de adaptare: asezati-vã pe scaun si puneti degetele de la picioare pe marginea platformei de contact (aproximativ 3minute);
  c) Pentru activarea întregului organism, asezati-vã pe scaun, puneti tãlpile în întregime pe platforma de contact. Durata de timp recomandatã este de 10 minute, în primele zile putem stabili singuri un interval de timp mai mic, mãrind treptat durata timpului pânã la 10 minute. În acest stadiu de folosire a aparatului se îmbunãtãteste întreaga conductibilitate a sistemului energetic, fapt ce asigurã un flux sanguin complex.
 2. Etapa II. Miscãri cu destinatie specialã asupra problemelor concrete.
 3. Etapa III. Miscãri curative.
  - Aceste miscãri rãspund necesitãtilor în efort fizic a reprezentantilor diferitor vârste (copii, tineri, vârstnici), regleazã echilibrul Yin-Yang, fortificã starea sãnãtãtii fizice si psihice, mãresc longevitatea.
  - Durata de folosire a aparatului depinde de starea sãnãtãtii fiecãrui beneficiar. Urmati principiul mãririi treptate a timpului de utilizare. Folosirea SCES se recomandã de 1-2 ori pe zi, durata fiecãrei sedinte fiind de 15 minute.


Mecanismele efectului
Vibratia rotativã cu unde de înaltã frecventã asigurã rezonanta cu bioholografia organismului uman, deblocheazã canalele sistemului Qin-Lo ale organismului, asigurã o circulatie energeticã si sanguinã completã, îmbunãtãteste functiile organelor interne, normalizeazã metabolismul, întãrind astfel imunitatea.

SCES „programeazã” organismul la autorestabilire, previne procesele degenerative si încetineste procesul de îmbãtrânire.


Efecte în urma folosirii aparatului CS-988

 • Activarea canalelor Qin-Lo si ale vaselor sanguine, efectul circulatiei energetice si sanguine complete începe dupã primele 15 minute de la începerea sedintei.
 • „Scanarea” curativã, actiunea asupra zonelor reflexogene amplasate pe tãlpi. Posibilitatea detectãrii usoare a zonei optime pentru folosirea aparatului, fãrã a fi nevoie de cunostinte speciale de reflexologie.
 • Curãtarea internã: în procesul functionãrii SCES, energia Qi pãtrunde în organism curãtind din acesta toate reziduurile, substantele nocive si toxinele.
 • Efectul efortului fizic de irigare a organismului cu oxigen. O sedintã de 15 minute echivaleazã cu 5 km de jogging. Desi nu ati alergat 5 km, rezultatele sunt similare.
 • Supracurativ - sãnãtate si longevitate.
 • Frumusetea facialã si corporalã. Îmbunãtãtirea circulatiei energetice, normalizarea metabolismului, înlãturarea surplusului depunerilor de grãsimi fac pielea sãnãtoasã si catifelatã, iar silueta idealã.
 • Restabilirea dinamismului. Oboseala si artralgia întregului organism vã sunt bine cunoscute, aceste stãri apar dupã o zi grea de lucru ? Doar în 15 minute, SCES vã va restabili activitatea vitalã. Regularitatea folosirii SCES mãreste capacitatea de lucru si de efort la învãtat.
 • Mãreste potenta. Îmbunãtãtind circulatia fiziologicã pozitivã a energiei si sângelui, SCES restabileste functiile sexuale feminine si masculine, întârzie procesul involutiei acesteia la bãtrâni, asigurã mentinerea vitalitãtii organismului.


Pentru obtinerea unor rezultate optime, beneficiarii trebuie sã respecte urmãtoarele reguli:

 • Urmati succesivitatea recomandatã în folosirea SCES: la început asezat, ulterior în picioare. Durata perioadei de folosire se mãreste treptat, însã urmãriti ca durata sesiunii sã nu depãseascã 15 minute.
 • Timpul optim pentru utilizarea SCES - o orã dupã masã. Nu este recomandatã folosirea aparatului imediat dupã ce ati mâncat. Beti lichide la 20-30 minute dupã terminarea sedintei.
 • Dupã fiecare sedintã este indicat sã se bea 300-500 ml de apã platã.
 • Pacientii cu afectiuni cronice nu trebuie sã opreascã administrarea medicamentelor sau sã micsoreze doza preparatelor din propria initiativã în perioada de folosire a aparatului.
 • În timpul sedintelor este interzis fumatul si administrarea alimentelor.
 • Dacã aparatul functioneazã mai mult de o orã, este indicatã oprirea acestuia timp de 30 minute. Aceasta va prelungi timpul de functionare a aparatului. Dupã terminarea folosirii aparatului aduceti întrerupãtorul „ON/OFF” în regimul „OFF”. Pãstrati aparatul în locuri ferite de praf si umezealã excesivã (nu utilizati sau depozitati aparatul în baie).
 • În tipul sedintei aparatul trebuie protejat de praf si umezealã excesivã. Locul pentru folosirea aparatului trebuie sã fie în asa fel ca partea posterioarã a aparatului sã permitã circulatia aerului. Dacã suprafata unde pe care folositi aparatul este moale, trebuie sã puneti sub aparat o placã durã, pentru a asigura rãcirea naturalã a acestuia.


Contraindicatii:

 1. Bolile cu simptome de hemoragie (diverse tipuri de hemoragii, inclusiv cele interne).
 2. Perioada fluxului menstrual la femei.
 3. Graviditate.
 4. Stadiul activ al tuberculozei.
 5. Bolile legate de dereglarea functiei inimii si epuizarea functionalã a inimii, ficatului, plãmânilor, rinichilor.
 6. Bolile care necesitã interventii chirurgicale (inclusiv inflamatii de provenientã necunoscutã).
 7. Intoxicatii grave.
 8. Bolile infectioase.
 9. Glaucom, dedublare a retinei.
 10. Pentru persoanele cu afectiuni cronice, nu trebuie sã opreascã administrarea medicamentelor fãrã autorizare din partea unui medic.

Structura aparatului

 • Otel, folie poliemericã de înaltã densitate, cauciuc, materiale plastice ABS, cupru si aliaj de aluminiu;
 • Tensiune de alimentare: 220V-240V;
 • Frecventa determinatã: 50Kz;
 • Putere dezvoltatã (CS-980): 150W;
 • Suportã o greutate de 110kg.

Medalii si recunoasterii obtinute
Nu numai cã a obtinut certificarea CE a Uniunii Europene si a Sistemului International de Certificare a Calitãtii ISO 9001 ci a înregistrat si douã patente:

 1. Patent de Certificare a Utilitãtii Modelului;
 2. Patent de Certificare a Designului.


A câstigat numeroase premii, cum ar fi:

 • Premiul Cupa de Aur a Americii pentru creatie si inovatie;
 • Premiul Inelul de Aur Asia-Pacific 1999 pentru personalitatea, institutia si produsul anului;
 • Medalia de aur la Shanghai pentru implementarea inventiilor de produse excelente în 1999;
 • Cupa a Unsprezecea Scânteie pentru produse excelente, în competitia de creatie si inventicã;
 • Medalia de Aur la cea de-a doisprezecea Expozitie Nationala de Creatie si Inventicã din 1999.
Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...

IMPORTANT

 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament sau o procedurã de orice fel prescrisã de medic.
 • Aspectul vizual al produsului poate sã difere fatã de cel din imaginea reprodusã în aceasta paginã!
Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei CS-988Aparate si Echipamente

 1. Aparat presopunctor
 2. Dispozitiv pentru masurarea tensiunii arteriale SF-852
 3. Dispozitiv pentru reglarea tensiunii arteriale Jiajun
 4. Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S-780
 5. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mica)
 6. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mare)
 7. Aparatul multifunctional pentru masajul picioarelor TM-2005
 8. Aparat Fat Sport Expert
 9. Set cupe vacuum pentru barbati
 10. Perna ergonomica cu proprietati bioenergetice
 11. Igienizator pentru carne, legume si fructe DiCHO
 12. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (simpla)
 13. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (dubla)
 14. Bratara Crystal Black
 15. Bratara Elegant Black
 16. Bratara Glaring Golden
 17. Bratara Magic White
 18. Saltea cu proprietãti bioenergetice
 19. Patura cu proprietati bioenergetice, dubla (220x200cm)