Îngrijire personalã

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

SPAKARE cu ulei de cânepã

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!


Gel de dus cu ulei de cânepã si vitamina E

Cod produs: SGD1

Prezentare: flacon de 400 ml

SPAKARE cu ulei de cânepã – consideratii generale
Cânepa este o plantã remarcabil de versatilã. Dacã în Antichitate era utilizatã pentru a împleti parâmele navelor, astãzi este una dintre tesãturile preferate ale marilor creatori de modã. Pe de altã parte, uleiul extras din semintele de cânepã este un ingredient cosmetic exceptional, ale cãrui beneficii sunt pe deplin valorificate în gama TIENS SPAKARE.

Uleiul de cânepã, obtinut prin presarea la rece a semintelor de cânepã, devine un ingredient tot mai folosit în cosmetica de top, fiind una dintre cele mai bogate surse de acizi grasi esentiali omega-6 si omega-3. Cu un raport al celor doi acizi grasi esentiali aproape de perfectiune, uleiul de cânepã este foarte eficace în mentinerea sãnãtãtii si frumusetii pielii. Nivelul ridicat al vitaminelor A, C si E îi conferã proprietãti antioxidante foarte puternice, care fac realmente minuni pentru piele si pãr.

Uleiul din seminte de cânepã hidrateazã în profunzime, sustine regenerarea celularã, hrãneste si protejeazã pielea împotriva îmbãtrânirii premature. Este foarte recomandat pentru tipurile de piele uscatã, sensibilã sau atopicã. Previne sau atenueazã eczemele si acneea. Este un amestec foarte puternic de antioxidanti si contine vitaminele din complexul B, numite si ”vitaminele frumusetii”.

Beneficii

  • Uleiul de cânepã hrãneste si protejeazã împotriva îmbãtrânirii premature.
  • Nutrientii continuti în uleiul de mãsline îmbunãtãtesc elasticitatea cutanatã.


Gelul de dus se aplicã pe piele într-un strat subtire si o învãluie într-o aromã plãcutã, revigorantã, conferã catifelare de lungã duratã si au proprietãti calmante.

Gelul de dus revigorant SPAKARE are o formulã foarte delicatã, care nu usucã tenul. Are un parfum plãcut, discret, si lasã pielea hidratatã, catifelatã si energizatã. Datoritã actiunii sale revigorante si delicate, este recomandat si pentru pielea uscatã, sensibilã sau cu probleme. Se aplicã în timpul dusului o cantitate suficientã de gel, pe pielea umedã, si se maseazã pe corp. Se clãteste cu apã din abundentã.
Produsele companiei Tiens respectã principiile de bazã ale medicinei traditionale chineze (MTC) de mentinere a sãnãtãtii, si anume:

  1. Stimularea energiei Qi (Chi);
  2. Deblocarea canalelor (merdianelor) energetice si a centrilor energetici;
  3. Curãtarea sistemului digestiv, a sângelui si a celulelor;
  4. Abordarea holisticã a sãnãtãtii care presupune, prin inspiratie din medicina tibetanã,  refacerea întregului organism, nu doar a unor pãrti izolate ale acestuia. De fapt, principiile insistã asupra refacerea tuturor sistemelor organismului: sistemul digestiv, circulator, respirator, nervos, osos etc. si regenerarea tuturor celulelor lezate. Mai multe...

IMPORTANT

  • Acest produs nu înlocuieste nici un medicament sau o procedurã de orice fel prescrisã de medic.
  • Aspectul vizual al produsului poate sã difere fatã de cel din imaginea reprodusã în aceasta paginã!
SPAKARE - Gel de dus revitalizant

62,40 Lei


SPAKARE cu ulei de cânepã


English
SPAKARE - Gel de dus revitalizant

62,40 Lei


COMANDATI DE MINIM 400 LEI TRANSPORT GRATUIT!

COMENZI LA TELEFON 0755-274.203


Preturi

Cum comand?

Ghid terapeutic (1)

Ghid terapeutic (2)

Medici colaboratori

Informatii

Secvente video

Contact