href="http://www.tiens-usa.com/">New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Mãsti Cosmetice Faciale Time Shadow

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Masca Revitalizantã (suport textil, cu fire de mãtase)

Cod produs: TS-MR
Prezentare: cutie cu 5 mãsti, fiecare cu 25 ml de substante active

BENEFICII
Masca Revitalizantã si Masca Hidratantã sunt produse cosmetice pe suport textil, cu fire de mãtase, care se aplicã pe fatã timp de 15-20 de minute, pentru un efect de hidratare intensã si regenerare a pielii. Mãstile hidrateazã, revitalizeazã, detoxifiazã, accelereazã circulatia sanguinã si asigurã necesarul de substante nutritive pielii. Însã, de departe, cea mai plãcutã este senzatia de relaxare introdusã în rutina cosmeticã.

STRUCTURÃ
Masca are 3 straturi – stratul superior, fibrã textilã albastrã, netesutã; stratul central –  mascã din mãtase; stratul inferior – peliculã protectoare de culoare alb-perlat.

INGREDIENTE
Masca Revitalizantã TS contine ingrediente active puternice, precum celule stem din orhidee, extracte din Lotus de Zãpadã (Saussurea involucrata), flori de Creson de Para (Spilanthes acmella), gluten din grâu, acid hialuronic si alantoinã.

Extractele din orhidee si Lotus de Zãpadã (Saussurea involucrata), principalele ingrediente din Masca Revitalizantã TS, sunt prelucrate printr-o tehnologie de ultimã generatie ce permite pãstrarea proprietãtilor regeneratoare, previn efectele nocive ale radicalilor liberi si eliminã ridurile de expresie. Formula îmbogãtitã cu gluten din grâu, acid hialuronic si extract din floare de Creson de Para (Spilanthes acmella) asigurã substantele nutritive si hidratarea necesare pentru un ten proaspãt, elastic, cu un aspect general catifelat si reîntinerit.

Orhideea este una dintre cele mai vechi plante din lume, simbol al raritãtii, bunului-gust, gingãsiei, elegantei si demnitãtii. Extractul din rãdãcinã de orhidee favorizeazã procesele de regenerare si are un incredibil efect de combatere a urmelor îmbãtrânirii, datoritã protectiei pe care o oferã pielii. Este o substantã bogatã în flavonoide, fiind mai eficientã în eliminarea radicalilor liberi decât vitamina C. Celulele stem din orhidee asigurã protectie la nivel celular, previn aparitia ridurilor si amelioreazã absorbtia substantelor nutritive.

Spilanthes acmella este o plantã originarã din Brazilia, cunoscutã cu denumirea popularã de Creson de Para. Extractul din floarea de Creson de Para eliminã tensiunea facialã si estompeazã ridurile fine sau profunde prin actiunea directã asupra celulelor fibroblaste si fibrelor de colagen din piele, datoritã stimulãrii capacitãtii lor mobile si de contractie. Spilantholul, substanta activã din Creson de Para, provoacã contractia fibroblastelor si genereazã o reactie în lant; fibroblastele întind fibrele de colagen, iar pielea devine mai tonifiatã si mai fermã, ridurile fine si profunde se estompeazã vizibil, iar tensiunea conjunctivã la nivelul fetei este eliminatã. În domeniul cosmetologiei, capacitatea de a inhiba contractiile muschilor subcutanati faciali este consideratã o actiune similarã toxinei botulinice.

RECOMANDÃRI

  • Se recomandã folosirea alternativã a Mãstii Revitalizante si a Mãstii Hidratante, de câte 3-4 ori pe sãptãmânã. Tenul va deveni neted si catifelat.
  • În cazul în care doriti o transformare vizibilã si rapidã a tenului pentru un eveniment special, vã sugerãm un tratament intensiv de 14 zile consecutive.


Tiens Time Shadow - Masca Revitalizanta

144,00 LeiCosmeticeRomâneste
English
Tiens Time Shadow - Masca Revitalizanta

144,00 Lei

PROMOTIE DE LANSARE 25% reducere


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact