href="http://www.tiens-usa.com/">New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

APROTIE CIRCE

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!APROTIE CIRCE - Ser intensiv antirid

Cod produs: AC1

Îngrijire si regenerare cu efect de duratã

 • Dupã numai douã sãptãmâni de utilizare, tenul tãu va fi mai suplu si mai catifelat!


Înaintarea în vârstã, schimbãrile hormonale, radiatiile ultraviolete, fumatul, alimentatia nesãnãtoasã si stresul încetinesc functia de regneerarea a pielii. Serul intensiv antirid Aprotie rãspunde acestor provocãri, adresându-se necesitãtii tot mai stringente de regenerare a stratului cutanat superficial, dar si a celui profund.

1. Repararea pielii

 • Microcapsule cu Vitamina A
  Vitamina A este binecunoscutã pentru deosebita sa eficientã cosmeticã, însã este o substantã foarte instabilã, ce se oxideazã si se descompune rapid dacã este expusã la cãldurã sau radiatii solare. Pentru o actiune eficientã la nivelul pielii, Tiens foloseste o tehnologie de microîncapsulare care permite vitaminei A sã ajungã direct în straturile cutanate profunde.

 • Microcapsulele protejeazã vitamina A
  Partea interioarã a microcapsulei este liposolubilã, iar partea exterioarã este hidrosolubilã, caracteristicã ce o recomandã a fi perfectã pentru pentru uz cosmetic. Vitamina A pãtrunde fãrã risc de descompunere în straturile profunde ale pielii. Microcapsulele utilizeazã tehnologia oligozaharidelor ciclice, cele mai mici microcapsule din lume.

 • Vitamina A, pentru un ten catifelat si o piele impecabilã
  Secretul tenului cu un aspect tânãr stã în textura sa. O piele corect hrãnitã si hidratatã este catifelatã si fãrã zone neuniforme, iar cutele pielii formeazã triunghiuri regulate. Cu cât pielea este mai catifelatã, cu atât lumina este reflectatã mai bine pe fiecare zonã a sa, pentru un aspect vizibil mai rânãr si mai radiant.

 • Puterea microcapsulelor cu vitamina A
  Microcapsulele cu vitamina A penetreazã pielea în strãturile sale porfunde, accelerându-le metabolismul, pentru o estompare a semnelor îmbãtrânirii, o elasticitate si un aspect general îmbunãtit. Ingredientele active penetreazã epiderma. Ridurile sunt reduse cu 13% în numai 2 sãptãmâni. Iar pielea este cu 14% mai elasticã dupã 6 sãptãmâni.


2. Regenerarea ADN-ului
Odatã cu înaintarea în vârstã, ADN-ul se degradeazã. Serul intensiv antirid contine 3 ingrediente eficiente care ajutã la regenerarea ADN-ului si sustine metabolismul pielii.

 • Microcapsule cu Astaxantin (tratare)
  Au capacitatea de a proteja si hrãni pielea de 1.000 de ori mai mare decât a vitaminei E.
  Astraxantina este un ingredient natural vegetal la culoare rosie, cu rol de prevenire a deteriorãrii ADN-ului celular al pielii sub actiunea radiatiilor ultraviolete.
 • Factor de crestere celularã (sintezã si regenerare)
  Factorul de crestere al epidermei (FCE) actioneazã prin sustinerea sintezei si refacerii ADN-ului celular al pielii, pentru mentinerea si redobândirea unui ten sãnãtos.
 • Ulei rafinat cu prolifenoli din ceai (protectie)
  Ulei rafinat cu polifenol din ceai inhibã oxigenul activ generat de radiatiile ultraviolete, protejând ADN-ul si membranele celulare din straturile profunde ale pielii.

Un ten ferm si elastic te va face sã arãti si sã te simti mai tânãrã.

Cum se foloseste Serul intensiv antirid

 • Dupã demachiere si tonifiere, se aplicã câteva picãturi de ser pe fatã si gât, în zona ochilor si a buzelor. Se maseazã delicat cu palmele, inclusiv pe pleoape, bucurând-te de aroma sa minunatã, relaxantã.


Când se aplicã Serul intensiv antirid

 • Serul se aplicã de douã ori pe zi, dimineata si seara, se maseazã delicat pânã la absorbtia în piele, mai ales în zona ochilor si a buzelor. Serul va estompa liniile fine si ridurile, va îmbunãtãti luminozitatea si te va ajuta sã-ti mentii tenul tonifiat pentru mult timp.


Etapele de folosire a celor douã produse:

 • Demachiere - Tonifiere - Serul intensiv antirid - Crema de fatã cu efect de lifting.

384,00 LeiCosmetice384,00 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact