Aparate si echipamente

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Dispozitiv pentru monitorizarea si optimizarea tensiunii arteriale

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Dispozitiv pentru monitorizarea si optimizarea tensiunii arteriale SF-852

Cod produs: D04

Într-un singur aparat SF-852 sunt incluse douã functii: cea de stabilire a indicilor tensiunii si cea de tratare a hipertensiunii.

Mecanismul de tratament
Tratamentul se efectueazã cu ajutorul impulsurilor electronice de mica frecventã, care stimuleazã periodic punctele de acupunctura (Er Bey Go, Nei Guan). Influenta asupra acestor puncte, amelioreazã circulatia sanguinã, microcirculatia, conditia peretilor vaselor sanguine, precum si reducere secretia rinichilor. Astfel, se obtine o reglare a tensiunii arteriale si o ameliorar a functiilor creierului si ale ochilor.

Trãsãturi specifice ale tonometrului-microcomputer SF-852 cu functie de reducere a tensiunii arteriale:

 • Este comod de transportat si posedã functia de stocare a datelor. Tensiometrul stocheazã datele pentru probe ale tensiunii arteriale si una medie a lor.
 • Are functia de "curatare", cu ajutorul cãreia se poate apela la informatia stocatã anterior (probele tensiunii arteriale), ceea ce permite efectuarea unei analize a stãrii sãnãtãtii dvs.
 • Functia de "eliminare", cu ajutorul cãreia se pot elimina datele privind tensiunea arterialã stocate anterior.
 • Are un ecran digital LCD si un panou de comanda comod, cu butoane. La necesitate, se poate sta o orã a efectuãrii tratamentului.


Functia de deconectare automatã: dupã 2 minute de utilizare, tonometrul-microcomputer se va deconecta automat.

Hipertensiune arteriala - HTA este una din cele trei boli majore deosebit de periculoase pentru omenire, fiind numit "Ucigasul invizibil". Cu cât tensiunea arterialã este mai mare, cu atât incidenta accidentelor vasculare este mai mare si astfel, diagnosticarea promptã si un tratament adecvat este de mare importantã.

HTA poate fi cauzatã de îngustarea vaselor sanguine sau de un obstacol în circulatia sângelui, care poate cauza o diferentã între circulatia sangelui la nivelul încheieturii palmei si bratul superior. Chiar si la persoanele sãnãtoase, diferenta între valorile celor douã tensiuni poate fi de 20 mmHg (2,5 Kpa). De aceea, pentru interpretarea mãsurãtorilor, se recomandã un consult medical de specialitate, deoarece rezultatele mãsurãtorilor dupã o examinare repetatã pot diferi mult si aceasta se datoreazã schimbãrii volumului fluxului sanguin datoritã deformãrii vaselor de sânge - în special la persoanele în vârsta.

Schimbarea valorilor TA este aceeasi, fie cã se mãsoarã la încheietura mâinii sau la nivelul bratului superior. TA se schimbã în cursul zilei, fãrã a ne da seama, iar aceste variatii se pot situa între 30-50 mmHg, în functie de starea de tensiune sau relaxare. Tensiunea arterialã (TA) este presiunea exercitatã pe vasele arterelor când sângele circulã prin acestea. Presiunea exercitatã când inima se contractã si pompeaza sângele, se numeste presiune sistolicã (maximã), iar presiunea exercitatã când inima se dilatã si sangele pãtrunde în inima se numeste presiune diastolicã (minimã). Tensiunea arterialã este un factor fiziologic care fluctueazã foarte mult si este influentat de vorbire, miscare, pozitiile corpului, stãrile psihologice, etc. si se schimbã periodic pe parcursul zilei. Tensiunea arterialã de bazã este cea masuratã când organismul este calm, atât mental cât si fizic si se recomandã a se masurã în urmãtoarele conditii:

 • cu cel putin 30 minute dupã scularea din somn, la o temperaturã a camerei între 15 si 25 grade;
 • dupã ce organismul s-a odihnit mai mult de 30 minute;
 • dupã efectuarea necesitãtiilor fiziologice.


Aparatul SF-852: Tensiometru electonic cu monitor si functia de scãdere a tensiunii arteriale este conceput pe principiile acupuncturii traditionale chineze si realizat pe baza tehnologiilor celor mai recente, încorporând un microprocessor japonez.

Metoda de masurare:

 • Se utilizeazã metoda oscilometricã de mãsurare, bratara aparatului se umflã automat si mãsoarã variatiile tensiunii arteriale.


Metoda de tratament (scãderea tensiunii arteriale):

 • Aparatul SF-852 poate echilibra bioelectricitatea corpului si rezultã stabilizarea tensiunii arteriale. Ultimele cercetãri au arãtat cã existã o strânsã corelatie între bioelectricitatea urechilor si alte pãrti ale corpului uman.


Când oamenii sunt bolnavi, parametrii bioelectrici (rezistenta, potentialul si capacitatea electricã) pot varia pe zonele urechilor. Punctele de acupuncturã situate pe spatele urechilor s-au dovedit cã au o strânsã legãturã cu hipertinsiunea arterialã. Stimularea periodicã a acestor puncte cu impulsuri electrice de joasã frecventã ajutã la deblocarea canalelor energetice, conduce fluxul de sânge, dilatã vasele de sânge, îmbunãtãteste microcirculatia sanguinã si în final, se echilibreazã si se stabilizeazã tensiunea arterialã.
Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...

IMPORTANT

 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament sau o procedurã de orice fel prescrisã de medic.
 • Aspectul vizual al produsului poate sã difere fatã de cel din imaginea reprodusã în aceasta paginã!
Dispozitiv pentru masurarea si reglarea tensiunii arteriale SF-852

504,00 LeiAparate si Echipamente

 1. Aparat presopunctor
 2. Dispozitiv pentru masurarea tensiunii arteriale SF-852
 3. Dispozitiv pentru reglarea tensiunii arteriale Jiajun
 4. Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S-780
 5. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mica)
 6. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mare)
 7. Aparatul multifunctional pentru masajul picioarelor TM-2005
 8. Aparat Fat Sport Expert
 9. Set cupe vacuum pentru barbati
 10. Perna ergonomica cu proprietati bioenergetice
 11. Igienizator pentru carne, legume si fructe DiCHO
 12. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (simpla)
 13. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (dubla)
 14. Bratara Crystal Black
 15. Bratara Elegant Black
 16. Bratara Glaring Golden
 17. Bratara Magic White
 18. Saltea cu proprietãti bioenergetice
 19. Patura cu proprietati bioenergetice, dubla (220x200cm)

English
Dispozitiv pentru masurarea si reglarea tensiunii arteriale SF-852

504,00 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact