Aparate si echipamente

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Set cupe vacuum pentru femei

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Set cupe vacuum pentru femei

Cod produs: D84

NOTÃ: un set contine 12 ventuze magnetice (mãsura S pentru femei).

Terapia cu ajutorul a 12 de ventuze (borcãnase) include terapia cu ventuze, terapia cu magneti si tratamentul medicamentos. Este o nouã metodã de tratament care are la baza teoriile medicale chineze traditionale si învãtãtura despre cele cinci stihii, despre echilibrul din între yin si yang, despre meridiane si colaterale (Tzinlo). Punând ventuze, are loc o iritare localã a unor portiuni concrete ale trupului si pe calea transmiterii prin sistemul nervos se obtine reactia localã si chiar reactia întregului organism. Aceasta este benefic pentru reglarea organismului în totalitate, a activitãtii Tzinlo, pentru reglarea circulatiei Qi si a sângelui, pentru îmbunãtãtirea circulatiei sanguine, înlãturarea umflãturilor si durerii, eliberarea de reumatism, eliberarea de senzatia de rece în organism. Dacã este sã aplicãm aceste metode referitor la meridianul Du-Mai si punctul lui siuat în zona vezicii urinare, putem dobândi prin aceasta intensificarea rapidã a capacitãtii de trecerea a Tzin-ti (care alimenteazã Yin si Yang, umezeste ligamentele, oasele si articulatiile) în toate organele trupului uman. De asemenea, ajutã la reglarea functionãrii secretiei interne, stimuleazã metabolismul si sporeste eficacitatea tratamentului. O ventuzã (un borcãns) are efect multifunctional.

Diagnostic
Pe baza culorii si formei urmelor lãsate de ventuze, se poate diagnostica starea sãnãtãtii diverselor pãrti ale trupului. Reactia la ventuze poate demonstra starea yin si yang, focarul de îmbolnãvire profund sau superficial, adicã boala în organismul rezistent sau în cel slabit. În acest fel pot fi descoperite la timp schimbãrile patologice în toate organele, fapt care va aduce un mare folos tratamentului. Astfel, mai poate fi urmaritã evolutia îmbolnavirii: dupã câteva sedinte de terapie cu ventuze, reactia la ventuza va deveni tot mai putin observabilã, culoarea semnelor rãmase va fi stinsã, petele vor deveni mai mici si lipsite de intensitate, fapt care înseamnã îmbunãtãtirea în general a stãrii organismului. În caz contrar, dacã nu au loc astfel de schimbãri, aceasta denotã înrãutãtirea stãrii bolii sau lipsa vreunui progres. "Naitzin" scrie: "Dupã reactia în exterior poate fi stabilitã îmbolnãvirea".

Reactiile la ventuze pot fi dupã cum urmeazã:

 1. Semne violet-înschise: alimentarea sanguinã insuficientã si capacitate de trecere redusã a sângelui, staze sanguine.
 2. Semne violete cu pete: rãcealã care se raspândeste si stazã sanguinã.
 3. Semne mici împrãstiate de culoare violentã de intensitãti diferite: stagnare Ti si stazã sanguinã.
 4. Semn rosu aprins: insuficienta yin, insuficienta sanguina si Ti, hiperfunctia focului (temperatura, starea morbidã) din cauza lipsei Yin.
 5. Semn de culoare rosie închisã: hiperlipemie, temperaturã vãtãmãtoare.
 6. Semne de culoare alb-cenusie, care nu sunt calde la pipãit: simtome de boalã, provocate de insuficienta adevãratului Ti cu existenta frigului, luntric, umezealã patogenicã.
 7. Suprafata semnelor este cu riduri si (se simte) o mâncãrime usoarã: simtome de boalã, provocate de vânt patogen si umiditate patogenã.
 8. Pe partea interioarã a ventuzei se formeazã picãturi de apã: aceastã portiune a trupului a fost umedã.
 9. Pe locul urmelor au aparut clãbuci de apã, deci, în organism este umezealã ridicatã, dacã în clabuci este apã cu sânge, aceasta indicã existenta temperaturii, umezelii si toxinelor.


De regula, pe baza principiilor indicate mai sus si luându-se în consideratie simptomele clinice, de asemenea, determinânu-se corect puncte cu ajutorul instructiei, poate fi începutã terapia cu ventuze si pot fi obtinute rezultate bune.

Efectul vindecãtor
Se obtine atât prin asezarea ventuzei pe un anumit punct a trupului, cât si prin utilizarea uneia sau alteia dintre substantele medicamentoase. Aceasta se prezintã în felul urmãtor:

 1. Zona punctului se stropeste cu preparatul medical, apoi se pune ventuza;
 2. Se scoate ventuza si se aplicã din nou preparatul medical (se frictioneazã în piele).


Mentinerea sãnãtãtii în stare stabilã
Cu ajutorul ventuzelor se regleaza microcirculatia, tonusul vaselor, metabolismul, echilibrul energetic al sistemelor organismului si al organelor.

Elemente de tratament cu ventuze
În primul rând: presiunea negativã în ventuze provoacã blocarea pasivã a tesuturilor locale în straturile de suprafata si stimuleazã dilatarea vaselor sanguine, mãrind volumul fluxului de sânge si accelerând circulatia sanguinã, astfel încât alimentarea sanguinã poate fi îmbunãtãtitã, poate fi întãritã puterea vitalã a celulelor, în straturile profunde ale pielii; permeabilitatea peretelui vaselor, fagocitoza celuleor sângeului se poate mãri; poate fi ridicatã temperatura portiunilor locale, mãritã rezistenta trupului uman, poate fi întãritã imunitatea, toate acestea sunt utile pentru profilaxia bolilor.

În al doilea rând: combinându-se cu presiunea negativã creatã în ventuze, magnetii, situati în ventuze produc câmpuri magnetice, care în mod treptat demagnetizeazã celulele sângelui, ca urmare mãrindu-se sarcina electricã a globuleolor rosii în zona ventuzei, fapt care mareste activitatea celuleor, scade viscozitatea sângelui, intemsificã circulatia "Ti" si a sângelui, si prin aceasta mareste protectia împotriva îmbolnãvirilor.

În al treilea rând: cu ocazia procedurii cu ventuze, se ridicã temperatura localã a pielii, se lãrgesc capilarele, se mareste permeabilitatea peretului vascular, se intensificã metabolismul (schimbul de substante) - prin urmare cu ajutorul ventuzei si aplicarea pe suprafeta trupului a preparatului medical, putem obtine absorbtia activã a acestuia în organism. Ventuzele se scot peste 10 minute, punctele se stropesc iarasi si se frictioneeazã repede cu mâinele pânã când preparatul medical va acoperi uniform pilea.

Dispozitivul este înzestrat cu magneti N - albastri, S - rosu. Se foloseste urmãtoareale procedee: procesul magnetilor paraleli N-S, atunci când în mod consecutiv polii se asazã în forma N-S-N-S, pentru conectarea la liniile magnetice, dacã masajul cu ventuze este folosit pentru zonele aflate de aceiasi parte. A douã pozitie de utilizare: ventuzele se asazã astfel încât polul N sã se afle de aceiasi parte. A treia pozitie de utilizare: ventuzele se asazã astfel încât polul N sã se alfe spre partea exterioarã, iar polul S spre partea launtricã a trupului (magnetul se stabileste cu ascutisul metalic îndreptat spre piele si deasupra peste el se asazã ventuza). Combinarea ventuzelor magnet si preparatelor medicale oferã un triplu efect terapeutic.

În general, vor fi obtinute rezultatele bune, dacã în prealabil va fi efectutã tarapia cu ventuze cu directia de diagnosticare pentru alegerea ulterioarã a punctelor acupuncturii.

Tratament: Cu ajutorul dispozitivului se efectueazã tratamentul prin 10 tehnici, inclusiv cele care înlesnesc folosirea ventuzelor, ventuzelor rapide, ventuzelor care se învârt si a aproape o duzinã de afectiuni usturãtoare si cronice. La baza tratamentului se utilizeazã punctele acupuncturii (toate sunt aratate în înstructiunile pentru fiecare afectiune aparte). Punctele acupuncturii se aleg conform prescriptiei medicului. Izvolul vietii se intensificã, dacã ventuzele sunt puse seara.

1. Contraindicatii în terapia cu ventuze:

 • În cazul existentei unei boli, masajul se va face doar dupã ce în prealabil a fost consultat medicul; alternativ, se poate face sub îndrumarea directã a acestuia.


2. Nu se recomandã utilizarea ventuzelor:

 • În caz de hemofilie, leucemie, anemie malignã, trombopenie;
 • Pe portiunile hipersensibile ale pielii, pe portiunile unde existã plagi, umflaturi;
 • Pe portiunile arterelor mari, în regiunea inimii, pe portiunile ganglionilor limfatici (sub bãrbie, pe partea lateralã a gâtului).


Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...

IMPORTANT

 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament sau o procedurã de orice fel prescrisã de medic.
 • Aspectul vizual al produsului poate sã difere fatã de cel din imaginea reprodusã în aceasta paginã!
Set cupe vacuum pentru femeiAparate si Echipamente

 1. Aparat presopunctor
 2. Dispozitiv pentru masurarea tensiunii arteriale SF-852
 3. Dispozitiv pentru reglarea tensiunii arteriale Jiajun
 4. Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S-780
 5. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mica)
 6. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mare)
 7. Aparatul multifunctional pentru masajul picioarelor TM-2005
 8. Aparat Fat Sport Expert
 9. Set cupe vacuum pentru barbati
 10. Perna ergonomica cu proprietati bioenergetice
 11. Igienizator pentru carne, legume si fructe DiCHO
 12. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (simpla)
 13. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (dubla)
 14. Bratara Crystal Black
 15. Bratara Elegant Black
 16. Bratara Glaring Golden
 17. Bratara Magic White
 18. Saltea cu proprietãti bioenergetice
 19. Patura cu proprietati bioenergetice, dubla (220x200cm)