Aparate si echipamente

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Perna multifunctionala cu energie fotonica

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Perna multifunctionala cu energie fotonica

Cod produs: D11

Perna multifunctionala cu energie fotonica prezintã sub forma unui aparat care încorporeazã cele mai revolutionare principii de relaxare, îmbinând metodele traditionale de vindecare ale medicinii chineze, cu tehnicile de tratare contemporane.

Pernele folosite în viata de zi cu zi, pot fi clasificate pe douã tipuri:

 1. Primul - perna traditionalã, cu umpluturã din coji de hrisca, vata sau pene de pasãre;
 2. Al doilea tip - perna cu efect curativ, de exemplu cea ortopedicã, pentru coloana vertebralã.

În ceea ce priveste aceste perne functionale, majoritatea sunt niste suplimente curative care ajutã la tratamentul diverselor boli. Cinci calitãti ale pernei "Tianshi": cvadrifunctionalitate, constructie rationalã, aeropermeabilitate, continut igenic curat; design modern.

Perna cu energie fotonica - patru functii de bazã
Undele reprezintã o nouã conceptie stiintificã a somnului. Celulele nervoase ale creirului uman (neuronii) pot emite unde electrictrice si formeazã un câmp electric (un tip deosebit al activitãtii creierului). Cercetarea acestor fenomene demonstreazã ca în timpul diverselor stãri de somn se formeazã diverse tipuri de unde. Aparatul de cerceatre a acestor fenomene indicã faptul cã undele apar în procesul somnului, când amplitudinea este mai scazutã (unde mici). Cu cât mai mult predominã aceste unde, cu atât mai relaxate sunt celulele creierului si schimul lor de oxigen se desfasoarã mai bine. În creierul uman se pot fixa asemenea unde chiar si atunci când o persoanã se odihneste în aer liber sau ascultã muzicã, deoarece în asemenea momente organismul uman este calm si relaxat, iar în interiorul lui se produc diverse procese curative.

Dacã aceste unde vor predomina în interiorul creierului uman, se vor obtine urmãtoarele rezultate:

 • Va creste nivelul intelectual, deoarece aceste unde sunt supranumite "undele talentului";
 • Somnul va deveni linistit;
 • Se va obtine mai multã sãnãtate si frumusete;
 • Se va reduce procesul de îmbãtrânire;
 • Datoritã echilibrãrii sistemului nervos, va spori rezistenta organismului fatã de boli si capacitatea organismului de a lupta cu ele.Perna cu energie fotonica - Mod de utilizare

 • Perna cu energie fotonica se recomandã tuturor personelor cu o stare instabilã a sãnãtãtii în special pentru echilibrarea si îmbunãtãtirea situatiei în cazul bolilor zonei cervicale, insomnie, ameteli, cafelee, ateroscleroza, hipertensiune arteriala, apoplexia creierului si dementa cauzata de înaintarea în vârstã (îmbatrânire).
 • Perna cu energie fotonica se recomandã si personanelor sãnãtoase: perna previne aparitia bolilor cauzate de pozitia incorectã a corpului în timpul somnului si ajutã la plasarea corectã a lui.


Concluzii: Perna cu energie fotonica este o pernã curativã prin însasi constructia si functionalitatea ei. Ea nu are doar un efect curativ în tratarea bolilor zonei cervicale, dar si ajutã persoanelor sãnãtoase sã mentinã pozitia corectã a corpului în timpul somnului. Pentru prima datã a fost creatã o pernã cu energie fotonica unicã cu efect curativ, care a revolutionat traditiile seculare de utilizare irationalã a pernelor. Este cu adevarat o revolutie în crearea obiectelor care ne fac somnul mai plãcut si mai sãnãtos.


1. Inducerea pe cale naturalã a relaxãrii
Având prin constructie o formã arcuitã care respectã forma fiziologicã a corpului uman, produce un efect de inducere a relaxãrii zonei musculare, de înlaturare a formatiunilor edemice, eliminarea durerilor, oprirea declansãrii afectiunilor simptomatice si îmbunãtãtirea circulatiei sanguine cervicale.

2. Utilizare externã
Categoria produselor medicale chinezesti de elitã, perna ectromagneticã este prevãzutã pe partea superioarã cu o nisã, care încorporeazã un sãculet cu plante medicinale. Aceste plante, prin expunere la temperaturi ridicate, au rolul de a emana arome relaxante, care vizeazã indeosebi zona cervicalã. Aceste arome au proprietatea de a regla energia si circulatia sângelui, de înlãturare a reumatismului si de purificare a ramificatiilor subsidiare din corpul uman prin care circulã energia si sângele, producând un efect de relaxare, înlãturând afectiunile în faze incipiente si revigorând organismul în urma atacului agentilor patogeni.

3. Vindecarea electromagnetica prin punctele de acupunctura
Prin impulsuri electromagnetice de intensitate diferitã, perna vizeazã punctele de acupuncturã situate în special în zonele: cerebralã, cervicalã si cea a omoplatilor, actionând prin reglarea câmpului magnetic biologic al corpului, stimulând circulatia sanguinã, eliminând durerile musculare si insomniile si având rol de reglare a tensiunii arteriale.


4. Terapia prin unde infrarosii
Pe partea superioarã, perna este prevazutã cu un dispozitiv care are proprietatea de a emite unde infrarosii. Aceasta structurã emite radiatii infrarosii benefice organismului în proportie de peste 85%, stimulând circulatia sanguina si metabolismul, printr-un masaj static în zonele mai sus mentionate.

5. Tratarea insomniilor
Perna ergonomicã are în acelasi timp rolul de a induce somnul, functionând pe principiile terapiilor moderne ale sunetului, luminii si energiei electrice. Atributul care deosebeste acest aparat de altele similare, este acela de imitare a sunetului picãturilor de ploaie, care produce o relaxare totalã a corpului. Dupã 30 de minute, aparatul se opreste automat, ceea ce permite economisirea energiei electrice.

6. Instalarea sãculetului cu plante si a bateriilor
Se înlaturã banda din plastic situatã pe capacul mai înalt al pernei ergonomica, se scoate husa pernei, iar din spatiul destinat înmagazinãrii sãculetului cu plante, se scoate sãculetul, se îndepãrtazã învelisul din plastic si se aseazã în pozitie orinzontalã în cutie. Pe partea posterioarã a pernei se aflã o cutie dreptunghiularã din plastic care încorporezã bateriile. Se deschide capacul cutiei, se introduc 2 baterii alcaline nr.5, se apasã întrerupãtorul situat pe partea lateralã a pernei, declansatorul de sunete confirmând cã bateriile au fost instalate corect. Acoperiti perna cu husa si puteti utiliza aparatul.Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

 1. Stimularea energiei Qi (Chi);
 2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
 3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
 4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...

IMPORTANT

 • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament sau o procedurã de orice fel prescrisã de medic.
 • Aspectul vizual al produsului poate sã difere fatã de cel din imaginea reprodusã în aceasta paginã!
Perna multifunctionala cu energie fotonicaAparate si Echipamente

 1. Aparat presopunctor
 2. Dispozitiv pentru masurarea tensiunii arteriale SF-852
 3. Dispozitiv pentru reglarea tensiunii arteriale Jiajun
 4. Aparat de masaj pentru stimularea circulatiei periferice S-780
 5. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mica)
 6. Centura pentru reducerea tesutului adipos (mare)
 7. Aparatul multifunctional pentru masajul picioarelor TM-2005
 8. Aparat Fat Sport Expert
 9. Set cupe vacuum pentru barbati
 10. Perna ergonomica cu proprietati bioenergetice
 11. Igienizator pentru carne, legume si fructe DiCHO
 12. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (simpla)
 13. Fata pentru saltea cu proprietati bioenergetice (dubla)
 14. Bratara Crystal Black
 15. Bratara Elegant Black
 16. Bratara Glaring Golden
 17. Bratara Magic White
 18. Saltea cu proprietãti bioenergetice
 19. Patura cu proprietati bioenergetice, dubla (220x200cm)