Îngrijire personalã

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

SPAKARE cu ulei de cânepã

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!


Balsam hidratant pentru corp cu ulei de cânepã si unt de shea

Produsul se comercializeaza si sub denumirea de Spakare - Lapte de corp hidratant!

Cod produs: SS1

Prezentare: flacon de 400 ml

SPAKARE cu ulei de cânepã – consideratii generale
Cânepa este o plantã remarcabil de versatilã. Dacã în Antichitate era utilizatã pentru a împleti parâmele navelor, astãzi este una dintre tesãturile preferate ale marilor creatori de modã. Pe de altã parte, uleiul extras din semintele de cânepã este un ingredient cosmetic exceptional, ale cãrui beneficii sunt pe deplin valorificate în gama TIENS SPAKARE.

Uleiul de cânepã, obtinut prin presarea la rece a semintelor de cânepã, devine un ingredient tot mai folosit în cosmetica de top, fiind una dintre cele mai bogate surse de acizi grasi esentiali omega-6 si omega-3. Cu un raport al celor doi acizi grasi esentiali aproape de perfectiune, uleiul de cânepã este foarte eficace în mentinerea sãnãtãtii si frumusetii pielii. Nivelul ridicat al vitaminelor A, C si E îi conferã proprietãti antioxidante foarte puternice, care fac realmente minuni pentru piele si pãr.

Uleiul din seminte de cânepã hidrateazã în profunzime, sustine regenerarea celularã, hrãneste si protejeazã pielea împotriva îmbãtrânirii premature. Este foarte recomandat pentru tipurile de piele uscatã, sensibilã sau atopicã. Previne sau atenueazã eczemele si acneea. Este un amestec foarte puternic de antioxidanti si contine vitaminele din complexul B, numite si ”vitaminele frumusetii”.

Beneficii

  • Uleiul de cânepã hrãneste si protejeazã împotriva îmbãtrânirii premature.
  • Untul de shea formeazã o barierã protectoare împotriva deshidratãrii, actiunii razelor ultraviolete, conditiilor climaterice agresive si efectelor nocive ale poluãrii.
  • Gãlbenelele (Calendula officinalis) au proprietãti dezinfectante, cu efecte benefice asupra leziunilor minore si infectiilor cutanate. Conferã luminozitate pielii si previn aparitia depigmentãrii.


Balsamul hidratant se aplicã pe piele într-un strat subtire si o învãluie într-o aromã plãcutã, revigorantã, conferã catifelare de lungã duratã si au proprietãti calmante. Formula balsamului include vitamina E, unt de shea, gãlbenele si provitamina B5, care previn îmbãtrânirea prematurã a pielii si reduc inflamatiile cutanate.

Algele de mare din Balsamul nutritiv îmbracã firul de pãr într-un strat protector. Podoaba capilarã devine mai usor de pieptãnat si firele de pãr nu se încurcã.

Produsele cosmetice pentru corp, Balsamul si Gelul de dus, se aplicã pe piele într-un strat subtire si o învãluie într-o aromã plãcutã, revigorantã, conferã catifelare de lungã duratã si au proprietãti calmante. Formula balsamului include vitamina E, unt de shea, gãlbenele si provitamina B5, care previn îmbãtrânirea prematurã a pielii si reduc inflamatiile cutanate.

Balsamul pentru corp contine unt de shea, renumit pentru cantitatea mare de substante benefice pentru piele. Este un remediu traditional al femeilor din Africa, care îl folosesc pentru a-si proteja pielea si pãrul de vânturile fierbinti si de soare. Untul de shea pãtrunde în piele în profunzime si creeazã o barierã protectoare. Veti resimti aroma subtilã si senzatia de catifelare. Este important de subliniat cã nu înfundã porii si permite pielii sã respire.

Balsamul este recomandat pentru îngrijirea cotidianã a pielii normale si uscate. Asigurã hidratarea de lungã duratã si este potrivit si pentru pielea uscatã sau sensibilã sau chiar pentru pielea predispusã la probleme precum eczemele, psorioazisul si acneea. Datoritã actiunii sale delicate, balsamul asigurã catifelarea si calmarea de lungã duratã, fãrã a lãsa un strat gras sau lipicios pe piele.Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

  1. Stimularea energiei Qi (Chi);
  2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
  3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
  4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...

IMPORTANT

  • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament sau o procedurã de orice fel prescrisã de medic.
  • Aspectul vizual al produsului poate sã difere fatã de cel din imaginea reprodusã în aceasta paginã!
SPAKARE - Balsam hidratant pentru corp

62,40 Lei


SPAKARE cu ulei de cânepã


English
SPAKARE - Balsam hidratant pentru corp

62,40 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact