Aparate si echipamente

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Patura cu proprietati bioenergetice

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!



Patura cu proprietati bioenergetice, dubla
(220 x 200 cm)

Cod produs: T08a

Pãtura cu proprietãti bioenergetice este inclusã în gama de accesorii Tianshi destinate odihnei, din care face parte si un alt produs cunoscut, Perna Multifunctionalã cu Energie Fotonicã.

În secolul 21, cele mai avansate cercetãri din domeniul produselor pentru îngrijirea sãnãtãtii se axeazã pe prevenirea aparitiei bolilor, astfel încât oamenii sã nu mai ajungã sã dezvolte afectiuni ce genereazã durere si disconfort - acest demers este temelia responsabilitãtii noastre. Pãtura cu emisii de raze infrarosii lungi face parte dintr-o gamã complet nouã de accesorii destinate odihnei, cu multiple functiuni, efectele benefice ale acestora fiind complete: îmbunãtãtirea calitãtii somnului, încãrcare energeticã, refacerea completã a corpului în timpul odihnei.

Principiul stiintific al accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei
Acestea reprezintã o nouã generatie de accesorii high-tech destinate odihnei, create ca urmare a colaborãrii dintre Institutul de Cercetãri si Inginerie Geneticã JES din Japonia, Universitatea Politehnicã din Tianjin si Compania Tianshi. Este vorba despre un nou tip de fibrã multi-functionalã fabricatã prin tehnologii foarte avansate. Materialul contine macromolecule polimerizate emitente de raze infrarosii lungi si ioni negativi, cu efecte benefice asupra sãnãtãtii.

Pentru persoanele sãnãtoase

 • Aceste produse ajutã la pãstrarea unei bune stãri de sãnãtate, obtinerea unui somn odihnitor, stimularea tonusului general, obtinerea unor efecte benefice la nivelul sãnãtãtii pielii.
 • Rezultatele testãrilor stiintifice ale accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei:
 • Rezultatele testelor efectuate de Centrul de Testare Stiintificã din China si de Centrul Medical National de Analize Biologice: emisivitatea energiei fotonice a fibrelor emitente de raze infrarosii lungi este de 92%, rata bacteriostaticã finalã este peste 90%, iar numãrul de ioni negativi generat este de 2.000 unitãti/cm³.


Patentul inventiei
Accesoriile Tianshi cu emisii de raze infrarosii, pentru odihnã, au obtinut certificatul de identificare ca produse destinate îngrijirii sãnãtãtii si patentul national al inventiei: ZL98103486.6. Codul de clasificare internationalã este D06M11/36.

Caracteristicile accesoriilor cu emisii de raze infrarosii lungi, destinate odihnei

 • Energia fotonicã
 • Este acel tip de energie la care lungimea de undã este similarã cu cea emisã de energia vitalã a corpului, energie ce penetreazã celula umanã.
 • Energia fotonicã: actioneazã benefic asupra principalelor pãrti ale corpului, stimuleazã metabolismul, întãreste imunitatea si asigurã un ritm circadian sãnãtos.



Energia undelor infrarosii lungi

 • Aceastã energie poate îmbunãtãti circulatia sângelui eliberând raze infrarosii lungi, cu lungimi de undã de 8-15 microni, pentru o calitate a sângelui si oxigenare mai bune la nivelul întregului corp.
 • În cadrul testelor efectuate de Institutul de Stiinte Medicale din China, fluxul micro-circulator s-a îmbunãtãtit cu 95% dupã 20 de minute.


Ionii negativi
Materialul numit "Toromalin" din compozitia fibrei produce ioni negativi în jurul capului. Acestia pãtrund în sânge prin piele si prin aparatul respirator si pot avea un efect de recalibrare a functiei cerebrale si nervoase, de îmbunãtãtire a aportului de sânge la nivelul creierului si inimii, de înlãturare a oboselii, de purificare a aerului în jurul corpului, de îmbunãtãtire a calitãtii odihnei si de prevenire a diferite afectiuni.

Plãcut si confortabil: Fibrele folosite la realizarea acestora sunt moi, confortabile, cu texturã mãtãsoasã, cu efecte antisudorifice si deodorante.

Curatã si igienicã
Pãturile traditionale nu sunt usor de curãtat sau uscat, adunând în interior bacterii si acarieni. Umplutura produselor Tianshi este alcãtuitã din fibre speciale, testate la Centrul Medical National de Analize Biologice, rata bacteriostaticã fiind de 89%. Materialul este simplu de curãtat si foarte igienic.

Design modern

 • Vechea generatie de accesorii pentru odihnã se concentra foarte mult asupra beneficiilor aduse sãnãtãtii, fãrã a acorda atentie detaliilor estetice.
 • Noile produse au un material de calitate, confortabil, plãcut. Mai mult, pãtura face parte dintr-o gamã de produse destinate unui somn sãnãtos, alãturi de perna multifunctionalã cu energie fotonicã TIENS.


Recomandãri pentru persoanele cu probleme de sãnãtate
În timp, se pot constata efecte benefice împotriva unor afectiuni precum: insomnie, hipertensiune arteriala, ateroscleroza cerebrala, gastrita cronica, bronsita cronica, reumatism si artrita reumatoida, dureri la nivelul gâtului si umerilor, dureri de spate, dureri la picioare si brate, prurit cutanat si intolerantã la frig.



Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...

IMPORTANT

 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament sau o procedurã de orice fel prescrisã de medic.
 • Aspectul vizual al produsului poate sã difere fatã de cel din imaginea reprodusã în aceasta paginã!
Patura cu proprietati bioenergetice, dubla



Aparate si Echipamente

 1. Aparat presopunctor
 2. Dispozitiv pentru masurarea tensiunii arteriale SF-852
 3. Dispozitiv pentru reglarea tensiunii arteriale Jiajun
 4. Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S-780
 5. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mica)
 6. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mare)
 7. Aparatul multifunctional pentru masajul picioarelor TM-2005
 8. Aparat Fat Sport Expert
 9. Set cupe vacuum pentru barbati
 10. Perna ergonomica cu proprietati bioenergetice
 11. Igienizator pentru carne, legume si fructe DiCHO
 12. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (simpla)
 13. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (dubla)
 14. Bratara Crystal Black
 15. Bratara Elegant Black
 16. Bratara Glaring Golden
 17. Bratara Magic White
 18. Saltea cu proprietãti bioenergetice
 19. Patura cu proprietati bioenergetice, dubla (220x200cm)

English
Patura cu proprietati bioenergetice, dubla


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact