Îngrijire personalã

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

SPAKARE cu ulei de cânepã

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!


Sampon revitalizant cu ulei de cânepã si provitamina B5

Cod produs: SSR1

Prezentare: flacon de 400 ml

SPAKARE cu ulei de cânepã – consideratii generale
Cânepa este o plantã remarcabil de versatilã. Dacã în Antichitate era utilizatã pentru a împleti parâmele navelor, astãzi este una dintre tesãturile preferate ale marilor creatori de modã. Pe de altã parte, uleiul extras din semintele de cânepã este un ingredient cosmetic exceptional, ale cãrui beneficii sunt pe deplin valorificate în gama TIENS SPAKARE.

Uleiul de cânepã, obtinut prin presarea la rece a semintelor de cânepã, devine un ingredient tot mai folosit în cosmetica de top, fiind una dintre cele mai bogate surse de acizi grasi esentiali omega-6 si omega-3. Cu un raport al celor doi acizi grasi esentiali aproape de perfectiune, uleiul de cânepã este foarte eficace în mentinerea sãnãtãtii si frumusetii pielii. Nivelul ridicat al vitaminelor A, C si E îi conferã proprietãti antioxidante foarte puternice, care fac realmente minuni pentru piele si pãr.

Uleiul din seminte de cânepã hidrateazã în profunzime, sustine regenerarea celularã, hrãneste si protejeazã pielea împotriva îmbãtrânirii premature. Este foarte recomandat pentru tipurile de piele uscatã, sensibilã sau atopicã. Previne sau atenueazã eczemele si acneea. Este un amestec foarte puternic de antioxidanti si contine vitaminele din complexul B, numite si ”vitaminele frumusetii”.

Beneficii

  • Uleiul de cânepã hrãneste si protejeazã împotriva îmbãtrânirii premature.
  • Provitamina B5 mentine nivelul optim de hidratare a firului de pãr si conferã elasticitate.


Samponul Revitalizant pãstreazã echilibrul hidric ideal al firului de pãr, asigurã necesarul de nutrienti si conferã strãlucire.

Samponul este adecvat tuturor tipurilor de pãr, inclusiv pãrului uscat si deteriorat, pentru scalpul sensibil si cu probleme.

Samponul este un pachet condensat de ingrediente intens hidratante, cu o actiune delicatã, potrivit tuturor tipurilor de pãr. Samponul Revitalizant poate fi folosit zilnic. Se aplicã pe pãrul umed o cantitate suficientã, se spalã si se maseazã pãrul si scalpul. Dupã spãlare, se clãteste cu apã din abundentã. Utilizarea regulatã mentine nivelul de hidratare al pãrului, îi asigurã catifelarea si îngrijirea corespunzãtoare si ajutã scalpul sã normalizeze secretia de sebum.Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

  1. Stimularea energiei Qi (Chi);
  2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
  3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
  4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...

IMPORTANT

  • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament sau o procedurã de orice fel prescrisã de medic.
  • Aspectul vizual al produsului poate sã difere fatã de cel din imaginea reprodusã în aceasta paginã!
SPAKARE - Sampon revitalizant

57,60 Lei


SPAKARE cu ulei de cânepã


English
SPAKARE - Sampon revitalizant

57,60 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact