href="http://www.tiens-usa.com/">New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Mãsti Cosmetice Faciale Time Shadow

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!Masca Hidratantã (suport textil, cu fire de mãtase)

Cod produs: TS-MH
Prezentare: cutie cu 5 mãsti, fiecare cu 25 ml de substante active

BENEFICII
Masca Hidratantã si Masca Revitalizantã sunt produse cosmetice pe suport textil, cu fire de mãtase, care se aplicã pe fatã timp de 15-20 de minute, pentru un efect de hidratare intensã si regenerare a pielii. Mãstile hidrateazã, revitalizeazã, detoxifiazã, accelereazã circulatia sanguinã si asigurã necesarul de substante nutritive pielii. Însã, de departe, cea mai plãcutã este senzatia de relaxare introdusã în rutina cosmeticã.

STRUCTURÃ
Masca are 3 straturi – stratul superior, fibrã textilã albastrã, netesutã; stratul central –  mascã din mãtase; stratul inferior – peliculã protectoare de culoare alb-perlat.

INGREDIENTE
Masca Hidratantã TS contine mai multe ingrediente active hidratante si calmante, precum secretie de melc, extracte din frunze de aloe vera, stea-de-mare, rodie, Lotus de Zãpadã (Saussurea involucrata) precum si acid hialuronic si alantoinã.

Datoritã formulei bogate în ingrediente active hidratante si a continutului mare de secretie de melc, Masca Hidratantã TS întretine echilibrul hidric al pielii. Extractele din stea-de-mare si rodie contribuie eficient la regenerarea pielii, estompeazã ridurile si, utilizate pe termen lung, redau catifelarea, prospetimea si strãlucirea tenului.

Secretia de melc este un complex din substante active precum proteine (inclusiv elastinã si colagen), acid glicolic, acid hialuronic, enzime glicoproteice, peptide de cupru, peptide antimicrobiene si oligoelemente, inclusiv cupru, zinc si fier. Melcii secretã acest fluid vâscos pentru a-si proteja corpul de pietrele si suprafetele cu asperitãti pe care le strãbat, de infectiile bacteriene si razele ultraviolete. În plus, are efect de regenerare asupra tesuturilor, inclusiv a cochiliilor lovite. Secretia de melc este obtinutã prin stimularea mecanicã a melcilor vii. Un melc produce, în decurs de 6 ore, doar un gram din aceastã secretie, ceea ce o transformã într-un ingredient pretios.

Aplicatã pe ten, secretia de melc are actiune revitalizantã, hidratantã si un rapid si remarcabil efect de catifelare, datoritã proprietãtilor sale curative si regeneratoare. Efectul antibacterian asigurã un tratament excelent pentru combaterea acneei, petelor pigmentare si cicatricilor.

Saussurea involucrata, supranumitã Lotus de Zãpadã, este o plantã renumitã pentru efectul revitalizant si stimulant asupra pielii, care devine mai catifelatã si revigoratã. Asigurã un cocteil de antioxidanti care combat ridurile si oferã protectie împotriva radicalilor liberi, favorizeazã procesele de regenerare cutanatã, deschide nuanta tenului si sustine productia de colagen.

RECOMANDÃRI

  • Se recomandã folosirea alternativã a Mãstii Hidratante si a Mãstii Revitalizante, de câte 3-4 ori pe sãptãmânã. Tenul va deveni neted si catifelat.
  • În cazul în care doriti o transformare vizibilã si rapidã a tenului pentru un eveniment special, vã sugerãm un tratament intensiv de 14 zile consecutive.


Tiens Time Shadow - Masca Hidratanta

144,00 LeiCosmeticeRomâneste
English
Tiens Time Shadow - Masca Hidratanta

144,00 Lei

PROMOTIE DE LANSARE 25% reducere


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact