Aparate si echipamente

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S-780 KED

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!


Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S-780 KED (110kg)

Cod produs: D06

Aparatul S-780 KED, care suportã o greutate a corpului de 110 Kg, este rezultatul bio-stiintei si a medicinei traditionale chinezesti. Are la bazã teoria Cin-Lo, a fluxului energiei. Inventatorul lui, domnul Gao Ca-Dung, a luat parte la nenumãrate expozitii technice cu aparatul sãu, unde a câstigat 8 medalii de aur. Aparatul a trecut cu succes multe probele clinice.

Semnificatia energiei Qi si fenomenele stagnante ale circulatiei sanguine

 • Qi (CHI) este energia vitalã care pãtrunde în tot ce este viu, bazã energeticã vitalã a tuturor organismelor. Qi este energia asociatã plãmânilor care, prin intermediul respiratiei extrage energia externã din aer si o combinã în fluxul sanguin cu energia internã extrasã prin digestie din apã si alimente. La fel Qi este si activitatea functionalã a organismului, exprimatã prin functiile organelor si tesuturilor interne.

 • Originile notiunii Qi: din punctul de vedere al medicinei chineze, Qi este o substantã nutritivã, care curge prin organism cum ar fi de exemplu Qi (esentã) - hranã si aerul inspirat. Toate acestea se îmbinã în organismul uman datoritã organelor interne (plãmâni, splinã, rinichi si altele) si este exprimatã printr-un singur cuvânt - Qi. Qi este de tip Yang. Qi procreeazã sângele, este forta ce-l pune în miscare. Qi circulã prin organism. Asigurã o circulatie sanguinã normalã în organism si în acelasi timp sângele este pãrintele energiei Qi.

 • Sângele este de tip Yin - calm. Sângele nu poate circula de sine stãtãtor, circulatia sanguinã este posibilã datoritã circulatiei energiei Qi.

 • Energia Qi "comandã" sângele: ideologia filosofiei chineze "sângele - pãrintele energiei Qi" spune cã fluxul sanguin alimenteazã energia Qi. Activitatea energiei Qi este conditionatã de fluxul sanguin. Energia Qi si sângele care circulã în întregul organism este baza materialã a activitãtii fiziologice Qin-Lo (sistemul canalelor energetice Qi) si a tuturor organelor. În "Su-Wen circulatia Qin-Lo" se spune cã la baza tuturor bolilor stã dezechilibrul între energia Qi si sânge: sunt conditionate de stagnarea circulatiei energiei Qi. Atunci sunt stãri de boalã care duc la dereglãri severe ale vitalitãtii organismului.


Stagnarea energiei Qi - cauza aparitiei multor boli

 • Ritmul existentei noastre creste de la o zi la alta. Creste volumul de lucru care trebuie îndeplinit. Acesti factori stau la baza instabilitãtii ecologice si sociale - cauzele stresului permanent si al oboselii fizice si sufletesti. În astfel de conditii apare insuficienta catastrofalã de timp si fortã pentru a practica mãcar un singur tip de sport, pentru a-i oferi organismului efortul fizic de care pur si simplu "ne implorã". Ca urmare la cele enumerate mai sus, apare stagnarea circulatiei Qi si a sângelui în organe, tesuturi, vase si în canalele energetice, fapt ce duce la dereglarea metabolismului. Stagnarea Qi este cauza aparitiei diferitor boli, în special afectiuni ale intestinelor, a durerilor supãrãtoare si a celor ascunse. La acutizarea durerii contribuie si proasta dispozitie; la rândul sãu, dispozitia interioarã pozitivã are un efect analgezic.

 • Urmãrile stagnãrii circulatiei sanguine si energetice în sistemul digestiv sunt durerile abdominale, balonarea intestinelor, pierderea poftei de mâncare. Statagnarea circulatiei energetice si sanguine în rinichi este cauza mialgiei lombare (lombago), hematuriei, edemelor si altele.

 • Fenomenele de stazã a microcirculatiei energiei Qi si a sângelui în piele, articulatii, muschi, stau la baza aparitiei echimozelor, dereglãrilor pigmentilor, provoacã amortirea terminatiilor, frisoane, disconfort, lombalgie si gonalgie, dureri ale articulatiilor, senzatii de "rãcealã interioarã" si altele.

 • În dependentã de locul unde este localizatã stagnarea energiei Qi si a sângelui, apare pericolul aparitiei diferitor boli. Stagnarea circulatiei Qi adicã a energiei si a sângelui în regiunea inimii, devine cauza nelinistii sufletesti, accelerãrii pulsului, aritmiei, ischemiei, infarctului miocardic, mortii cardiogene subite. Stagnarea circulatiei si sanguine la nivelul creierului cauzeazã ameteli, vuiet în urechi, dureri de cap, disforie, obosealã, lene, neurostenie, insomnie, amnezie, parezã, apoplexie, idiotism.

 • Omul zilelor noastre este foarte vulnerabil. La locul de muncã este supus unor permanente suprasolicitãri fizice si intelectuale, ca urmare poate deveni foarte usor neurastenic; lipsa exercitiilor fizice conduc la boli ale sistemului locomotor. Bolile în general sunt generate de tulburãrile de circulatie a sângelui, care este consecinta unui metabolism necorespunzãtor, în mod special dacã vasele de sânge sunt "murdãrite" de colesterol. Aceasta conduce la îmbãtrânirea muschilor si a organelor, atacuri de cord, hemoragii, sau chiar suprafete cu lipsã de sânge, aglomerarea reziduurilor în organism, inflamarea articulatiilor. 

Tinând cont de bolile greu de învins ale civilizatiei moderne, firma Tianshi a chemat o echipã formatã din medici si oameni de stiintã, care în Taiwan au dezvoltat un aparat de echilibrarea energiei sângelui, utilizabil de oricine.

Aparatul este rezultatul unei technologii fine, a rezultatelor bio-stiintei si a medicinei traditionale chinezesti. Are la bazã teoria Cin-Lo, a fluxului energiei. În anul 1977 fundatia chinezã de apãrare a consumatorului l-a catalogat ca aparat de bunã calitate.

Acest aparat "stie" sã foloseascã toate zonele de reflex ale tãlpii. Se bazeazã pe vibratii de mare frecventã, care ajutã la pãstrarea sãnãtãtii omului de azi.

Vibratia rotativã cu unde de înaltã frecventa asigurã rezonanta cu bioholografia organismului dumneavoastrã, asigurã o circulatie energeticã si sanguinã completã, îmbunãtãteste functiile organelor interne, normalizeazã metabolismul întãrind astfel imunitatea.

Aparatul KED "programeazã" organismul la auto-restabilire, previne procesele degenerative si încetineste procesul de îmbãtrânire.

Aparatul TIENS S-780 KED (110 kg) este destinat însãnãtosirii organismului si profilaxiei diferitor boli, indispensabil în cosmotologie. Cu ajutorul frecventelor de înaltã acuratete a vibratiilor spiralate, actionate în sensul acelor de ceasornic, aparatul efectueazã o actiune de masaj asupra punctelor energetice si a zonelor reflexogene ale organismului uman, stimulând circulatia energeticã si sanguinã.

Irigând organismul cu oxigen, aparatul contribuie la amplificarea caracteristicii de apãrare a celulelor, îmbunãtãteste circulatia sanguinã si echilibreazã metabolismul, implicit întãreste sistemul imunitar.

Aparatul permite sincronizarea functionãrii tuturor organelor si sistemelor organismului, mãreste conductibilitatea canalelor Cin-Lo, asigurã o circulatie energeticã si sanguinã completã. Ca urmare are loc înlaturarea concomitentã a diferitelor maladii. KED este "medicul dumneavoastra de familie".

Proprietãti ale aparatului:

 1. Întãreste circulatia sângelui si microcirculatia.
 2. Amelioreazã metabolismul.
 3. Întãreste sistemul imunitar.
 4. Normalizeazã fluxul energiei Qi pe meridianele Cin-Lo.
 5. Ajutã la eliminarea reziduurilor si otrãvurilor.


Indicatii terapeutice
Aparatul este excelent pentru afectiuni cardio-vasculare, stil de viatã sedentar, îmbolnãvirea aparatului locomotor, oboseala cronica, tulburarea metabolismului, tulburãri ale circulatiei sîngelui si microcirculatia (de exemplu paralizie, scleroza multipla (scleroza în plãci), constipatie, hipertensiune arteriala, îngrãsare, cancer, dureri în partea superioarã a spatelui si la sale, tulburãri sexuale, boli ale prostatei. Este indicat în hemoroizi, insomnie, obezitate, dureri în regiunea lombarã si a picioarelor, dureri ale spatelui si umerilor, gastrita, boli coronariene, bronsita cronica, spondilopatii, reabilitarea în urma atacurilor de apoplexie, adenom de prostata, menopauza, hipodinamism, atrofiere musculara, insuficientã în efort fizic sustinut, favorizeazã dezvoltarea psihicã si fizicã a copiilor.

Efecte principale în urma utilizãrii aparatului:

 1. Activarea canalelor Cin-Lo si ale vaselor sanguine, efectul circulatiei energetice si sanguine complete începe dupã 15 minute de la începerea sedintei.
 2. "Scanarea" curativã, actiunea asupra zonelor reflexogene amplasate pe tãlpi. Posibilitatea detectãrii usoare a zonei optime pentru folosirea aparatului, fãrã a fi nevoie de cunostinte de reflexologie.
 3. Curatarea internã: în timpul folosirii aparatului, energia Qi pãtrunde în organism curãtind din acesta toate rezidurile, substantele nocive si toxinele.
 4. Efectul efortului fizic de irigare a organismului cu oxigen. O sedinta de 15 minute are acelasi rezultate ca o alergare de 5 km.
 5. Supracurativ - sãnãtate si longevitate.
 6. Frumusetea facialã si corporalã: folosirea aparatului îmbunatãteste circulatia energeticã, normalizarea metabolismului, înlãturarea surplusului depunerilor de grãsimi si pielea devine mai sãnãtoasã si catifelatã, iar silueta asa cum se doreste.
 7. Restabilirea dinamismului: oboseala si artralgia întregului organism vã sunt bine cunoscute, aceste stãri apar dupã o zi grea de lucru? Doar in 15 minute KED vã va restabili dinamismul pierdut. Regularitatea folosirii aparatului mãreste eficienta de muncã si învataturã (elevi si studenti).
 8. Mareste potenta: îmbunatãtind circulatia fiziologicã pozitivã a energiei si sângelui, aparatul restabileste functiile sexuale feminine si masculine, întârzie procesul involutiei acesteia la batrâni, asigurã mentinerea calitatii vietii.

Contraindicatii

 1. Cei care au scaun cu sânge, hemoragie cerebralã, sângerãri de stomac si uter.
 2. La femei în timpul menstruatiei sau în timpul sarcinii.
 3. Insuficientã cardiacã, defecte ale inimii din nastere, pacemaker.
 4. Stare de epuizare dupã o boalã gravã de inimã, ficat, plãmâni sau boli ale rinichilor.
 5. Tuberculozã în fazã activã.
 6. Boli infectioase (infectii ale cãilor respiratorii, rãcealã etc.) precum SIDA.
 7. Intoxicatii grave.
 8. Glaucom, dedublare a retinei.
 9. Bolile care necesitã interventii chirurgicale (inclusiv inflamatii de provenientã necunoscutã).


Indicatii speciale de utilizare:

 1. Bolnavii cronici sã nu întrerupã tratamentul medicamentelor fãrã stirea medicului.
 2. Utilizarea aparatului se începe cu 2 minute si tratamentul are timpul maxim de 15 minute.
 3. Aparatul poate fi folosit de 1-2 ori pe zi; durata tratamentului tine pânã la un rezultat vizibil.
 4. Aparatul poate fi folosit în diferite pozitii ale corpului: în picioare, stând, culcat.
 5. Dupã tratament se recomandã sã se consume 250 - 300 ml apã, în functie de greutatea corporalã, deoarece în timpul folosirii aparatului metabolismul se amelioreazã si lichidul se rearanjeazã în organism.
 6. Poate fi folosit la cel putin 1 orã dupã mâncare.


Descriere amãnuntitã: vezi instructiunile de folosire.Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...

IMPORTANT

 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament sau o procedurã de orice fel prescrisã de medic.
 • Aspectul vizual al produsului poate sã difere fatã de cel din imaginea reprodusã în aceasta paginã!
Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S780 KED

3.696,00 LeiAparate si Echipamente

 1. Aparat presopunctor
 2. Dispozitiv pentru masurarea tensiunii arteriale SF-852
 3. Dispozitiv pentru reglarea tensiunii arteriale Jiajun
 4. Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S-780
 5. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mica)
 6. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mare)
 7. Aparatul multifunctional pentru masajul picioarelor TM-2005
 8. Aparat Fat Sport Expert
 9. Set cupe vacuum pentru barbati
 10. Perna ergonomica cu proprietati bioenergetice
 11. Igienizator pentru carne, legume si fructe DiCHO
 12. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (simpla)
 13. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (dubla)
 14. Bratara Crystal Black
 15. Bratara Elegant Black
 16. Bratara Glaring Golden
 17. Bratara Magic White
 18. Saltea cu proprietãti bioenergetice
 19. Patura cu proprietati bioenergetice, dubla (220x200cm)

English
Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S780 KED

3.696,00 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact