Ghid terapeutic (1)

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!

Diabet zaharat de tip 2

New website http://www.tiens-usa.com/ click here!



Diabet zaharat tip 2 (non insulino-dependent), numit si diabetul adultului

Diabetul apare când pancreasul secretã cantitãti insuficiente de insulinã sau modul în care organismul utilizeazã insulina este deficitar. Diabetul zaharat de tip 2 este o boalã endocrinã caracterizatã prin anomalii metabolice, în special ale metabolismului glucidic.

În fiecare zi, prin digestie, o parte din mâncarea pe care o consumi este transformatã în glucozã. Glucoza trece în sânge de unde ajunge în celule prin actiunea insulinei, un hormon deschizãtor de usi pentru glucozã. În diabetul de tip 2 organismul produce prea putinã insulinã sau nu o poate folosi corect. Oricare din aceste cauze face ca glucoza sã rãmânã în sânge pânã se eliminã în urina, în loc sa fie folositã de celule.

Diabetul zaharat de tip 2 este cea mai frecventã formã de diabet, fiind întalnitã în aproximativ 90-95% dintre cazuri. Aceastã formã de diabet este cea mai frecventã la adulti.

La acesti bolnavi, pancreasul produce insulinã, dar organismul nu o poate folosi eficient.

Când secretia de insulinã este deficitarã sau dacã existã rezistenta la actiunea acesteia în tesuturile tintã, nivelul zahãrului în sânge (cantitatea de glucozã din sânge, respectiv glicemia) este mult prea mare iar tesuturile nu o mai pot utiliza pentru producerea de energie. Insulina asigurã necesarul energetic, facilitând utilizarea glucozei de cãtre celule.
Dacã nivelul glicemiei este persistent crescut apar complicatii cronice grave la nivelul ochilor, inimii, vaselor de sânge, nervilor si rinichilor.
Controlul glicemiei este metoda cea mai eficientã de prevenire a aparitiei complicatiilor diabetului zaharat tip 2, mai ales ale complicatiilor cardiovasculare. Majoritatea pacientilor cu diabetul zaharat tip 2 îsi pot desfasura normal activitãtile cotidiene atunci când reusesc sã tinã sub control nivelul glicemiei prin exercitii fizice, dietã corespunzatoare si medicatie hipoglicemiantã.

Diabetul zaharat de tip 2 apare de obicei la persoane peste 35 de ani, dar poate apãrea si la tineri, iar mai recent chiar si la copii, în mod special la cei cu obezitate.

Diabetul zaharat de tip 2 se datoreazã rezistentei crescute la insulinã a tesuturilor, însotitã de scãderea secretiei de insulinã. Lipsa de rãspuns la insulinã a tesuturilor se datoreazã cel mai probabil modificãrii receptorului pentru insulinã de pe membrana celularã.

În diabetul zaharat de tip 2, simptomele sunt mult mai estompate, nu se sesizeazã în timp util, iar bolnavii sunt depistati fie întâmplator, fie se depisteazã dupã multi ani de evolutie, când apar complicatii cronice ireversibile, iar bolnavii sunt trimisi la diabetolog de medici cu alte specialitãri medicale, precum:

  • Dermatolog, poate cel mai frecvent, cand dermatologii exploreazã meolismul glucidic cu ocazia unui prurit generalizat (mâncãrime a pielii), prurit vulvar, balanitã sau leziuni specifice cauzate datoritã diabetului zaharat;
  • Cardiolog, care poate descoperi un infarct miocardic nedureros, dus pe picioare;
  • Chirurg, care tocmai a amputat un picior pentru gangrenã;
  • Neurolog, care a diagnosticat diabetul cu ocazia unui accident vascular cerebral, cu paralizie;
  • Oftalmolog, foarte frecvent, unde pacientul se adreseazã pentru tulburãri de vedere iar oftalmologul depisteazã complicatii ale ochiului în diabet;
  • Pneumoftiziolog, care diagnosticheazã o tuberculozã pulmonarã extinsã, rebelã la tratament, sau alte infectii pulmonare severe;
  • Nefrolog, care depisteazã nefropatia diabeticã, adeseori în stadii foarte avansate, dupã zeci de ani de evolutie a diabetului zaharat;
  • Internist, unde pacientul se adreseazã de multe ori pentru diaree nocturnã rebelã la tratament, acuzã digestii nespecifice, care pot fi în cadrul neuropatiei diabetice.


Pentru diabet zaharat de tip 2 se recomandã urmãtoarele produse Tiens:



ATENTIONARE:

  • Indicatiile din aceasã paginã au fost alcãtuite pe baza experientei din practica unor medici de profesie, însa ele nu înlocuiesc în nici un fel recomandãrile rezultate în urma consultatiilor de specialitate;
  • Produsele recomandate actioneazã sinergic;
  • Pentru a trata sau ameilora afectiunea descrisã mai sus, existã si alte produse de la Tiens;
  • Terapiile, produsele si metodele recomandate în aceasã paginã nu înlocuiesc în nici un fel medicamentele, terapiile, etapele si/sau procedurile prescrise de medicul dumneavoastrã;
  • Pentru a vã documenta cu privire la produsele recomandate (care mai au si indicatii/aplicatii specifice), faceti clic pe denumirea produselor sau pe imaginile corespunzãtoare din stânga ecranului;
  • Pentru rezultate optime, cititi cu atentie descrierea fiecãrui produs si respectati toate indicatiile;
  • Dacã apar manifestãri nedorite, adresati-vã imediat medicului;
  • Nu uitati: în ceea ce vã priveste si în cele mai multe situatii, cel mai bun medic sunteti dumneavoastrã însivã.



Ghid terapeutic (1)

Accident cerebral

Acnee

Adenom de prostata

Alergie

Amenoree

Amigdalita

Anemie

Anexita

Anexita bilaterala

Apendicita

Artrita

Artrita reumatoida la copii

Astm bronsic la adulti

Astm bronsic la copii

Atac de cord

Ateroscleroza

Atrofiere

Boala Alzheimer

Boala lui Crohn

Bronsita cronica

Bronsita si pneumonie la copii

Cancer

Cancerul oaselor

Candida Albicans

Chelie / Alopecie

Chist ovarian

Ciroza

Cistita

Colici

Colita

Constipatie

Corp scheletic

Crampe musculare

Diabet zaharat de tip 1

Diabet zaharat de tip 2

Disbacterioza

Dischinezie biliara la copii

Distonie vegetativa vasculara

Eczema

Encefalopatie

Endometrioza

Enterocolita

Epilepsie

Epilepsie la copii

Eroziune cervicala

Febra

Fibrom uterin

Fractura

Gastrita la adulti

Gastrita la copii

Gingivita

Glomerulonefrita

Greata / Voma

Gripa

Gripa si laringita la copii

Hemoroizi

Hepatita

Hepatita C si ciroza

Hernie de disc

Hipertensiune arteriala

Hipertrofie la copii

Impotenta

Infarct miocardic

Infertilitate

Insomnie

Intoxicatie cu nicotina

Ischemie

Laringita

Leucemie

Lupus

Menopauza

Migrena si Insomnie

Miocardita

Miom uterin

Nefrolitiaza urinara

Neurodermatita

Nevrite si nevralgii

Noduli mamari

Oreion

Osteocondroza

Osteoporoza

Otite la copii

Panaritiu

Parkinson

Piciorul atletului

Pietre si nisip la rinichi

Poliartrita

Preinfarct

Psoriazis (1)

Psoriazis (2)

Reglare nivel colesterol/trigliceride

Schizofrenie

Scleroza multipla

Scolioza la copii

SIDA

Sinuzita

Spasmofilie

Stres

Ticuri nervoase

Tireotoxicoza

Tiroidita autoimuna

Traumatism cranian la copii

Tromboza

Tuberculoza

Ulcer

Varice

MÃRTURII


CAZURI CONCRETE - aflati AICI câteva dintre rezultatele obtinute prin utilizarea suplimentelor bioactive ale companiei Tiens.


B.F., 52 de ani
Diagnostic: diabet zaharat non insulino-dependent, hipercolesteremie, angiopatie, dereglarea circulatiei cerebrale.
Tratament: S-a administrat Super Calciu Dietetic, Dubla celuloza, Chitosan, Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate: dupã 4 sãptãmâni, colesterolul în sânge a scãzut la nivel normal, glicemia - 108...110. Starea generalã este satisfãcãtoare, lucreazã activ, administreazã în continuare produsele.


L.E., 52 ani
Diagnostic: diabet zaharat non insulino-dependent. Dureri puternice în piciorul drept timp de doi ani, gangrenã a douã degete. În august 1999 a fost internatã în spital cu erizipel la picior si temperatura 40 grade C. I s-a fãcut incizii cu lungirea de 13 cm la picior, temperatura 40 grade C s-a mentinut în decursul unei sãptãmâni, plãgilele nu se cicatrizau, tesuturile erau necrozate, crescuse nivelul ureei în sânge. Rinichii aproape cã nu functionau, timp de o sptãmânã nu a mâncat aproape nimic, avea greata si voma. A apãrut necesitatea amputãrii piciorului.
Tratament: Pe lãngã tramentul medicamentos a administrat suplimentele: Super Calciu Dietetic, dizolvat în apã si bãut în doze mici, Chitosan - câte o capsulã pe zi si Cordyceps (Cordiceps) - câte o capsulã x 2 ori pe zi. Pentru a nu provoca vomã, capsulele se dizolvau în apã.
Rezultate: din prima zi a folosirii suplimentelelor au apãrut rezultatele - bolnava a început sã mãnânce, iar peste o sãptãmânã, analizele de zahãr si uree s-au normalizat, temperatura s-a scãzut la valoare normalã. Dupã 10 zile s-a adãugat Spirulina câte o capsulã x 2 ori pe zi. Dupã douã luni, plãgile s-au cicatrizat, degetele înnegrite au cãpãtat o culoare obisnuitã.


S.V.A., 74 ani
Diagnostic: Diabet zaharat non insulino-dependent. Glicemia ajungea la valori de 15,3 mm/l, cardiopatie ischemica, complicata de o aritmie. Dupã câtiva ani a apãrut si o dispnee puternicã, ma sufocam la mers, constipatie de la vârsta de 45 de ani. Scaune la 4 - 5 zile.
Tratament si rezultate: Încã din prima zi de tratament cu Super Calciu Nutritiv am avut scaun zilnic. Dupã administrarea unei cure de Super Calciu Nutritiv mi-a scazut glicemia la 6,5 mm/l. Dupã administrarea celei de-a doua cure cu Super Calciu Nutritiv, a disparut dispnea, am început sa ies singura pe strada.


S.K., 64 ani
Simtom subiectiv: cefalee, hipertensiune arteriala 220/110, vertij, dureri în regiunea inimii, uscãciunea gurii, sete, diabet zaharat (glicemie - 140 mmol/l).
Tratament: Primeste Spirulina, Super Calciu dietetic, Chitosan si Supliment Antioxidant Yi Kang.
Rezultate: tensiunea a scãzut la 170/80, s-a micsorat cefalea, durerile de inimã, glicemie a scãzut la 110 mmol/l.


English
Ceai Antilipemic
Chitosan
Super Calciu Dietetic
Spirulina
Zinc
Cordyceps (Cordiceps)
Super Calciu Nutritiv
Supliment Antioxidant Yi Kang