Aparate si echipamente

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Aparat presopunctor

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Aparat presopunctor

Cod produs: D01

Produs dupã tehnologii de ultimã orã, pe baza teoriei stravechi de acupuncturã, acest aparat înglobeazã cunostintele magneto-mecanicii contemporane pentru întãrirea sãnãtãtii si posibilitatãtile stimulãrii electrice. Aparatul Tong-Bao este un aparat profilactico-curativ, rezultatul noii metode de acupunctura chinezeascã, usor de folosit.

Aparatul a fost inventat conform principiilor medicinii traditionale chineze, a principiilor strãvechi chinezesti ale terapiei de acupuncturã cu o nouã generatie a acelor magice, combinatã cu metodele moderne ale terapiei de presopuncturã si magnetopuncturã si a fost realizat în urma cercetãrilor si a adaptãrii la ultimele realizari ale tehnologiei medicale. Aparatul utilizeazã un fascicol magnetic de mare energie focalizat pe punctual de acupuncturã si, adaugând oscilatia determinantã a impulsului electric, se realizeazã astfel un complex terapeutic în vindecarea bolii. În momentul în care cu varful magnetic al aparatului se face presopuncturã pe punctul de acupuncturã, fascicolul magnetic de mare putere focalizat pe acesta, pãtrunde în piele, iar prin scanare (dispersie sau tonifiere) si prin eliberarea unei cantitãti de impulsuri electrice se realizeazã automat desfundarea si corectarea energeticã a meridianelor, activând microcirculatia corpului.

Se ajusteazã functia Qi si a sângelui la nivelul viscerelor, putând creste rapid viteza de circulatie a acestuia la nivelul vaselor capilare din zona afectatã. Corecteazã si regleazã dereglãrile la nivelul câmpurilor biomagnetic si bioelectric, avand astfel rol de prevenire si vindecare a bolilor, de obtinere a efectului curativ. De aceea se mai numeste si "acul fermecat" sau "bagheta magicã".

Acele traditionale le pot folosi doar medici specializati, dar aparatul Tong-Bao poate fi folosit pentru tratament si profilaxie de cãtre oricine. Folosirea acelor provoacã durere si chiar infectare, uneori, dar Tong-Bao dimpotrivã exclude durerea si alte urmãri periculoase. Obtinerea rapidã a efectului dorit este o caracteristicã a Tong-Bao.

Aparatul Tong-Bao este un aparat cu efect puternic, de acupuncturã electricã, creat cu technologiile cele mai moderne, aparat care scade repede tensiunea arterialã, amelioreazã microcirculatia, calmeazã inflamatiile si durerea, curãtã canalele Cin-Lo si amelioreazã afluxul energiei Qi, are efect antiinflamator, analgezic, sedativ si antitoxic.

Cu aparatul Tong-Bao utilizarea este eficace si fãrã pericol, nu existã risc de infectie si nu are efecte secundare. Aparatul Tong-Bao a fost dezvoltat pe baza terapiei traditionale chinezesti de acupuncturã si a celor mai moderne terapii cu electroimpulsuri magnetice.

Aparatul îsi manifestã efectul de vindecare prin directionarea impulsurilor electrice si raze magnetice concentrate spre punctele de acupuncturã. Are efect prin piele asupra biopunctelor, le scaneazã si cu ajutorul unor impulsuri cu intensitate stabilitã curãtã si activeazã canalele Cin-Lao. Concentreazã afluxul de energie asupra focarului bolii, si eliminã oscilatiile cîmpului magnetic al organismului. Astfel se realizeazã efectul de prevenire si de vindecare.

Aparatul a fost înregistrat în China sub numãrul patentului: 971032467. Timp de aproape 10 ani a suportat procese de perfectionare si testãri clinice - aparatul atingând grad de eficientã record (98,4%), obtinând recunoasterea medicilor, a specialistilor si a bolnavilor, în China si peste hotare. Aparatul Tong-Bao a cucerit medalie de aur la Expozitia Internationalã a Inventiilor din Peking, "The First International Einstein New Invention Fair, New Technology (Products) Exhibition" din 1996 si a primit medalia de aur a Târgului International de Prime Inventii "The First International Einstein New Invention Fair, New Technology (Products) Exhibition" din1997.

Aparatul Tong-Bao este un aparat cu puternic efect de ameliorare a sãnãtãtii si de pãstrare în fiecare familie, deoarece utilizarea sa este simplã, chiar si medicii îl utilizeazã în loc de ac în cupuncturã. Spre deosebire de practica acumpuculturii traditionale, cu acest echipament nou, usor de folosit si de învatat, de înalta tehnologie al acupuncturii traditionale regenerate, nu se simte nici o durere pentru ca nu trebuie întepatã pielea, asa cã nici nu se va infecta.

Recomandari

 1. Hipertensiune arteriala;
 2. Dureri de cap;
 3. Nevralgii;
 4. Dureri de sale;
 5. Inflamatii articulare si reumatism;
 6. Miopie imaginatã la adolescenti;
 7. Osteocondroza.

Alte recomandari

 1. Insuficientã cardiacã;
 2. Ameteli;
 3. Fortã sexualã;
 4. Frumusete.


Mod (instructiuni) de folosire:
Amintiti-vã cuvintele: apasã, scaneazã si impuls.
1. Apasã: apasã cu vârful aparatului pe un anumit punct de acupuncturã cu presiunea de 100-500 g/fortã atât cât pacientul poate suporta.
2. Scaneazã: apasã cu vârful aparatului pe punctul de acupuncturã în sensul acelor de ceasornic (ca un masaj) si în acelasi timp scaneazã punctul cu unda magneticã pentru a schimba magnetismul static într-unul dinamic si schimbã câmpul bio-electric a zonei respective a corpului în acest fel mãrind circulatia sângelui fãcând ca operatia de vindecare sã fie mult mai eficientã.
3. Impuls: apãsarea punctului de la 1 la 3 minute si dând punctului respectiv un impuls electric, va deschide si activa canalele vizate si cele colaterale obtinându-se astfel efectul dorit. Înainte de a elibera impulsul electric instalati betisorul transmitãtor conform instructiunilor de pe copertã, betisorul transmitãtor trebuie sã atingã pielea si sã tinã vârful aparatului la un milimetru de punctul respectiv. Alegeti numai punctul necesar si eliberati un singur impuls electric.
4. Utilizând cele douã perechi ale aparatului în acelasi timp pe douã puncte diferite dar simetrice (ex. Taiyang, Renying, punctele de la ochi) pentru a avea un efect mai bun.
5. Miscarea aparatului pe verticalã pe canale si colateralele lor va îmbunãtãti de asemenea efectele benefice.
6. Pentru boli (ex. periartritis humeroscapularis, dureri de cap, dureri de talie, dureri ale nervilor ce cauzeazã dureri în alte pãrti ale corpului, apãsati direct pe punctul Ahshih - punctul durerii)
7. Pentru alte boli vã rugãm sã consultati si sã urmãriti punctele relative conform cu teoria si practica acupuncturii chineze.
8. Atunci când folositi aparatul împreunã cu "Tianshi Magnetic Beauty Jade Machine", trebuie aplicatã pe piele crema "Tianshi Hippophae Care Essence" sau Veican apoi începeti o miscare de rotatie în sensul acelor de ceasornic cu forta potrivitã. Aceastã actiune vã va face pielea mai finã si mai catifelatã.
9. Atunci când este necesar puteti curãta suprafata "Beauty Jade Machine" cu alcool pentru dezinfectie.

Indicatii speciale de utilizare:

 1. Punctele necesare pentru tratarea bolilor propuse sunt evidentiate în instructiunile de utilizare. Pentru vindecarea altor boli, cereti sfatul reflexologului sau folositi calea de specialitate despre acupuncturã.
 2. Electroimpulsul trebuie utilizat la 2 mm de piele. Viata dispozitivului electric este de 5.000 de impulsuri (folosire de aproximativ timp de 13 ani si jumatate / o datã pe zi), dar si dupã aceea, aparatul poate fi folosit la terapiile magnetice intrucat impulsul magnetic rãmâne stabil. Daca se mareste timpul de presiune de la 1 la 3 minute, rezultatul va fi similar cu cel al impulsului electric, iar aparatul îsi pãstreazã efectul curativ.
 3. La un tratament, pe un punct se pot utiliza 1-2 impulsuri.
 4. Capul magnetic al aparatului este fabricat din magnet moale, aceasta asigurã o lungime de 5-10 cm a mãnunchiului de magnet. Acest mãnunchi magnetic cu energie caracteristicã mare, rãmâne neschimbat timp de 10 ani. Capãtul îl întroducem în punctul ales si timp de 1-3 minute facem masaj puternic cu miscãri circulare în sensul acelor de ceasornic.
 5. În cutie se gãsesc piese de jad. Jadul este "piatra vesnicã". Este mai tare ca otelul, timpul nu are influentã asupra lui. Îsi pãstreazã modelul. Din timpuri strãvechi, jadul este cea mai popularã piatrã în China, este consideratã sfântã si este scumpã ca aurul. Energetic, jadul apartine de Yang, desi este considerat universal. Jadul verde dã poftã de viatã si noroc, din punct de vedere intelectual pretinde foarte mult de la stãpânul lui: inspirã la fapte eroice intelectuale, pretinde consecventã si devotiune.


Jadul vindecã în primul rând rinichii, întãreste muschii, curãtã sângele, calmeazã creierul, bãrbatilor le dã fortã sexualã, femeilor frumusete. Dacã ne masãm tenul sistematic cu piesele de jad, pielea se întinde, va avea un aspect proaspãt si sãnãtos. Datoritã acestor piese, raza magneticã se disperseazã, nu va fi atât de ascutitã, acutã. Prin aceasta se mãreste aria de influentã, unde are efect superficial.

Note:

 1. Înainte de a folosi aparatul, vã rugãm sã cititi cu atentie procedurile de aplicare si cum sã alegeti punctele.
 2. Feriti aparatul de scuturãri violente, umezealã, temperaturi înalte sau surse de cãldurã.
 3. Tineti aparatul la distantã de ceasuri, TV, video-recordere, telefoane mobile, pager si carduri magnetice sau susceptibile de a contine informatie magneticã. Trebuie ferit capul magnetic de lovituri si temperaturi înalte, de apropierea de telefoane mobile sau televizor.
 4. A se feri de cãzãturi, de cãldurã, lovituri.
 5. Nu desfaceti fãrã autorizatie, altfel riscati foarte mult sã distrugeti precizia structurii foarte sensibile iar circuitul magnetic va fi distrus.
 6. Transmiteti un singur impuls electric pe numai pe canalele principale si poate fi folosit o singurã datã pe zi. De fiecare datã transmiteti un singur impuls pe un singur canal. Acest fapt va duce la cel mai bun rezultat.
 7. Femeile însãrcinate prima treime (1-3 luni), pacientii cu inimã artificialã (regulator al ritmului cardiac) sau resuscitator, cei care au hemoragii, cei cu proteze metalice trebuie sã foloseasca aparatul cu foarte mare atentie.
 8. Terapia cu electroimpulsuri este interzisã în regiunea capului si a inimii.
 9. Descriere amãnuntitã: a se vedea în instructiunile de utilizare.


Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...

IMPORTANT

 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament sau o procedurã de orice fel prescrisã de medic.
 • Aspectul vizual al produsului poate sã difere fatã de cel din imaginea reprodusã în aceasta paginã!
Aparat presopunctor

321,60 LeiAparate si Echipamente

 1. Aparat presopunctor
 2. Dispozitiv pentru masurarea tensiunii arteriale SF-852
 3. Dispozitiv pentru reglarea tensiunii arteriale Jiajun
 4. Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S-780
 5. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mica)
 6. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mare)
 7. Aparatul multifunctional pentru masajul picioarelor TM-2005
 8. Aparat Fat Sport Expert
 9. Set cupe vacuum pentru barbati
 10. Perna ergonomica cu proprietati bioenergetice
 11. Igienizator pentru carne, legume si fructe DiCHO
 12. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (simpla)
 13. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (dubla)
 14. Bratara Crystal Black
 15. Bratara Elegant Black
 16. Bratara Glaring Golden
 17. Bratara Magic White
 18. Saltea cu proprietãti bioenergetice
 19. Patura cu proprietati bioenergetice, dubla (220x200cm)

English
Aparat presopunctor

321,60 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact