href="http://www.tiens-usa.com/">New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

APROTIE CIRCE

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!APROTIE CIRCE - Cremã de fatã cu efect de lifting

Cod produs: AC2

FRUMUSETEA TENULUI ESTE DATÃ DE REVITALIZAREA CELULELOR DIN STRATURILE PROFUNDE ALE PIELII

Înaintarea în vârstã, radiatiile ultraviolete, poluarea, stresul, stlul de viatã dezechilibrat cauzeazã aparitia ridurilor si aspectul tern, obosit al tenului.

Pentru a avea o piele reîntineritã, fermã, cu un aspect luminos, este necesarã refacerea celulelor cutanate din profunzime.

Crema de fatã cu efect de lifting APROTIE CIRCE îti oferã cea mai avansatã tehnologie molecularã si ingrediente cosmetice extrem de eficiente, perfect proportionate, pentru a combate vizibil efectele îmbãtrânirii tenului.

APROTIE CIRCE limpezeste conturul fetei, conferã fermitate si aspect vizibil întinerit.

Cuvântul "CIRCE" este de origine italianã, însemnând "femeie fermecãtoare". CIRCE - cremã produsã de Tiens, este fãrã parfum, fãrã coloranti, fãrã ulei mineral, fãrã conservanti si fãrã alcool pentru ca toate femeile sã rãmânã fermecãtoare.

Ingredientele au fost minutios analizate si testate, pentru a asigura calitatea, eficacitatea si siguranta produsului.

Beneficii antiîmbãtrânirire unice a 3 extracte exceptionale

 1. Ten ferm si radiant datoritã placentei din secarã
  Extractul de placentã obtinut din secarã este structural similar celui de origine animalã, având în compozitie aminoacizi cu rol de regenerare a activitãtii celulare dermice. Iar aminoacizii sustin functiile pielii pentru obtinerea aspectului fin si catifelat.

 2. Ten tânãr si luminos datoritã ingredientelor cosmetice aprotice
  Aceastea sustin regenerarea pielii si pot anula efectele nocive provocate de înaintarea în vârstã si agentii poluanti externi. Combinatia din factorii de crestere celularã si peptidele extrase din plante joacã un rol esential în obtinerea unui ten întinerit si mai luminos, oferind totadatã protectie împotriva atacurilor mediului extern si nocivelor razelor ultraviolete.

 3. Ten impecabil si catifelat datoritã agriselor si arbutinei
  Agrisã este o pretioasã plantã medicinalã, utilizatã intens în terapia ayurvedicã indianã. Atât agrisele cât si arbutina extrasã din frunze de Arctostaphylos Manzanita inhibã activitatea tirozinazei si reduc productia de melaninã, rezultatul fiind un ten cu un aspect vizibil mai frumos, curat, sãnãtos si catifelat.
  Rol activ în eliminarea vizibilã a imperfectiunilor pielii pentru un ten întinerit, catifelat si radiant.


Uleiurile esentiale oferã beneficii suplimentare tenului

 1. Ulei rafinat cu polifenoli din ceai
  Datoritã metodei unic, patentate, de integrare în produs a componentei EGCG (Galatul de epigalocatechinã, cea mai puternicã catechinã cunoscutã), crema pãtrunde în straturile profunde ale pielii. Uleiul cu polifenoli din ceai are proprietãti antioxidante si antibacteriene excelente, ce mentin aspectul tânãr al tenului.

 2. Ulei organic de argan (certificat ECOCERT)
  Arganul este un arbore ce creste numai în Maroc. Pretiosul sãu ulei este foarte bogat în vitamina E, având extraordinare proprietãti de combatere a acidificãrii dermei, secret cosmetic cunoscut din antichitate. Radiatiile ultraviolete nu penetreazã uleiul de Argan, asigurând un ten hidratat si catifelat.

 3. Ulei organic de jojoba
  Uleiul extras din fructul de jojoba este bogata în vitamina E, minerale si aminoacizi, asigurând un efect superior de hidratare. Mentine tenul elastic, catifelat si fin.

 4. Uleiuri esentiale
  Minunata combinatie de esente de trandafir, iasomie si portocalã are atât beneficii cosmetice, cât si un profund efect de relaxare conferit de aromaterapie.


Utilizarea celor douã produse cosmetice din gama APROTIE CIRCE

 1. Folositi produsele dimineata si seara pentru un ten mai bine îngrijit.
 2. Dupã demachiere, tonifiere si aplicarea serului intensiv antirid, aplicã uniform pe fatã si gât o cantitate de creamã cu efect lifting de dimensiunea unei perle. Maseazã delicat evitând zona ochilor.
  Tine fata acoperitã cu palmele 1 minut si vei simti o relaxare profundã a pielii.

Etapele îngrijirii tenului: de acum înainte, adaugã creama de fatã cu efect de lifting la ritualul cosmetic zilnic.

 • Demachiere - Tonifiere - Ser intensiv antirid - cremã de fatã cu efect de lifting si rezulta un ten tânãr si luminos.
 • Crema de fatã cu efect de lifting APROTIE CIRCE combate eficient efectele îmbãtrânirii si actioneazã împotriva problemelor pielii cauzate de înaintarea în vârstã.
 • APROTIE CIRCE îmbunãtãteste capacitatea de regenerare a pielii pentru un ten radiant, luminos, catifelat si tonifiant. Orice femeie îsi doreste un ten proaspãt si seducãtor.


Fii atrãgãtoare la orice vârstã! Revitalizeazã-ti tenul!
Prin aplicarea zilnicã a Serului intensiv antirid si a Cremei de fatã cu efect de lifting, vei remarca diferenta tenului fatã de înainte!

Pasul 1 - utilizeazã serul eficient ce anuleazã semnele îmbãtrânirii, mai ales în jurul ochilor si al buzelor

Notã: a nu se utiliza împreunã cu alte produse cosmetice ce contin vitamina A.

Pasul 2 - utilizeazã crema nutritivã si hidratantã pentru un ten mai catifelat, mai fin pentru estomparea liniilor fine si a ridurilor.


Note:

 1. A nu se aplica în cazul aparitiei oricãrui disconfort sau a unor aspecte cutanate anormale.
 2. A se pãstra într-un loc rãcoros si uscat, ferit de luminã.


CosmeticeCremã de fatã cu efect de lifting

432,00 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact